לג בעומר
הנה אני שוב מתנצלת על נוכחות דלה. מתנצלת במיוחד בפני מי ששלחו אלי מסרים בגלל בעיה שהיתה. מסתבר שהיתה בעיה לראות את הפורום במתכונת הישנה, תסתכלו בשורה למעלה ותיראו אפשרות לעבור למערכת הפורומים החדשה, ומהיות תעברו לצפות משם. צריך קצת להיתרגל אבל זו מערכת עם פחות בעיות. תחליפו את הלינק במועדפים לפורום במתכונת החדשה. מקווה להצליח לענות גם למסרים היום. בשבת היינו בירושליים, היה לנו סיור גם בירושליים העתיקה, אבל אני שכבר התחננתי שם פעם על חייה של ירדן, הפעם רק הבטתי בקיר בחוסר אמונה
אפילו לא התקרבתי. אתמול היה כ"כ קשה לי. ריחות המדורות העלו בי זכרונות צורבים מהמדורות שעשינו עם ירדן לאורך השנים. זכרונות מהמדורה של הגן, ואח"כ של ביה"ס, השיחות עם ההורים האחרים, האהבה של הילדים לירדן, ועם זאת ההכרה איך משנה לשנה אני רואה אותם משחקים יחד והיא יותר ויותר צמודה אלינו. בדרך הביתה ראיתי את הילדים הגדולים יותר, בני גילה מתארגנים כבר בעצמם למדורה. כמעט בלי עזרת הורים. בלילה השירים מהשדה הקרוב, עלו לחלון שלי ועינו את נשמתי. גם לכם יש זיכרונות מיוחדים מהחג הזה?
הנה אני שוב מתנצלת על נוכחות דלה. מתנצלת במיוחד בפני מי ששלחו אלי מסרים בגלל בעיה שהיתה. מסתבר שהיתה בעיה לראות את הפורום במתכונת הישנה, תסתכלו בשורה למעלה ותיראו אפשרות לעבור למערכת הפורומים החדשה, ומהיות תעברו לצפות משם. צריך קצת להיתרגל אבל זו מערכת עם פחות בעיות. תחליפו את הלינק במועדפים לפורום במתכונת החדשה. מקווה להצליח לענות גם למסרים היום. בשבת היינו בירושליים, היה לנו סיור גם בירושליים העתיקה, אבל אני שכבר התחננתי שם פעם על חייה של ירדן, הפעם רק הבטתי בקיר בחוסר אמונה