לגרשון צור היקר.

ronen1981

New member
לגרשון צור היקר.

אם תשים לב שינוי זכתה לחלקה בעמוד הראשי של תפוז מה שאומר שלא מעט אנשים יכנסו לפה. כעט השאלות שאנשים באים ושואלים כמעט זהות לחלוטין והולכות לפי כמה נקדות 1)תהיה לגבי הגישה המדינית של שינוי 2) יחסה של שינוי לחרדים ולדתיים וחוסר הבנה כי שינוי נגד כפיה דתית ושחיטות בכלל ובהן השחיטות של הח"כ החרדיים ולא נגד הדת או הדתיים עצמם. 3)מה שינוי עשתה קרי הצעות חוק שלה וכד (יש ענין לציין העובדה שח"כ משינוי צוינו לשבח עלידי אדם טבע ודין והתנועה לאיכות השלטון ועוד..) . לדעתי טוב יהיה אם יהיה בשורה הנעה תגובה מלאה לכל אחת מהסוגיות .

להה, אף אחד לא קורא את זה ממילא.

כי מי שבא לשאול את השאלות האלה בד"כ לא באמת מחפש תשובות, אלא סתם בא להקניט ולעורר ריב.

ronen1981

New member
אולי לגבי חלק מהאנשים אתה צודק.

אבל אם אפילו על כל שלושה סתם יש אחד שמתעניין זה כבר שווה את זה.

זה קיים בהרבה פורומים- FAQ

frequently asked questions אוסף של שאלות ותשובות... כפעיל בהרבה פורומים, ממליץ בחום.

מי אתה חושב דאג שזה יגיע לשם ../images/Emo13.gif

אני חושב שעד היום התמודדנו יפה עם השאלות ונמשיך לעשות כך

ronen1981

New member
או אתה פה.

כבר התכונתי לפנות אליך באי סי קיו ולשאול אותך למה אתה לא נכנס לפורום. אני חולק עליך וזאת כיוון שלי לפחות נמאס לחזור שוב ושוב על אותם הדברים בדיוק במיוחד לאור העובדה שפשוט אפשר לשמור אותם ולהפנות אליהם כל פעם מי ששואל את אותה שאלה ששאל קודמו. תגיד יש לך במקרה את דברי שכתבתי פעם לאתר פוליטיקה שאחד מתומכי שינוי הירושלמים הקים שם יש הסבר בעצם מדוע שינוי מתנגדת לישיבה עם ש"ס מתברר שיש כאלה שזה לא דברור מובן מאילו עבורם. (אם אין אז האם יש לך את דברי של מלי בנושא שמסבירים מדוע איננו יושבים עם ש"ס.)

ערב רב

New member
בעצם אתה צודק

פתאום אי הישיבה ביחד עם ש"ס הממשלה נשמע כמעשה אנטי-דמוקרטי, תקיעת מקלות בגלגלי המשחק הפוליטי. אבל רק לכאורה, שכן הדבר שקול לאי ההסכמה של מרצ למשל לשבת בממשלה ביחד עם מולדת. הסיבה היא פשוט ניגוד קיצוני בהשקפות העולם המנחות את המפלגות, שממילא לא מאפשרות חתימה על קווי ממשלה משותפים.

למעלה