לגעת באושר...

אני.

New member
לגעת באושר...

היא נגעה בו והוא נגע בה בעוצמה כה חזקה אושר.. היא חשבה... נגעתי באושר.. והיום היא מבינה שהרגע שבו אתה חי, הרגע הזה-הוא תמיד יקר. לא מפני שהוא מושלם הרי לעיתים קרובות אין הוא כזה. אלא מפני שהוא כל מה שהוא אמור להיות.. באותו הרגע. זה כה פשוט... עכשיו היא מבינה היא נגעה באושר... רק זה היה בעבר. יהיה עליה ללמוד להיות נוכחת בהווה היא יודעת.. נכונה לה עוד עבודה קשה. היא עוד תיגע פעם באושר..

אושר!!!??? איזו מין חרב פיפיות הוא?

מהו האושר המושלם? יש כאלה שאומרים להיות אם אדם אהוב... אבל אנו תמיד מאבדים אותם(הורים הולכים לעולמם,חברים מתים באמצע הדרך, הבן זוג פתאום קם והולך).- כאן אין אושר. יש כאלה שאומרים כסף - אבל מה יקר מחיר הכסף (כמה אנשים אבדו יותר מדי בשביל החזון שלו), אני התמכרתי לעבודתי ואבדתי את משפחתי. -גם כאן אין אושר. אז מה נותר בעצם? לדעתי מה שנותר זה רגעי האושר. אין אושר נצחי, יש אושר רגעי בלבד. אותו הרגע שבו הדבר שכל-כך קשה עבדת עליו מצליח. אותו הרגע שאתה מחבק מישהו , שבעוד שעה לא יהיה שם, זה רגע של אושר. אותו הרגע שבו אתה רואה את ילדך לומדים דברים חדשים או מתגברים על פחדים שלהם ומתבגרים(בעזרתך או לא) זה רגע של אושר. אותו הרגע שבו אתה חש השלמה עם מה שיש ולומד לקבל את הכאב, זה אושר. אז בין הרגעים של אושר הדרך פתלתלה אך מה שחשוב הוא לזכור כל רגע ורגע של האושר ולא לתת לדרך להכהות את ליבך. בבוא רגע של אושר תפתחו אליו תנו לו לזרום דרככם אמצו אותו ותנו לו ללכת בבוא זמנו לעזוב, אל תסתכלו לאחור תעברו לאושר הבא. האושר תמיד ממשיך הלאה לחלק מעצמו גם לאחרים(אל תהיו קנאים לאושר שלכם) סגול.

אני יקרה!!!

כמה טוב לדעת שהיא נגעה בו, שהיא יכלה לחוש בו, מה שמבטיח ללא צל של ספק... שהיא עוד תפגוש בו פעמים רבות!!! רק טוב!!!

למעלה