לגעת אני בטוחה שאני רוצה שאתה תהיה זה שאני אגע בו אגע בו בבוקר כשנותנים את הנשיקה אגע בו בצהריים כשחוזרים מהתיכון או מהצבא אגע בו בלילה לפני שהולכים לישון אגע בו כדרך השינה.... אני אוהבת לגעת - לחבק ללטף לנשק זו הרגשת חמימות שכזו שמשאירה אותך בלי מילים ואתה רק רוצה עוד ועוד, אני בטוחה שאני רוצה אותך, אני רוצה אותך כבר מעבר לחצי שנה... אבל רק לפני שבוע גיליתי לך את זה... היית קצת בשוק כי אתה רצית אותי לפני תשעה חודשים... ולא ידעתי על זה דבר, היית נורא אדיש והינך עדיין... אני אדם שנורא אדיש לאחרים אבל כשזה נוגע לאהבה שלי, לדברים החשובים בחיי, אני הופכת לאמוציונלית חסרת תקנה... אתה אומר שאתה מבין מה שאני אומרת לך, אך אני לא בטוחה שאתה יורד לסוף דעתי ושוב אתה אומר לי שאתה מבין וקולט אבל אין לך תשובות בשבילי, אתה יודע טוב מאוד שאני לא הכי שמה על גברים ואתה עוד יותר יודע שכשאני רוצה משהו אני משיגה אותו גם אם יתהפך העולם. ואותך אני רוצה, ואני יודעת למה, כי אתה כל כך רגיש, כי אתה כמו אפרוח שמחפש חמימות, כי איתך זה יקרה הכל לאט וטוב ויפה כמו שקשר אמור להיבנות, כי איתך זה לא כמו עם כולם, כי אתה מיוחד בדרכך שלך, כי אתה מקורץ מאותו חומר עילאי, כי אתה הידיד הכי טוב שלי. אני יודעת שרציתי שהכל ישאר ביננו בגדר ידידים בלבד ואני יודעת שפחדנו מאותה פגישה ואני יודעת שהרס אותי לראות אותך ולהבין על מה ויתרתי תשעה חודשים שהייתי שקועה בלהיות עם אחרים... אבל תמיד אהבתי אותך, מאז ומתמיד, רק שבהתחלה הכל היה בגדר ידידים ולאט לאט זה התעצם והפך למעבר מהמצופה, זה הרס אותי מבפנים, לא יכולתי לספר לך, מצד אחד אכלתי את עצמי ומצד שני יצאתי עם אחרים אולי כדי שסוף סוף תתעורר ותגיד שאתה מת לראות אותי או לפחות מעוניין במשהו, אבל שוב הייתה אותה אדישות, ואחרי אותה פגישה שום דבר לא נותר כפי שהיה. אמרת לי שהייתי הדובדבן שבקצפת של שבוע החופש שלך מהצבא... והצפת בי אושר פנימי חיוך נמרח לו על פניי, ושוב שקעתי לי באותם חלומות שנהיה יחד מתישהו, כשתחליט שאתה רוצה, אך אני, אני החלטתי שאני לא מתקרבת לאף אחד, לאף אחד חוץ ממך, כי אני אהיה שלך ואתה תהיה שלי בבוא מן הימים, הלוואי הלוואי שיקרה כבר, אהבת עולמים, ליאת.