לגעת ( חלק 2)

לגעת ( חלק 2)../images/Emo54.gif

הוא הלך לישון לפני שעה - אנחנו באמצע סרט - אחרי סיגריה מגולגת- אני בוערת- היינו בים היום- והגוף שלי חם, במיוחד אחרי האמבטיה עם השמנים שעשיתי אח"כ- אני מרגישה כל ס"מ בגוף- אני אוהבת אותו- אני בוערת.......... לפני שבועיים הוא חגג יום הולדת 34- ואני אוהבת להפתיע ( להפתיע זה סוד שמכיל בתוכו מחשבות עמוקות ופנזטיות הכי חזקות- רציתי נורא..אבל חייבים ללכת בדרך המקובלת) אז הלכתי על הדרך המקובלת והזמנתי לנו יום פינוק זוגי בספא די מוכר בשרון. פתחנו את היום בג´קוזי והמשכנו לחדר הטיפולים הזוגי, אני אוהבת אותו- קיבלו אותנו 2 מטפלים- מטפל עבורי ומטפלת בשבילו ( ממש כמו שביקשתי בטלפון) המוסיקה, הנרות והריח המשכר בחדר הטיפולים ( כמובן שהסיגריה שהרשנו לעשן באמצע השבוע-יש לו יום הולדת- תרמה לא מעט) והעיסוי המדהים התזה שמתחיל במותן...... אני מטה את הפנים לצד ורואה אותה מעסה לו את הישבן.... זה משגע אותי...הוא ממשיך לעסות אותי ואני מסתכלת...אני מנסה לשלוט במחשבות..השמן על הגוף החלק שזכיתי בו והיא נוגעת בו.. המעסה מסובב לי את הפנים ומתחיל לגעת לי בשיער ובקרקפת-אני עוצמת עיניים אני רוצה לראות אותם- אני אוהבת אותו- רטובה...אני מרגישה אותו חם מתנפח- אני מנסה לשלוט אבל לא יכולה המחשבה שנוגעים בשנינו ביחד משגעת אותי- הוא הלך לישון לפני שעה- אני בוערת.... שוכבת על הספה ונוגעת- אני מרגישה כל ס"מ- אני מסתכלת על עצמי והיד שלי מלטפת את הכוס שלי-עם היד השנייה אני מכניסה אצבע אחת- אני אוהבת להרגיש גם בחוץ וגם בפנים.... העיניים שלי נעצמות ואני מתמכרת לתחושה...אני מכניסה עוד אצבע וביד השנייה מגבירה את הקצב מלטפת את הכוס שלי חזק..והאצבעות נכנסות בקצב- אני פותחת עיניים - אני אוהבת להתסתכל על עצמי- הרגליים שלי פתוחות, 2 אצבעות בתוכו עולות ויורדות- הלואי והלשון שלו הייתה שם עכשיו- מלקקת-מוצצת-חזק- ואז הוא היה מתרומם ומכניס את הזין שלו אליי שאצבע אחת שלו נוגעת לי בפי הטבעת.. אני גומרת ומתמסרת לעצמי... אני אוהבת אותו- כמו אופק.

למעלה