לגעת בך עוד נמות

לגעת בך עוד נמות

היא תגדל ותדע לדעת בשדה המוזהב עוד תדע לגעת ואנו עוד צריכים את אהבתה עוד ועוד מתמימותה היא תגדל ותהפוך לגברת עיניה יצבעו בוורוד את קרבות השרשרת ולא נדע עוד מלחמות ועוד נדע ללמוד לחיות היא תגדל לגעת בשלכת ידיה יגעו ברכות בזרימת הדם העוקבת ולא נדע עוד אלמנות ולא נשמע את הצרחות וכשאור הירח ימחה מעל בתי היתומים ריח מהביל יעלה מסירי התבשילים מי לדעת אוליי מחר נדע לדעת אולי לדעת עוד נמות אוליי מחר נזכה לגעת בצווארה זה השמוט בחסות מי שלא תהיי רק בואי כבר

רינה8

New member
למות למענך

מתיישב ורושם בניחוח הורד מבסם וקוסם נושף ונושם משאלת לב – מכוון הלוואי אמן שתתממש ותתגשם איך במילים יפות גם עיני הלאות שתמיד רואות רק שחורות בורוד נצבעות אדמה שמיים ומים אני קונה בלי למצמץ בעיניים תביא לי עוד מהורוד עוד מהורוד אז איך משלמים? במזומן או בתשלומים? המחיר מופרז יקר הוא מפז לא בכסף ולא בזהב זה יעלה לי בדם - רב.

אין ורוד נגמר

אך יש לבן לבן כמו ענן כמו המחשוף הבוהק כמו ספר הזוהר ושמה בישראל טוהר היא פעוטה בת 7 חודשים טהורה וחייכנית שארית מעצמותי הנשמה שלי חיי נכתב מזמן אני כולי מתמגנט לתמימות שבפניך לטוהר שבעיניך הירוקות אני כבר לא ישן מבלי לראות את דמותיך את הטהורה בבנות צחוקך עוד ידע לדמוע דמעותייך עוד ידעו לצחוק אוזנייך עוד ידעו לשמוע דיבורים לדבר ולשתוק חטא אבות על בנים מזל שזה לא על בנות כי אני כולי מלא חטאים לובן טוהר הזוהר מסנוור כשמשות מטהר אותנו ההורים עוד תראי מרחבים פתוחים של נוף אויר הרים צלול עמוק תיגדלי ללמוד להשאר קטנה ולצחוק ולצחוק ולצחוק בליבי רק משאלה שלא תדעי עוד מלחמה ובחייך תמיד ישכון שלום אני בעד שלכת שהולכת וחוזרת רק אל תעלמי לנו פתאום צחוקך עוד ידע לדמוע דמעותייך עוד ידעו לצחוק תיגדלי ללמוד להשאר קטנה ולצחוק ולצחוק ולצחוק

למעלה