לג בעומר 2004!!!!!
טוב..אז....אמ אודליה באה לפה!!!! *היא אצלי עכשיו* הערב התחיל במדורה של שיר ואורטל ושלי, חיכינו להן והן לא היו אז חזרנו למדורה של הכיתה שלי + אנשים לא קשורים + כמה חברה מיא', היה נחמד... בשתיים עשרה וחצי, ליוינו את אביחי *מפורום בית שמש* לבית, והתנחלנו קצת אצל שיר ואורטל ושלי
חזרנו למדורה של הכיתה שלי וכל השאר... *ד"א- המדורות במרחק של רבע שעה-עשרים דקות הליכה אחת מהשנייה*... היינו שם..שמענו קצת משינה...*והדגש על קצת* ואז באו כמה אנשים מסטולים והשתלטו לנו על המערכת... ואז בשלוש התחילו כולם להתפזר..אז הלכנו להתנחל אצל שיר ואורטל עד חמש וחצי
ואז התחיל מבצע החבאת אודליהB- היא התחבאה בגינה מאחורי הבניין שלי עד שההורים שלי נסעו, ואז עלתה אליי..ודיברנו בעזרת התכתבות עם פתקים *פרמיטיביות* ואז כשאחי נרדם, הדלקנו תמחשב..חח איך עבר עליכם לג בעומר??
טוב..אז....אמ אודליה באה לפה!!!! *היא אצלי עכשיו* הערב התחיל במדורה של שיר ואורטל ושלי, חיכינו להן והן לא היו אז חזרנו למדורה של הכיתה שלי + אנשים לא קשורים + כמה חברה מיא', היה נחמד... בשתיים עשרה וחצי, ליוינו את אביחי *מפורום בית שמש* לבית, והתנחלנו קצת אצל שיר ואורטל ושלי