``לגעת באושר``

shirigutman

New member
``לגעת באושר``

שלום!!! מה נשמע? אני הולכת לכתוב לכם משהו שאולי יתחיק חלק ממכם אבל זאת הדעה שלי: הסידרה ``לגעת באושר`` הינה סידרה טובה מבחינת העלילה אך השחקנים לא משהו אבל העלילה עולה מכל דמיון ואני לא מפפסידה שום פרק ואף קניתי את הספר. מה דעתכם על הסידרה? שירי

חיפושיט

New member
את באמנת רוצה לדעת מה אני חושבת על

הסדרה ה.... ``מעניינת`` הזאת?... המ... ממה להתחיל ממה להתחיל... טוב דבר ראשון הסדרה היא בעצם חיקוי של אופרות סבון דלוחות בעלי עלילה מופרכת לא הגיונית ומפותלת כמו שאר הסבוניות של ארגנטינה וכו`.. הסדרה מציגה מצבים שדרך ההתמודדות של אותם דמויות היא רחוקה מהמציאות.. נעזור את השפה הגבוהה לשנייה ונשאל... למה לעזזזזזזזזזל החיים של האנשים כל כך מסובכים? אשכרה עולם התגליות כל פרק מגלים שהאבא שלי הוא בעצם הכלב הטראנסקסואל שלי מוקי ושאחותי היא בעצם האח החורג שלי מנישואי אימי ללברדור GET REAL PPL !!! דברים כאלה לא באמת קורים... ואם כן אז למה להפוך את זה לסדרה? אני רואה בסדרות כאלה כמפלט לשעמום טוטאלי ו/או בשביל אנשים כמוני לשבת ולראות אותן ולהגיד או מיי גוד IT IS EVEL !! מצטערת אם הדעה שלי קצת יותר מדי חריפה נגד הסדרות האלה אבל... ככה אני חושבת

shirigutman

New member
תשובה ל``חיפושיט``

הי! אמרתי שהעלילה די טובה לא אמרתי שאני מאמינה בזה ואני גם חושבת שזה העתקה אבל תודי שהעלילה עולה על כל דימיון. אני בדרך כלל לא אוהבת טלנובלות וכדומה אבל ראיתי את זה מהפרק הראשון ואני מודעת לכך שהשחקנים גרועים אבל אהבתי את העלילה. האם את רואה תוכניות כגון:ימי חיינו? שירי

חיפושיט

New member
דבר ראשון

אני רק רוצה להגיד שסבבע שלא התחלת ישר בהתקפה ואשכרה התעמקת בתוכן... אם היית איזה פריחה אז לא היית אז על זה קבלי תפוז-----> B-) דבר שני העלילה מנקודת מבט אובייקטיבית כן טובה, טוב יחסית אני לא רואה ימיי חיינו ... רק לפעמים כשאני ממש משועממת ואין מה לראות.. אני מעבירה איזה 15 דקות בבהייה.... >אני אפילו יודעת שמות של דמיות!@@@< בה בע :)

shirigutman

New member
חיפושיט היקרה!

הי! אני לא פריחה וכתבתי הודעה בפורום על מנת שיענו לי והמטרה שלי היא לקרוא את התשובות. אני רואה גם לפעמים את ימי חיינו והפרקים ממש מתדרדרים וההפרקים הישנים- חלקם היו ממש גרועים: כמו הפרק שמרלנה הופכת להיות השטן- זה דפוק לגמרי אבל יש פרקים טובים וזה ככה בכל סידרה כמעט. איזה סדרות את אוהבת לראות? שירי

חיפושיט

New member
חחחחחח

איזה פרקים מחוקים היו עם הקטע של מרלנה והשטן והדיבוק... ואי.. בידור לשמו... מצטערת שזילזלתי בהתחלה אבל פשוט נתון סטטיסטי שאספתי רוב האנשים שאני נותנת להם את התגובה ה... בוא נגיד לא מאופקת שלי, מתעצבנים.. אבל אני אוהבת לראותבעיקר קומדיות מטורפות כאלה כמו למשל <רשימה חלקית>: סאות` פארק סימפסונים פרה ותרנגול פינקי והמוח רן וסטימפי המעבדה של דקסטר פוקימון של מי השורה הזאת בכלל >המקורי< התכנית של דרו קארי כולם אוהבים את ריימונד חברים סיינפלד נישואים פלוס וכו` וכו` וכו` בסדרות הדרמה : באפי קוטלת הערפדים פעם הייתי ממש מכורה לER ועוד כל מיני

shirigutman

New member
היי!

אם את יודעת שאנשים לא אוהבים את התגובה שלך, אל תגיבי בעצבים ותתקיפי כל הודעה כי סה``כ הפורומים האלה נועדו לקריאת כל הארץ והעולם. אני אישית אוהבת את:אי אר, דוסון קריק, חברים, בנות גילמור, מפגשים מהסוג האישי,כולם אוהבים את ריימונד,הו בייבי (כשהיה...). אני לא אחת שרואה כל הזמן אבל יש סדרות כמו ``בנות גילמור`` שפשוט חייבים לראות! אגב, בת כמה את? שירי

חיפושיט

New member
....

