לגמור על המים

ModernPoseidon

New member
לגמור על המים

חיכיתי לה ניצב לבדי על פני הדיונה החולית שעל קו החוף...

היא הגיעה וחנתה לצידי במיקום שהוריתי לה, ירדה ונעמדה עם הפנים לים, עירומה ולבושה בעורה החלק והלבן.

ניגשתי אליה, פישקתי את רגליה ואת ידיה וקשרתי אותם לשני כלי הרכב שעמדו זה לצד זה. לקחתי את הפלוגר הכבד והתחלתי להצליף בעוצמה חלשה אך מספקת כדי לעטר את פלחי הלובן הענוגים של ישבנה בפסים ורודים...היא החלה להיאנח קלות והרטיבות ניגרה על רגליה...המשכתי עם ההצלפות עד שהיא החלה להתחנן שאזיין אותה לא משנה היכן, רק שאכנס לתוכה...

הבטתי בה נרגש ומגורה עד כאב, גופה מחוטב ומשורטט כמו וונוס, יפיהפיה, ניצבת פרושה ומפושקת בפני על רקע הים הכחול והשמש שהחלה לשקוע ולצבוע את השמיים בכל גווני האדום והכתום...הרגשתי שליבי יוצא אליה ושאעשה כל מה שניתן ואף מעבר לכך כדי שהיא תרגיש שהיא שלי ואני שלה...

נצמדתי לגופה מאחור מחבר את עצמי אליה ומתחיל בעדינות להרחיב את החור החם והמהודק שציפה לי כל כך...לאט לאט חדרתי לתוכה כשהיא מתחננת שאגע בה מקדימה כדי שתוכל לגמור...נשכתי את צווארה נשיכות קלות ולחשתי לה שהיא תיאלץ לגמור מהתחת כיוון שאני לא מתכוון לעזור לה לגמור בשום דרך אחרת. המשכתי לזיין אותה כשבכל תנועה אני נצמד אליה ומרגיש את הגוף החם והאוהב שלה. הזיון נהיה סוער וחזק היא החלה לצעוק וביקשה שוב שאגע בה ואז אמרתי לה עכשיו תספרי את תנועות הזיון, בתנועה השלושים את גומרת ואוי לך אם לא תגמרי...בתנועה השלושים היא החלה לרעוד ולגנוח תוך כדי שהיא מגיעה לאורגזמה חזקה...כשהרגשתי שהיא גמרה יצאתי מתוכה ועברתי קדימה, נכנסתי מתחתיה והתחלתי לרדת לה כשהיא מתחננת שהיא לא יכולה יותר כי אין לה כוח להמשיך...הגברתי את הגירוי והכנסתי שתי אצבעות כשאני במקביל מזיין אותה עם שתי אצבעות ומוצץ לה את הדגדגן כשהרגשתי שהיא עומדת לגמור עצרתי והיא החלה לצרוח שהיא רוצה וחייבת לגמור...ביקשתי שתשתוק אך היא המשיכה לבכות שהיא חייבת לגמור...נתתי לה סטירה והוריתי לה להיות בשקט.

דממה השתררה מסביב, רחש גלי הים נשמע בבירור בחשיכה שכבר השתררה בחוף. נשימותיה הכבדות היו כמשב רוח נפלא עבורי ולאחר שהיא נרגעה מעט חיבקתי אותה וחדרתי אליה בתנועה חדה ומהירה...רגע אחרי שנכנסתי לתוכה היא גמרה בצעקות רמות ולא פסקה כל עוד המשכתי את הזיון המפתיע הזה, כשהרגשתי שאני עומד לגמור יצאתי ממנה, שחררתי את ידיה ומשכתי בשערותיה את ראשה לכיוון הזין שלי כשאני מזיין את פיה עד שהיא סיימה לבלוע את כל מה שיצא ממני וליקקה גם את הטיפה האחרונה...

נשכבנו חבוקים על מחצלת שהיתה פרושה למרגלותינו ונרדמנו יחד מאושרים.

לגמור על המים

tinky2

New member
מעולה !

וואו.
בלי קשר לסשן הנהדר,
אתה גם כותב נהדר.
אהבתי מאוד.

A לוןA

New member
אמור מעתה

בבית לקו 10 מכות ועל הים לקו חמישים ומאתיים מכות (וכמה סטירות בונוס)
&nbsp
<A לון נכנס למוד פסח>
&nbsp
ברוך הבא!

G מאסטר

New member
תגיד..אם כבר אתה במוד של פסח..

אתה גם עושה חלונות ותריסים ...?
או שישר קורא את חד גדיא מהר לסיים הכל...
{ אני במוד של..אין לי בית...כל יום המנקה סוגרת חלק אחר &#55357;&#56865;}

A לוןA

New member
אם יש משהו שאני שונא בפסח

זה את כל טירוף הנקיונות
לשם כך נוצר השיר "והיא שעבדה לאבותינו ולנו"- והעוזרת עושה קופה שמנמנה לפני החג...

G מאסטר

New member
מוכן לשלם לה כפול...בחיי

רק שלא תעשה את הבלאגן הזה
מה ניראה לה שיש לי גופות מאחרי המקרר או המדיח ?
בילדות שלי..כל יום שחזרתי מביצפר בחודש ניסן..לא
זיהיתי את הבית מרוב הערימות רהיטים
שהיו כל יום גדלות ונערמות..מה שמוכשר כמובן.
עד למצב שאכלנו בעמידה במדרגות...

שונא פסח..

A לוןA

New member
ערב חג פסח

צהריים
החמץ כבר איננו
את הכשל"פ עוד אסור לפתוח
אני ואחים שלי יושבים על המדרגות מחוץ לבית
ואוכלים תפוחי אדמה וביצים קשות.......

G מאסטר

New member
Story of my life &#55357;&#56879;

תוסיף לצלחת גם מטבוחה חריפה וזה סיפור מקביל לחלוטין...

אייבורי

New member
חשבתי לרגע

&nbsp
שמין הידועות שהסאבית אחראית ניקיונות
והדום אחראי לתת לה מוטיבציה

G מאסטר

New member
חשבת לרגע נכון..

אנחנו מדברים על אי הנעימות שנגרמת לנו
עקב חסימת מעברים לחדרים וכל מני פח צבע שמפריעים
לך להגיע למקרר להוציא בירה קרה.
( בהנחה שעדיין לא הסליקו את הארגז לף. בראון במחסן ) .

אביב890

New member
ואני חשבתי ש

גם המוטיבציה עליה.
ככה זה אצלי עד היום לפחות.
היא בטח חושבת שאני קמצן.

אז מה אתה אומר, המוטיבציה צריכה להיות עלי ?!
חגורה לא מספיק ?!
אגב, איפה אני יכול לקנות לה מוטיבציה ?!

למעלה