לגרעין עודד הבא...

מ ו ר ע ל

New member
Have a good time!

שיהיה לך המון בהצלחה ושתהני המון שם מעבר לים!!! נשמח לראות אותך מבקרת כאן מדי פעם:) ואל תשכחי מאיפה באת...:) עומר

go golan go

New member
דנה!!!

היי חמודה! זאת אלה (מש"צים...) חמודה, שיהיה לך בהצלחה! תהני, תבלי ותדברי הרבה אנגלית (הממ... לא נראה לי שיש לך ברירה.) לילה טוב :)

אני מתה עליכם...

תודה רבה רבה... יואו מלא כאן... בונבונים שכמוכם....... אני אבוא לבקר בפברואר ואני אקפוץ לכל הגרעינים.. יואו איך מסקרן אותי איפה תשובצו... בואו לבקר אותי בארה"ב!!!!! תעשו טיול קומונה... והמון בהצלחה לכם , אוהבת אותכם!

kedeman

New member
אני בכייף בא לבקר!!!

אפשר להגיע לשם ברכבת? או שעם אוטובוס?? איפה בארץ זה קונטיקט????

דנה

דנה ממי, תעשי חיים והמון בהצלחה, תבואי לבקר (לפחות בפורום...) וכשתחזרי... בואי להדריך איתי מסע חוף... סוג של סגירת מעגל... :) עלי והגשימי- גם באנגלית... אריק

kedeman

New member
בעניין גרעין עודד - טורים באתר

שמתי על זה הודעה בתגובה לעדי אבל אני אשים גם פה עלו לאתר שני טורים חדשים שניהם נוגעים לגרעין עודד ושנת שרות בכלל אתם מוזמנים לקרוא!! יש טור אחד שנכתב ע"י אלמונית שלא הזדהתה ואי אפשר ליצור איתה קשר והשני נכתב על ידי אהובת הפורום - חן ויינר!

אריק....

איזה חמוד... רציתי השנה להדריך מסע חוף כמשימת קיץ אבל אולי אוותר עליה.. בשמחה אבוא להדריך איתך מסע חוף , סגירת מעגל מטורף... נביא גם אהוד/אוהד... בכל אופן תודה רבה , אני מאמינה שעוד אראה אותכם , אם לא השנה אז בשנה הבאה... עלה והגשם!

שקסי

New member
יפיופי שלי!!!

חנושקה!!! בטח שאת אהובת הפורום... יואו איך אני מתגעגעת... שיט אני חייבת לבואר לבקר- לא יעזור כלום!

אתם קצת נסחפים....../images/Emo13.gif

לבקר? אנחנו בקושי בגרעין אני לא יודעת אם יהיה זמן כ"כ עכשיו... אנחנו בכל ההכנות לקיץ אני מדריכה מד"צים ואני אהיה גם בבעקבות לוחמים...

למעלה