לגעת באושר

noa_wo

New member
לגעת באושר ../images/Emo35.gif

שעפרה ילדה את סתיו בכלל לא הראו אותו, אני חושבת שזה סתם בובה עבדו אלינו בושה! ראיתי אבל בויוה פלוס ראיתי את סתיו. גם שנדב בפרק האחרון שהציע לעפרה נשואים מה זאות השימלה הזאות. ולא היה רשום בסוף סוף. ביי נועה ולילה טוב.

לגעת ב...

כשעפרה ילדה לא מספיק שגם לא הראו אותו (סתיו).. גם לא הראו שיש לה בכלל בטןןןןןןןןן! ובפרק שהיא "ילדה" אותו אז היה קטע שראו את הפרצוף של הבובה... לא מספיק שהשחקנים לא יודעים לשחק גם הצלמים לא יודעים לצלם... זה מדבק.. וכן בפרק שנדב הציע לעפרה נישואים... איזה שימלה מזעזעתתתתתתתתת!!! כבר בכפר כאסם מתלבשים יותר נורמלי... מסקנה: לא לראות לגעת באושר... חיחיחיחי...

noa_wo

New member
לגעת בואשר.

נכון את צודקת שעפרה הייתה בהריון עם סתיו בכלל לא הראו שיש לה בטן. שרון דורני שמשחקת את עפרה לא יודעת לשחק. וימית היא מכוערת לגמרי. בקיצור כולם לא יודעים לשחק. אבל זה יפה. הכי חתיך בלגעת באושר זה איצ"ו ביי נועה.

ליאת...

New member
לא ראיתי את

הקטע שהיא יולדת ושמראים את סתיו אבל חברה שלי אמרה לי שהראו את הפנים של סתיו וכל כך ראו שזו בובה ושזה כזה אידיוטי שמראים את הפרצוף שלו, לא ראיתי את הבובה, אבל אני חושבת שאפשר כל כך בקלות לזהות את זה..... היו להם הרבה פשלות....

noa_wo

New member
לגעת בואשר.

נכון את צודקת שעפרה הייתה בהריון עם סתיו בכלל לא הראו שיש לה בטן. שרון דורני שמשחקת את עפרה לא יודעת לשחק. וימית היא מכוערת לגמרי. בקיצור כולם לא יודעים לשחק. אבל זה יפה. הכי חתיך בלגעת באושר זה איצ"ו ביי נועה.

למעלה