לגעת במלאך...

לגעת במלאך...

בהתחלה ראיתי אותה הולכת על הצוק, מתבוננת בגלים המתנפצים על החול. לבושה בלבן, שרוול לבן, גופיה לבנה, ואיזה חולצה לבנה ארוכה מונחת על כתפיה. שערה בצבע דבש מתנפנף ברוח. עמדתי והסתכלתי עליה. לבסוף היא התיישבה, פתחה ספר והתחילה לקרוא, באמצע שום מקום, על פיסת גן העדן שלה... התחלתי ללכת לקראתה, ולפתע הייתי מטר ממנה... "אפשר להצטרף לשלווה שלך?" היא הסתובבה לעברי ועיני השקד הירוקות שלה נצצו לכיווני. היא הנהנה לחיוב ואני התיישבתי. לצערי, הפרעתי לה בשלווה והיא התחילה לפטפט ולחקור אותי, נענתי לחקירתה הנעימה והרגשתי שאני מתאהבת. לא יכולתי לדמיין מדהימה ממנה. היופי, הקול המתוק, השלווה, הפתיחות.... "אני יכולה לנשק אותך?" שאלתי בלחישה. היא התקרבה. העבירה את ידה בשערי ונישקה קלות את שפתי. עצמתי את עיני ורציתי לגעת, בה קרוב יותר. התקרבתי ונישקתי את שפתיה, ליקקתי וטעמתי, לא רוצה להתנתק. התחבקנו. הרגשתי את החזה שלה נצמד לשלי. כשהתרחקנו מעט, קשה היה לי להתאפק, שלחתי יד לגעת. היה לה חזה גדול משלי (C75?) אך הוא היה זקוף לתפארת, ללא כל צורך בתמיכה. תפסתי ומיששתי מרגישה את תחתוני מוצפות. היא שלחה את ראשה לאחור ואני השחלתי את ידי מתחת לגופיה הדקה. "אף גבר לא נגע בי ככה" היא אמרה, ואני הסמקתי... היא התקרבה אלי, הפשילה מעלי את חולצתי והחלה לנשק את שדי. ליטפתי את גבה ונהנתי משפתיה המלטפות, את שדי. הרמתי את ראשה לנשיקה ארוכה ורטובה. התחבקנו. ביקשתי ממנה לשכב על החול כראשה מונח בין רגלי. זרמתי עם ידי שליטפו את שדיה בתנועות סיבוביות, לא חזקות ולא חלשות ולאט לאט ירדו במורד בטנה החלקה והשזופה. התחלתה לגשש מתחת למכנסיה, משחילה אצבע, ועוד אחת מרגישה את אזור הערווה הקטן והמסודר שלה... כשאצבעותי הגיעו אל שפתיה נשימותינו נעתקו באחת. הרגשתי את מיציה, את רצונותיה, את תשוקותיה. לא נותרה לי ברירה אלא להחדיר את אצבעותי לתוכה. היא שלחה ידה אל שדי, תופסת ומשחררת, תופסת ומשחררת, ואנקות הנאה בקעו מגרונה. הרגשתי את אגנה מתחיל לנוע ואת קצב נשימותיה הולך וגובר, שלחתי אגודל מתגרה אל דגדגנה... ואז... הרגשתי איך אישה גומרת... נשמנו... נרגענו... הלבשתי אותה, התלבשתי בעצמי, השארתי לה את מספר הטלפון שלי והנחתי לה לקרוא, בפיסת גן העדן שלה. מחכה שתתקשר...

Seaman

New member
נשמע מעולה...קוויקי

אני לא מבין את החברים בפורום הזה...מישהי חולקת איתם רגע ראשוני וזוכה להתעלמות... אחלה!!!!

מפגש מלאכי, אהבתי ../images/Emo25.gif

מפגש כל כך קסום ומרחף כאילו המלאך בא עמך ואותו הבאת אלינו כתוב במילה רכה כתוב בהמון חמלה כתוב ישר ללב אוהב ומקווה שהיא אליך תתקשר ותיצור הגשר כמו בסולם של יעקב תראו יחדיו ..... המון מלאכים לבנים שעולים ויורדים יבואו לזו האהבה שלה הם מפרגנים

למעלה