לג בעומר!! בעיה=S=[

hodaya t

New member
לג בעומר!! בעיה=S=[

אוקיי אז זה הולך ככה: אני וחברות שלי עושות לג בעומר,אחת הבנות החליטה לא לעשות איתנו ולעשות עם חברות אחרות,(ניקרא לה א)',חלק גדול מהקרשים שאספנו נמצאים אצלה במרפסת,את כל הקרשים שנמצאים במרפסת שלה היא לא אספה איתנו ואנחנו רוצות את הקרשים שלנו,היא רוצה חצי מהקרשים וכמובן שלא הסכמנו כי את הקרשים שנמצאים אצלה היא לא אספה איתנו וזה שלנו!!!!!! זה לא שהיא אספה את זה לבד או שמישהו הביא לה מהעבודה ,מילא אז ברור שהיינו מסיכמים לה לה לקחת כי במקרה כזה זה שלה אבל כלונו אספנו היא לא יכולה לקחת משהוא ששכולנו אספנו והיא בכלל לא אספה את מה שיש אצלה!! זאת בעיה שלה שהיא בעצמה החליטה לעזוב אותנו!!!! אתמול רצינו להעביר את הקרשים לבית שלי אבל א' אמרה אתמול שנבוא היום,היום דיברנו איתה בבית הספר שאלנו אותה באיזה שעה לבוא היום ,והיא אמרה שהיא לא יכולה היום (שוב!!!) אז התקשרנו אליה הביתה אמא שלה ענתה ושאלנו מתי לבוא לקחת את הקרשים ,אמא שלה אמרה שלא,מכיוון שא' לא בבית,ורק בשעה 11 היא תיהיה בבית כן בטח זאת לא סיבה מוצדקת בכלל! אם היא לא בבית אנחנו עדיין יכולות לבוא לקחת את הקרשים מהר וללכת אבל היא רוצה אותם לעצמה!(ממש חוצפה!!!!) אנחנו לא טיפשות אנחנו כבר קלטנו שהיא מיתחמקת והיא רוצה את הקרשים לעצמה מלפני שנה היא לקחה את הכל לעצמה ואיפלו גירשה אותנו!!! =[ אנחנו לא ניתן לה לעשות את זה שוב!! חשבנו שאולי נבוא לבית שלה לקחת את הקרשים מהמרפסת שלה אבל המשפחה הזאתי יוכלה להזמין עלינו משטרה!! אם נבוא ב11 בלילה לקחת היא בטוח תמציא עוד תירוץ תגיד שזה מאוחר מידי ושנבוא מחר כי זה לא הזמן המתאים!! אנחנו לא יודעות מה לעשות אם לא נבוא לקחת היא בטוח תיקח את הקרשים כמו בשנה שעברה! אי אפשר ליסמוך עלייה! היא מתנהגת בצורה מאוד אנוכית ואנחנו לה ניתן לה לידפוק אותנו עוד שנה!! חבל שבכלל חשבנו להיות נחמדות ולוותר ולישכוח ממה שהיה ! בבקשה תיעצו לי מה לעשות! תודה רבה לכל העונים! 3>

וואו, אכן בעיה

אין אפשרות להשלים ושתעשו כולכם יחד? אם לא אז תלכו אליה מחר בבוקר ותתעקשו לקבל את הקרשים אולי לערב הורה או משהו? (בנות כמה אתן?)

hodaya t

New member
=S

לא רבנו,היא פשוט החליטה לא לעשות איתנו פיתאום בגלל שהיא מעדיפה לעשות עם בנות אחרות... אנחנו התקשרנו לומר שנבוא עכשיו ושוב אמא שלה אמרה שהיא לא בבית ועד שא' לא בבית אי אפשר לבוא לקחת, אז זהו זה אנחנו באות לקחת את הקרשים זה כל כך שקוף שהן מתחמקות שניהן, וניראה לי שנהיה "מופתעת" לגלות שא' בבית, רק שוב שלא יזמינו משטרה כי הם משפחה כזאת,ככל טיפשי שזה יהיה ככה ,לג בעומר אמור לגבש ונו באמת..היא עושה את זה בכוונה כדי לדפוק אותנו עוד שנה =S ואחנו בנות 15 תודה על התגובה=]

למעלה