``לגעת באושר``

הילה .ד.

New member
לגעת באושר

לגעת באושר זאת הסדרה הכי מטופשת שראיתי אי פעם, השחקנים גרועים העלילה פשוט גרועה, השחקנים מדקלמים אין להם רגש. ניסיתי לראות פעם אחת ופשוט השתעממתי. לדעתי מי שרואה לגעת באושר הוא פשוט האבל ומשועמם בחיים אז כל מי שרואה שישיג חיים.

1980

New member
חרא של סדרה

רואים שאת לא מבינה בטלויזיה וקולנוע. הסדרה הזאת היא חרא של סדרה, גם מבחינת המשחק וגם תוכן העלילה. העלילה היא סתם ניסיון חיקוי של טלנובלות, אין שום דבר מיוחד בעלילה. הסדרה הזאת היא שווה לרמה של ``רמת אביב ג```, שתיהן סוג ז`...

לגעת באושר

אז ככה.... אני מאלה שהתמכרו ללגעת באושר, אני אמנם לא חולה על טלנובלות אבל אני חושבת שהיוצרים של לגעת באושר ממש שיחקו אותה ויצרו טלנובלה שטובה כמו הארגנטינאים אם לא יותר. ורק שיהיה ברור כשאני אומרת טלנובלה טובה אני מתכוונת לכך שזוהי סדרה שהעלילה מופרכת שהתסריט לא אמין ושהשחקנים גם לא משהו אבל היא עדיין ממכרת והוכחה לכך שהטלנובלה טובה היא שכל המדינה פשוט מכורה לטלנובלה , אז אתם יכולים להשמיץ כמה שאתם רוצים את הטלנובלה אבל היא עדיין טלנובלה טובה. נ.ב- רק שיהיה ברור אני עדיין רואה חברים(כי שום סדרה לא תוכל לגרום לי לא לראות חברים) בשמונה וחצי אני רואה לגעת באושר בשידורים חוזרים. דרך אגב אני גם חולה על הסדרה בנות גילמור, זאת פשוט סדרה מעולה .

shirigutman

New member
הי ספיר!

הי ספיר! מה נשמע? אני רואה את ``לגעת באושר`` כמעט כל יום שזה משודר וראיתי מהפרק הראשון ואף הזמנתי את הספר ואני התמכרתי לתוכנית אבל אם אני לא רואה זה לא כזה דבר קשה אבל אני עדיין רצה לפנאי פלוס לקרוא את התקציר של הסידרה. אני גם, גמוך, חולה על ``חברים`` וגם על ``בנות גילמור`` - 2 הסדרות מעולות ומצחיקות ו``בנותגילמור`` תמיד גורמות לי לחייך, כי אלה החיים האמיתיים. בת כמה את, אגב? שירי, בת 17 :cool:

למעלה