התגובה שלי חריפה אבל היא התגובה האמיתית אני לא רוצה לצנזר את עצמי ולהגיד משו מצופה סוכר כדי שכל העולם יוכל לקרוא. אבל בכל זאת לקחתי הערותייך לתשומת ליבי. לא הזכרתי את זה בפעם הקודמת אבל אני גם אוהבת דוסון ובנות גילמור זה נורא יפה אבל אין לי כל כך סבלנות לשבת לראות. מפגשיםם מהסוג האישי- ענק !! אני עוד מעט בת 17 ד``א בה בע B-)

shirigutman

New member
הי שוב!

הי ``חיפושיט``! את צודקת בדברייך כי באמת צריך להגיד מה חושבים אבל לפעמים צריך כן לצנזר והמטרה היא לדעת מתי וזה הקושי. אני שמחה שלקחת את ההערות שלי לתשומת ליבך, יפה מצידך ואני שמחה שאת קראת באמת את מה שכתבתי. אני מאוד אוהבת את ``בנות גילמור`` כי זו סידרה אמיתית והקשר בין הבת לאם אלוהי- הלוואי עליי. מגניב שאת בת 17 כמעט. אני בת 17 וחצי כמעט. רוצה להתכתב דרך אי מיילים? שירי

חיפושיט

New member
סבבעעעע :cool:

שלחי לי מייל כי הכתובת שלך לא ברורה <טוב אז אני קצת דיסלקטית ובעלת בעיות ראייה אז??? B-) > בה בע !!

shirigutman

New member
מהו האי מייל שלך?

הי! מה נשמע? איך החופש? אני לא יכולה לדעת מהו האי מייל שלך אז תכתבי לי, שירי

חיפושיט

New member
בעיקרון את כן יכולה לגלות את

האי מייל שלי א. תלחצי על השם שלי ``חיפושיט`` וזה מיד יציג לך כתובת ב. יש אפשרות לשלוח לי תגובה באי מייל אבל הנה המייל שלי בכל מקרה: [email protected] מצפה לשמוע ממך! :cool:

shirigutman

New member
היי! :cool:

הי חיפושיט! מה נשמע? תודה על הכתובת. שלחתי לך אי מייל, אז תבדקי ותחזירי לי תשובה במהרה. שירי :-()

MiToOsH

New member
חחחח יש אנשים שהחיים שלהם מתוסבכים!

כמוני לדוגמא....! אתמול גיליתי שהחבר של הבנאדם שאני חולה עליו כמו אני לא יודעת מה נדלק עליי... אולי יעשו ממני אופרת סבון חדשה - לגעת במיתו`ש? MiT`o / PRaLiT [28]

MiToOsH

New member
א-י-כ-ס-!

הפעמים היחידות שאני רואה את הסדרה הזאת זה כשאני הולכת לחדר שלי מוקדם מדי ואין לי כוח לחזור לסלון ולחכות עד שחברים יתחיל! מה מוצאים בסדרה הזאת? ז``א אני מבינה, הסדרה הזאת קורעת מצחוק מרוב טימטום של שחקנים (כן, אני מלכלכת על קרובי משפחה של חברות שלי אבל למי אכפת)... אבל מלראות חמש דקות בשביל לחייך קצת אחרי יום מסתכל להתמכרות? ב-ח-י-י-ם ל-א! חברים שולטים! והרבה יותר טובים מעופרה התמימה...! MiT`o / PRaLiT [28]

Another Brick

New member
חחח מיתוש

מצחיקולית :) זוכרת בלכל מי המציא לך ת`שם מיתוש?! הא?! :) אממ... טוב, סתם רציתי להגיד שלום קפצי מדי פעם לפורום תלונות וקיטורים :) מוריל`ה

MiToOsH

New member
אחווותתתתתיייייייייייייי

מה המצב ?????? ש-נ-י-ם שלא ראיתי אותך...!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחח תלונות וקיטורים... את צריכה להיות המנהלת!!! *+.,.+*+.,.+*+.,.+* גל למורצ`ו... :) MiT`o / PRaLiT [28]

R_R

New member
לגעת באושר

בתחילה לא רציתי לראות לגעת באושר כי זה כאילו תפס לבובה פראית את המקום ואני ממש אהבתי את הסדרה אבל אני נמשכתי אליה השחקנים חלק מהם נניח כמו אורי לא יודעים לשחק טוב אבל אני רוצה לומר שעירית ועופרה משחקות אותה פשטו טוב וזו אחלה סדרה!!!!!!!!!!

pomelit

New member
בחיים לא ראיתי

אבל אולי עכשיו אני אנסה... מתי ואיפה?

shirigutman

New member
היי!

הי, מה נשמע? ``לגעת באושר`` בויוה כל יום בשעה 8 ורבע בערב ויש שידורים חוזרים גם. כדאי- השחקנים גרועים אבל העלילה די טובה כשמשעמם. שירי :)

למעלה