לג בעומר 2004!!!!!

האחמית

New member
לג בעומר 2004!!!!!

טוב..אז....אמ אודליה באה לפה!!!! *היא אצלי עכשיו* הערב התחיל במדורה של שיר ואורטל ושלי, חיכינו להן והן לא היו אז חזרנו למדורה של הכיתה שלי + אנשים לא קשורים + כמה חברה מיא', היה נחמד... בשתיים עשרה וחצי, ליוינו את אביחי *מפורום בית שמש* לבית, והתנחלנו קצת אצל שיר ואורטל ושלי:) חזרנו למדורה של הכיתה שלי וכל השאר... *ד"א- המדורות במרחק של רבע שעה-עשרים דקות הליכה אחת מהשנייה*... היינו שם..שמענו קצת משינה...*והדגש על קצת* ואז באו כמה אנשים מסטולים והשתלטו לנו על המערכת... ואז בשלוש התחילו כולם להתפזר..אז הלכנו להתנחל אצל שיר ואורטל עד חמש וחצי:) ואז התחיל מבצע החבאת אודליהB- היא התחבאה בגינה מאחורי הבניין שלי עד שההורים שלי נסעו, ואז עלתה אליי..ודיברנו בעזרת התכתבות עם פתקים *פרמיטיביות* ואז כשאחי נרדם, הדלקנו תמחשב..חח איך עבר עליכם לג בעומר??

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifוהוא גם התעורר../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

מי את
מי זאת

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifלג בעומר שלי?../images/Emo79.gif

טוב..אני הייתי עסוקה בלשכנע את ההורים שלי להגיע לבית שמש! איך אבא שלי עשה לי תרגיל והבהיל אותי במוצש..חח מזה נבהלתי! "אתה לא יכול לעשות לי את זה!!" אני עדיין בהלם שהצלחתי לשכנע את ההורים האלה..פשוט אמרתי את כל הדברים שאפשר להגיד ולא נשאר להם מה לומר! הם היו חייבים להסכים. חה חה!
אפילו הסיעו אותי..כבוד
היה ממש כיף לפגוש את שירני המותק שאני חולה עליהההה [זה שאני כותבת את זה מהמחשב שלה בבית שלה אחרי הלילה הזה שהיא היתה צריכה לסחוב אותי ממקום למקום ועוד להחביא אותי בגינה שבבנין זה אומר שאני מתחנפת עכשיו?
] חח שיר יא חמודע
יש לך עיניים מדהימות וחיוך מהפנט! הממ..מוקדש לך.."אודליה בבית שמש!! אודליה באה!!" חח טוב סורי אם שכחתי מישהו! אני לא רוצה להעיר את שירני שלנו [שנמה לה על הספה
..] עם המקלדת קטר-רכבת-שלמה-ארוכה-ענקית-מרעישה-מתקרבת אלינו שיש פה..
הממ..לאב יו אול אנשים..תאכלו גלידה.[?!]

אנוכי..../images/Emo9.gif|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אז ככה בשעה 9 וחצי הלכנו למדוטרה של הסניף..והיה מצחיק וכיף לאללה!כל הלילה צעקנו[זה מ וציא עצבים...]וכל הלילה עם כדורסל ואחרי זה משחק כדורגל קצר..עשינו בור ענק באדמה..היינו מסטולים פחד..עשינו מלחמת פחם...שרנו עד שלא היה לנו גרון..*אודליה ושירנ עדות שאני צרודה*היינו סתם מסטולים...עשינו פול שטויות..עשינו ערב שירה וגיטרות..היה כייייףף..היה קטע ששרנו איזה שיר של רמי וריטה,וכל דקה אחנו כזה עושים כל מיני דברים שריטה אטומרת באמצע..או שתקענו כל הזמן"משי שלי..רמי שלי.."פחח..היה כיייפפפ..ואז אני וצלילוש שלי קמנו והתחלנו לצרוח"גשם חזק,קשה לי לראוווות..גם שעיני פקוחות..נוסע הלילה לבד לצפון..רוצה לברוח!"היה כיפ..היה אדיר..בשעה 9 חזרנו לבתים..ובשעה 10 2 ילדות החליטו שזה נורא נחמד להעיר אותי..אודליה זליחה שלא זיהיתי אותך
לאב יו
שירני
אוהבת אותך
אוה.ד"א.טוב שההגה בידיים של אגד.הם נורא נחמדים במודיעין שלהם.

סוריי../images/Emo70.gif|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

עדיין רשום לי על היד: רכסים,קו 999,וטלפון של מודיעין-אגד-רכסים..אבל כנראה שהם *קצת* עצבניים שם..את לא יודעת איך רציתי לבואא

למעלה