לגרעין עודד הבא...

לגרעין עודד הבא...

אין לי מושג את מי אני מכירה מפה כי לא נכנסתי הנה עד עכשיו בחיים... לצערי אני לא אהיה חל' ממכם שנה הבאה.. לשמחתי אומנם אני נוסעת לשנת שירות בקונטיקט באוגוסט.. אך עם כאב לב גדול... הלוואי ויכלתי לעשות הכל יחד אך הייתי צריכה לבחור.. ולקח לי זמן.. הרבה זמן והלוואי ועשיתי את ההחלטה הנכונה. ימים יגידו. מקווה ובטוחה שתהיה לכם שנה מדהימה , חוויתית , מאתגרת , מהנה ומספקת שתזכרו תמיד!!! אני רואה איך אתם הולכים להיות גרעין משהו עצבני , קבוצת י"ב הנוכחית מוכיחה את זה !!!! אז המון בהצלחה , מקנאה בכל אחד ואחד ממכם... אוהבת אותכם מאוד , דנה.

קשתונה

New member
דנה!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך שמחה שבחרת בקונטיקט!!! באמת באמת שמחה!!!!! שתהיה לך המון הצלחה בובה!!! אוהבת קשת

kedeman

New member
בהצלחה!!!!

שמעתי כבר את הדילמה שלך איזה פעם או פעמיים :) אני שמח לראות שהצלחת לבחור - כי אני לא הייתי מסוגל ואני מאמין ומקווה שתראי בהמשך השנה שעשית בחירה שטובה לך אבל את מוזמנת תמיד לשמור על קשר!! שי

just stav

New member
דנה דארלינג!!

אני לא מאמינה שלא תהיי בסביבה שנה הבאה.. אבל המון המון בהצלחה בדרך שבחרת. אני בטוחה שזה יהיה לך משהו מטורף!
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
דבר ראשון,

למה גם אתה? דבר שני, בעז- שתוק! אתה הולך לגרעין.
יוןם טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
כי אין לי מושג מה קורה איתך

כל פעם את אומרת משהו אחר פעם אחרונה זה היה 95% נחשון 5% גרעין עודד

just stav

New member
אני אומרת הרבה דברים..

ממתי אתה מקשיב לי בכלל??
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
בעז! אתה לא יכול לא ללכת לגרעין

עודד (מילה אחרונה בת זונה) אחרי שאמרת לי מה שאמרת? ששיכנעת אותי? אוף איתך אתה מרגיז!

מאוו Boaz

New member
אני צריך לחשוב על זה

ויש המון בעיות שאני לא רוצה להתמודד איתם כרגע

fresh mishmesh

New member
דנה בובה../images/Emo24.gif

אני עוד זוכרת את הציור שלך מה-ק' קולאז' במיונים...
ושמחה בשבילך שמצאת לך את הדרך שטובה ונכונה בשבילך... קונטיקט נשמע אדייייר
אז שיהיה לך המון המון בהצלחה, ותבואי לבקר אותנו בגרעינים כשאת מגיעה לארץ (יהיו לך חופשות, כן?)

שקסי

New member
דנה! במקרה יש לך פה בערך חצי קבוצה

מה מיונים לג"ע... צחוקים לא... אז זאת אני- עדי הקטנה ... קצת נורא חבל לי שאת לא באה לגרען איתנו... (אני מקווה שבכלל קיבלו אותי אבל לא חשוב עכשיו...) אבל אני יודעת כמה הייתה קשה לך ההחלטה הזאת ואת כ"כ רצית קונטיקט ככה שאם התקבלת בסבבה והשאירו לך את הבחירה שלך!! אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם-תנצלי שם כל רגע ותשפיעי!!! אני אוהבת אותך המון המון- את מוזמנת להיתקשר מידי פעם... לא יקרה לך כלום- מבטיחה... וחסר לך שלא תבואי לבקר בגרעין שנה הבאה מתי שתחזרי! נדבר כבר... שיהיה לך יום נפלא!

just stav

New member
נכון שקס.. אותך לא יקבלו...

איפה החתימה של נעם? זה מתבקש.. *ממש!*
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה