לגעת

תותי-בת

New member
לגעת אני בטוחה שאני רוצה שאתה תהיה זה שאני אגע בו אגע בו בבוקר כשנותנים את הנשיקה אגע בו בצהריים כשחוזרים מהתיכון או מהצבא אגע בו בלילה לפני שהולכים לישון אגע בו כדרך השינה.... אני אוהבת לגעת - לחבק ללטף לנשק זו הרגשת חמימות שכזו שמשאירה אותך בלי מילים ואתה רק רוצה עוד ועוד, אני בטוחה שאני רוצה אותך, אני רוצה אותך כבר מעבר לחצי שנה... אבל רק לפני שבוע גיליתי לך את זה... היית קצת בשוק כי אתה רצית אותי לפני תשעה חודשים... ולא ידעתי על זה דבר, היית נורא אדיש והינך עדיין... אני אדם שנורא אדיש לאחרים אבל כשזה נוגע לאהבה שלי, לדברים החשובים בחיי, אני הופכת לאמוציונלית חסרת תקנה... אתה אומר שאתה מבין מה שאני אומרת לך, אך אני לא בטוחה שאתה יורד לסוף דעתי ושוב אתה אומר לי שאתה מבין וקולט אבל אין לך תשובות בשבילי, אתה יודע טוב מאוד שאני לא הכי שמה על גברים ואתה עוד יותר יודע שכשאני רוצה משהו אני משיגה אותו גם אם יתהפך העולם. ואותך אני רוצה, ואני יודעת למה, כי אתה כל כך רגיש, כי אתה כמו אפרוח שמחפש חמימות, כי איתך זה יקרה הכל לאט וטוב ויפה כמו שקשר אמור להיבנות, כי איתך זה לא כמו עם כולם, כי אתה מיוחד בדרכך שלך, כי אתה מקורץ מאותו חומר עילאי, כי אתה הידיד הכי טוב שלי. אני יודעת שרציתי שהכל ישאר ביננו בגדר ידידים בלבד ואני יודעת שפחדנו מאותה פגישה ואני יודעת שהרס אותי לראות אותך ולהבין על מה ויתרתי תשעה חודשים שהייתי שקועה בלהיות עם אחרים... אבל תמיד אהבתי אותך, מאז ומתמיד, רק שבהתחלה הכל היה בגדר ידידים ולאט לאט זה התעצם והפך למעבר מהמצופה, זה הרס אותי מבפנים, לא יכולתי לספר לך, מצד אחד אכלתי את עצמי ומצד שני יצאתי עם אחרים אולי כדי שסוף סוף תתעורר ותגיד שאתה מת לראות אותי או לפחות מעוניין במשהו, אבל שוב הייתה אותה אדישות, ואחרי אותה פגישה שום דבר לא נותר כפי שהיה. אמרת לי שהייתי הדובדבן שבקצפת של שבוע החופש שלך מהצבא... והצפת בי אושר פנימי חיוך נמרח לו על פניי, ושוב שקעתי לי באותם חלומות שנהיה יחד מתישהו, כשתחליט שאתה רוצה, אך אני, אני החלטתי שאני לא מתקרבת לאף אחד, לאף אחד חוץ ממך, כי אני אהיה שלך ואתה תהיה שלי בבוא מן הימים, הלוואי הלוואי שיקרה כבר, אהבת עולמים, ליאת.

לתותי בת מיונית אהלן, דעי לך שאני מאושרת לכתוב את מה שאת כותבת, הכי הכי אני אוהבת את השורות האחרונות, שאת משיגה כל מה שאת רוצה....רק מעצם האמירה אני מאמינה שתצליחי בחיים. אני אולי מגזימה אבל ככה, ממש ככה, החיים מתנהלים לפי הרצונות שלנו. שמחה בשמחתך, ובאושרך שיבוא לאט לאט. יונית

תותי-בת

New member
יוניתוש תמיד תגיבי להודעותיי... תמיד אני ארגיש שאצלך יש מענה תמיד... את נפלאה!!!! ואני כ``כ נהנת לקרוא את ההודעות שלך, רק שאת תמיד משאירה אותי ללא מילים... ;-) אני ואלעדי... זה עכשיו בתהליכים... אני מקווה שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר. אוהבת, ליאת.

Mrs.Dvash

New member
ליאתי אנני יודעת שזה לא טוב שאני יענה לך על מה שכתבת אבל אני חייבת. כי הדמיון, הדמיון בין מה שקורה אצלך עכשיו לבין מה שקרה אצלי לפני כמה חודשים הוא עצום. גם אנחנו היינו ידידים הכי טובים בעולם. מעבר, חברי נפש, הכי טובים שיש. גם הוא רצה אותי ואני לא. גם אני רציתי אותו ולא ידעתי מה לעשות. וגם אני הלכתי ואמרתי לו בסופו של דבר מה אני מרגישה. אבדתי את הידיד הכי טוב שלי. את החבר הכי טוב שלי. את הבנאדם שהיה הכי קרוב אליי בכל העולם כולו. וכולם אמרו לי לא ללכת, וכולם אמרו לי לשמור בפנים ולא להגיד מילה עד שהוא יבוא אליי, אבל אני לא יכולה לעשות דבר כזה. ואת יודעת מה, אני לא מצטערת לדקה על כך שאמרתי לו את מה שישב עמוק עמוק וחזק בתוך הבטן שלי. לא יודעת מה קרה במקרה שלך, אמרת שהוא נהייה אדיש. אצלי הוא פשוט נעלם. אמר שהוא צריך לחשוב ומאז לא נשמע קולו... ליאתי, את אמיצה ענקית לבוא ולספר לו את שעל ליבך. אני מקווה שיהייה לכם טוב ביחד. וזה טוב, זה מעולה שאת עדיין מאמינה ושאת עדיין מחכה כי אולי תהיו ביחד. כ``כ מקווה בשבילך, כי אין דבר, אין דבר יותר יפה משני אנשים שכ``כ קשורים אחד לשני נהפכים לזוג. תחזיקי מעמד ושיהייה המון המון בהצלחה.

תותי-בת

New member
דבשונית שילי אני ואלעדי זה קשר שבחיים לא יכל להתקיים ושנינו ידענו את זה טוב מאוד.. כי אני יותר מדיי שיחקתי עם בנים והוא היה עד לדברים האלו, כי כמובן סיפרתי לו הכל, הוא יודע שהשתנתי, ונהייתי ההפך הגמור, בטח את שואלת למה עשיתי להם את זה - ולכן אשיב ``עין תחת עין שן תחת שן`` :)... ושוב לאלעדי שלי, אני לא כל כך זוכרת איך אני והוא נכנסנו לפתיחות הזו - אבל הוא זה שסיפר לי שהוא היה מאוהב בי לפני תעשה חודשים והרגשתי צורך לספר לו על הרגשות שלי - זו הייתה הפיסגה של יחסנו וזה קרה לפני שבוע ויום. ומאז, מאז הוא רק מתקשר עוד ועוד... אתמול שוב נקטעה לנו השיחה, מה לעשות - חייל שלא טוען את הסלולרי שלו - ולמרות שידעתי שהוא עושה משהו צבאי באותו רגע ולמרות שידעתי שהסלולרי לא איתו, התקשרתי והשארתי הודעה, כזו מכל הלב, כדי שיבין כבר... דבשי, מקווה שיהיה רק רק רק טוב לי ולך ולכל בני ובנות ישראל! נשיקות, חיבוקים, ופיזור של אבקת ת~ש~ו~ק~ה~ , ליאת.

למעלה