לגמרי

The Macker Girl

New member
לגמרי ../images/Emo32.gif

מיכל, לא ידעתי איך לספר לך את זה, אז אני אעשה את זה כאן מול כול, כדי שאולי תתעצבני פחות... בדרכי לנאפיס אתמול התנפלה עליי בחורה, הורידה את הכובע החדש והיפה שלך/שלי/שלנו מהראש שלי, ורצה במהירות אדירה ככה שלא יכולתי להגיע אליה... אני מצטערת

The Macker Girl

New member
אני רק רוצה לחלוק על דעתך

חמודה? כן. מוכשרת? כן. עוד הרבה דברים? כן. אבל סיונוש, היא צופיפניקית. היא לא יכולה להיות מושלמת!
סתם, סתם, סתאאאאאאאאאאאאאאאאם! את יודעת שאני מתה עלייך! רואים אותך מחר? (חסר לך שלא, חתמתח על יום חופש בשביל ההופעה הזאת...)

Gil shaDy

New member
עוד תמונה לאוסף החולני שלי...

כבר מספר 24... חבר'ה אם יש לכם תמונות נוספות של שירה חן שרשרו לכאן ואני אודה לכם מאוד! אגב, איפה לעזאזל יש להשיג את הכובע הזה בפחות ממאה ש"ח??(זה המחיר שאני ראיתי, ואני לא הולך להוציא כזה סכום עליו...)

s v e n

New member
שיידי?!!? מעריץ שירה חן?? בחיים לא

הייתי מנחשת:) לאסוף תמונות זה חולני?!?!?.. אני וחברה שלי רדפנו אחריה כל הסינמה סיטי עד לאוטו שלה כדיי לבקש חתימה בשביל חברה שלי שחולה עליה..:/ מסכנה..:/ ( שירה..)

Gil shaDy

New member
וואי ראית אותה במציאות???

איזה כיף לך... אני מאוהב קשות בשירה חן, הראסטה של תכניות הריאליטי... אני פשוט אוהב אותה לא שולט בזה הלוואי שיום אחד נשב על משהו ונקליט או כל דבר אפילו שהיא תנשום ובמקרה אני אעבור שם... די אני חולה...

s v e n

New member
אתה מוזמן לבוא איתנו לחומוסיה שלה

אנחנו בתכנונים כבר חצי שנה.. מאז כוכב נולד ללכת למצוא אותה בחומוסיה.. ואם אני יראה אותה שוב אני יגיד לך לחתום גם לך :)

Gil shaDy

New member
היא עוד עובדת שם? איזה בושות

טוב לפחות היא אומרת לא לבאבילון, איזה ראסטה
תתני לה את המספר שלי ותגידי לה שתתקשר אם היא יודעת מה טוב בשבילה אם תראי אותה
אחחח תראו מה אהבה עושה לבנאדם
חיי אינם חיים בלי שירה חן, ומיכל כמובן...

s v e n

New member
האמת שלא בדקנו אם היא עובדת שם

עדיין או לא.. נלך בכל מקרה:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אני יתן לה.. אל תדאג.. הכי הרבה נשיג לך תמונה שלה בגודל אמיתי או משו. איזה פוסטר ענק שיכסה לך קיר..:/ שתהנה קצת או משו:)

למעלה