לגעת בעפרה

זוהי

New member
לגעת בעפרה

מי שלא מבין על מה אני מדברת, שיקום! כולכם יושבים - יודעים למה?! בגלל שאין מצב שהנושא לא יעלה אפילו בשיחת חולין של היי מה המצב איך בבית - בום - ראית ת`פרק האחרון מכה חדשה אנשים ושמה בישראל לגעת באושר לסיכום כולל של הסידרה ``יאכסה!`` <מתוך משפטים גדולים של אנשים קטנים והפעם לבנדר בראון > שחקנים גרועים - כמו רב השחקנים הישראלים אבל זה כבר נושא אחר טלנובלה בלי תוכן טקסטים שקופים שכולכך ברור מה הולך להיות שחקנית ראשית בטלנובלה שפשוט לא יודעת לבכות - חוץ מציוצים פה ושם אין בכי והכי מעצבן!!!! אילנה אביטל שמשחקת אם אני לא טועה דודה פשוט מכה יש לה תפקיד כולכך שולי - וכולכך לא במקום והיא - ואי.....כל תוכניתאירוח/מופעים/ראיונות - מחק את המיותר היא מוצאת לנכון להיות נוכחת והיא מתארת את התקופה של הצילומים כמו - מי שישמע - כאב ראש - סיוט `הכריחו אותי לצבוע לחום` `כל הזמן עם פנים` <תרגום - יענו פן לשיער> ומה עוד - הוציאו עליו ספר!!!! על הטלנובלה הזו!! מה קרה ?! אין מה לעשות בחיים והכי מעצבן שאחותי הקטנה מתעקשת שאני אקרא לה אותו- והוא ממש מכוער וכשחברות שלה באות - הן משחקות <יושבים?> בלגעת באושר לא אמא ואבא לא רופה וחולה < של ילדים כן?> רבות ובוכות מי תהיה עפרה ומי תהיה הבלונדה השניה תכינו את עצמכם כי זה לא נגמר זוהי שמצאה לנכון לבוא ולקטר.....חחחחח :cool:

שי!!!

New member
זה מפחיד...

לשחק ב-``לגעת באושר``-ולהתווכח מי תיהיה עופרה-זה פשוט מפחיד.

S.tal

New member
איכס!!!

זו פשוט תת רמה! תוכנית ממש מפגרת! איך פתאום כולם אוהבים לראות את הדבר הזה?!?!?! לאן התדרדרנו?!-אמאל`ה!!!!!!!!!! *צורחת באימה!* ,זה כיף לכתוב ככה...! טל, t@l

Hermione

New member
אני מבינה ללבך...

זה הגיע גם לאחותי הקטנה. כשהיא לא מקפצת מחברה לחברה (הבית משמש בשבילה כמעין תחנת בינים, אוכלים שם, ישנים שם, מתרחצים שם, מעצבנים אותי שם, וממשיכים למישהו אחר). אז אם היא עושה עצירה כזאת, היא רואה את זה, וזה ממש נורא... לא יצא לי לראות את זה אף פעם, והדבר היחידי שאני יודעת זה שיש שם מישהי שקוראים לה לבנה, ואיזה תינוק שלא יודעים למי הוא שייך, או משהו בסגנון... למזלי, אמא שלי הטילה וטו על הסדרה הזאת לאחרונה, ככה שכבר מזמן לא הייתי צריכה לחזות באחותי הקטנה נטופלת קורבן לסדרה הטיפשית הזאת. האימה, האימה!

S.tal

New member
בידיוק........

וחוץ מזה כל הסדרות הישראליות הן תת רמה...ולכן הן מתאימות לאינטילגנצית (כמה י יש?!) האנשים בארץ... ולי אין אחות קטנה!!!! איזה כיף לי........! טל, t@l

למעלה