לגרש אותם!

לגרש אותם! ../images/Emo59.gif

בעקבות האבטלה הגוברת,בעיקר בגלל כמויות העובדים הזרים הלא חוקיים יש להתחיל לגרש בצורה מסיבית את כל הגוש שהתיישב באזור דרום תל-אביב המכיל זרים מכל העולם ,נושאי מחלות,אשר הפכו רובעים שלמים לגטאות ויוצרים קיני צפעים לעתיד.יש לגרש נשים,ילדים ואת הבעלים,יש לפעול במהירות וביעילות,להטיל אימה על זרים ואז יחשבו פעמיים אם להמשיך להיות פה!!!!

טל קר

New member
קשקוש גזעני

קודם כל העובדים הזרים הם לא נושאי מחלות ולא קיני צפעים. הם סה"כ אנשים מארצות אחרות שבאו להתפרנס בישראל בכבוד מעבודות שחורות, ומקבלים בתמורה הרבה פעמים חרא של יחס, אם בתנאים פיזיים אם בהלנת שכר וכו´. הם עוזרים לנו. בבניין, בחקלאות, בטיפול בקשישים, בעבודות שחורות של נקיון. בכל מה שיהודים לא הסכימו לעשות. האבטלה הגוברת שרואים כרגע היא של אנשי הייטק ואקדמאים שפוטרו בעקבות המשבר. אתה באמת רואה את המהנדסת הבכירה עושה הסבה לטיפול באנשים מבוגרים במקום אישה פיליפינית, את המנכ"ל של חברה שנסגרה עובד בבנין, ואת המתכנתים עובדים בחקלאות? ואת השאר אתה כן רואה בעבודות שהם עושים? את אנשי המפעל שנסגר אחרי שעברו 30 שנה באותו מקום, מקפצים בגילאי 50 בעבודות חקלאות ובניה? הם עושים עבודה שאף יהודי לא מסכים לעשות במקומם. הם מטפלים בזקננו, בונים את ביתנו, ועוסקים בחקלאות שלנו. היחס שמגיע להם הוא כבוד. אנחנו הבאנו אותם לכאן, עכשיו עלינו לדאוג להם.

אנחנו לא הבאנו.... ../images/Emo59.gif

אנחנו הבאנו לארץ אולי רבע מכמות הזרים הנמצאת פה!! אז אל תטיפו לי מוסר על חוקים ויחס לזרים! כל שאר הזרים הגיעו במסווה של תיירים!!!!איך תרגישו אם יבוא אדם לביתכם,ויתיישב ויאכל וישתה,אולי תחליטו שהיהודים שלא עובדים יקבלו דמי אבטלה קבוע ותחליפו את כל הישראלים בזרים? פתרון טוב,לא?ושוב: יסולקו כל הזרים הלא חוקיים!מי שלא ייצא מרצון ייצא בכוח!

טל קר

New member
אין לי באמת מושג בנוגע לסטטיסטיקות

אבל חלק מהלא חוקיים זה בגלל שהם לא הסכימו לדרישות המפלות והפוגעות של המעסיק. וטרח הדרך שלו להתמודד עם זה היתה להפוך אותם ללא חוקיים. לא הסכמת להלנת שכר? ישר אני מאיים להפוך אותך ללא חוקי. כי הבעיה היא שאישור העבודה נמצא אצל המעביד ולא אצל העובד. הם כמובן לא היו נשארים כאן גם אם היו חוקיים וגם אם לא, אם לא היו נותנים להם עבודה. והסיבה שנותנים להם עבודה, זה כי אנחנו צריכים אותם. אנחנו צריכים אותם כי אנחנו לא מוכנים לעשות עבודות שחורות, שהם בגלל מצבם הכלכלי הרעוע מוכנים לעשות. הם אלו שמטפלים בזקננו, בונים את ביתנו ועוסקים בחקלאותינו. היחס שצריך להיות אליהם אם כבר, הוא כבוד והערכה.

חושבני

שההאשמה שהם מביאים מחלות קצת מיותרת... מה כן, אני מתנגד בכל תוקף לעובדים זרים למינהם, ואתמוך בכל יוזמה כדי למנוע מהם להגיע/להמשיך לשהות כאן יותר מדי (אלה שכבר כאן) כמה סיבות: א. ההבאה שלהם לכאן היא שיקול כספי לטווח קצר - במקום לפטור את הבעיה לפיה פועלי בניין מקבלים שכר עלוב למדי, מביאים עובדים זרים כדי שיקבלו את המשכורת הזו או נמוכה ממנה.. אבל זה יגרום, וגרום בעיות רבות, אחת מהן היא השתקעותם של הזרים פה, הקמת בתים, משפחות וכו´ שאח"כ יהיה קשה לגרש, מטעמים אנושיים... הזרים יתרבו ואז תחלנה הדרישות (המוצדקות) לקבל אותם בתור אזרחים בעלי זכויות, כולל הקמת בתי ספר, תנאים סוציאלים וכו´... ב. התנאים שבהם הם חיים הם ממש מחליאים לפעמים. אבל זה בלתי אפשרי שלא, כיוון שזה פשוט - ממילא המעסיק מביא אותם בשביל להוציא כמה שפחות כסף... הוא לא יביא אותם אם הם ידרשו תנאים טובים, אלא ימצא אחרים שמוכנים לעבוד בתנאים הקשים... התנאים האלו יוצרים בעיה, כיוון שהמשפחות שנוצרות פה הן משפחות עוני, שמהווים יותר עומס על המדינה מתועלת... למה להסתבך עם עוני מיותר? יש לנו מספיק אבטלה גם ככה! ג. הוזכרה סיבה טובה גם קודם, הם עושים את כל העבודות השחורות... זה מונע מתושבי המדינה לעסוק בהם. הרעיון הוא כזה, ברגע שלא יהיו עובדים זרים, המעסיק יהיה חייב להעסיק את תושבי המדינה - עובדי המדינה יבואו רק אם יהיו תנאים טובים יותר = עליה ברמת ההכנסה של השכבות היותר חלשות... והעלאת מעמד הפועלים, אם פועל בניין ירוויח מספיק בכדי לכלכל את המשפחה שלו, זו תהיה עבודה מכובדת ויותר אנשים ירצו לעבוד בה... יש עוד סיבות שאפשר למצוא, אבל אני חושב שהסיבות שלהלן מספיקות בכדי לתמוך באיסור על הבאת עובדים זרים לארץ, ובשליחתם (באנושיות!) בחזרה אל ארצות מוצאם... זה לא קשור בכלל לגזענות, זה חישוב פשוט...

למעלה