לגמור בלי לחשוב

גיל 303

New member
לגמור בלי לחשוב

רציתי לשאול,האם בחורה יכולה לגמור כשהיא מדגדגת לעצמה,בלי לחשוב על כל מיני פנטזיות או לא?ואם היא חיבת לחשוב משהו,על מה נשים חושבות בשביל לגמור?אותו סוג דברים שהגברים חושבים או לא?

מקובל לרוב לחשוב שלא

ואגב לאונן ולדגדג זה לא אותו פועל... יש 17 תדרי מחשבה בראש..יתכן שתחשבי במודע על רשימת קניות ולא במודע על מושא פנטיזיה..בעת הגמר...לא יודעת, תאמת,

יש כל מיני נשים

יש סרט מקסים של בטי דודסון שנקרא 13 SELF LOVING DIVAS שמתאר סיפורי אוננות של 13 נשים חלקן מתארות איך גמרו בפעם הראשונה במקרה, מזרנוק מים בברכה או באמבטיה אין חוקיות, זה יכול לקרות בהפתעה

גיל 303

New member
נשמע מעניין

נשמע מעניין,לגמור בלי שום מחשבה,אין בכל זאת איזה דרך סטנדרטית,שעל ידה מגיעים לגמירה, ?

5halo

New member
כול אישה היא שונה

אני לא חושבת שיש מדריך המסביר דרכים סטנדרטיות להגעה לאורגזמה וזה היופי בעיניין גם לדעתי כול אישה צריכה לחקור את הגוף שלה בשביל לדעת מה עושה לה הכי טוב

לדעתי, אין חובה לפנטז (לחשוב במילים שלך)

אפשר סתם כך להנות מהרגע. אם חייבים לפנטז אני חושב סביר להניח שהיא תפנטז על משהו שהדמיון הפרוע שלה יוביל אותה להנאה. אל תספר לי שאתה קנאי לה כשהיא מאוננת איתך, מולך או לבד.

../images/Emo13.gif יהיה מעט קשה להכניס את כל העולם...

במקום כזה קטן, אבל אם זה יעשה לה טוב אז לבריאות. חוץ מזה את אחלה גבר שאינך קנאי לה.

למעלה