לגעגוע

• פותח הנושא NANY
  • פורסם בתאריך

NANY

New member
לגעגוע

עכשיו אני יודעת שזה לא אתה, כי אם דיברנו זה היה בתפוז רוב הזמן, ואני לא זוכרת שום חבר נוסף בקטע... אבל לא נורא, אנחנו אמנם לא שותפים למה שהיה אבל שותפים להרגשה שבפנים הרגשה שצריך למחוק (לפחות במקרה שלי) מצטערת אם סתם עוררתי מיתרים רגישים.... מעכשיו נוכל לסגור את הנושא הזה, כי באמת לא רציתי להפוך את הפורום לדבר שכזה, ואנשים פה מתחילים להתעצבן... אני חושבת שצריך לשנות נושא..., כי דיבורים על זה לא עוזרים לשכוח... ושוב, מצטערת..., יכול להיות שמה שכתבתי לא היה במקום... nany

איך...(לנני ולכולם...)

איך אפשר לבטא תחושה של החמצה איך אפשר לבטא תחושה של אכזבה... איך אפשר לבטא כאב לב איך אפשר לבטא כשכל כך כואב... איך זה שאת כל כך דומה לה... איך זה שנסחפתי כל הלילה. איך זה יכול להיות שכמעט ובכיתי, איך זה יכול להיות , אפילו שלא רציתי... איך זה יכול להיות שהיא לא נשכחה לי מהלב איך זה יכול להיות שעדיין יש בי קצת כאב... למה זה קורה רק לי , למה אני חושב שזה תמיד אני... אין לי יותר שאלות ברגע זה ...אני גמור ...אני ממש נסחפתי ....כנראה שאצטרך לקחת כמה ימים של הפסקה...לחשוב עם עצמי... אם הייתם יודעים כמה רגשות זה סחט ממני...הייתם נאלמים דום...אבל... אני ממש לא רוצה (ובטח גם אתם לא...) להעמיס עליכם... ו...נני, את לא צריכה להתנצל על זה ...את נשלחת משמים לעורר אותי... לתת לי ``זבנג``... או אולי, להראות לי, שלא יצאתי מזה באמת... אני נורא מבולבל... חשבתי שיצאתי מזה ...האמת טפחה לי בפנים... אני גם לא יודע אם יש מישהו שיכול לענות לי תשובות מספקות... או שאולי ,אני לא רוצה לדעת, כי יותר נוח לי... זה חלק מהבלבול... ואגב, אם יש מישהו שהנושא הזה לא נוח לו...שיאמר את זה ... גם לי זה לא בדיוק נוח... רק תגידו. זהו. אוהב... רחוק.

מיקי*

New member
רחוקי אחי

לא מתעצבנים בכלל (לפחות לא אני) מרגש לראות את מה שעובר עליכם. אם תרצה אני מוכן תמיד. רק אל תעלם לנו ליותר מדי, אתה חשוב לנו.

למעלה