לגל

Lior51

New member
לגל

דבר ראשון מזל טוב על ה"תפקיד" החדש (ולפי מה שאמרת לי זמני), את רואה קיימתי את מה שרצית ונכנסתי סוף סוף. למרות שלפי מה שראיתי כולם פה carby , אבל את יודעת שאותי אי אפשר לשנות, תמיד הייתי ותמיד אהיה carcy לנצח. בהצלחה בגמר באנגלית ביום ראשון! ביי

~*~gaL

New member
הצלת אותי, אני בהפסקה של 5 דקות..

אני כל היום מתכוננת ל"דבר" הזה - ובדיוק מה שרציתי זה להתלונן. להתלונן להתלונן להתלונן! וזה מה שאני אעשה עכשיו! *חושבת* אמ.. Present Simple, Present Progressive, Stative Verbs, Past Perfect Simple, Past Simple, Past Progressive, Present Perfect progressive, Future, Present Pefect Simple, Temporal Clauses: Future Simple, The First Condition, Temporal Clauses: Past Simple, The Second Condition, Prepositions, Modals and Semi-Modals, Passive, Relative Clauses, Gerunds, Infinitives, Reported Speech.. ג´אסט שוט מי - שוט מי!! אז מה כבר אפשר להוריד ולא להתכונן אליו? 6 דברים מהרשימה הזאת? Ahhh! *חושבת על יום ראשון בצהריים* אחרי זה אין יותר מבחנים באנגלית! בהצלחה גם לך!.. ו.. תהיי מה שאת רוצה, לא ממש אכפת לי כרגע :) במקום 5 דקות עברו יותר.. אוף. אני חוזרת ללמוד עכשיו.. :(

Gloria_Nathan

New member
קארסי=קרטר לוסי?

אם כן- אז את לא היחידה!! גם אני קארסי! ואחרי זה ג´ינטר, ואחרי זה קרטר+סוזן ורק אחרי זה קארבי. וגל! שלחתי לך מסר- תעני לי!

~*~gaL

New member
מסר? לא קיבלתי שום מסר..

ואגב - אני אענה לך במקום ליאור (מכיוון שהיא נכנסת כל 2000 שנה, ואני גם יודעת מה היא תענה לך) היא יודעת שהיא לא היחידה, ואחרי קארסי היא קארבי.

special agent 1

New member
החלפתי שם!

דבר ראשון החלפתי שם סוף, סוף לא שכל כך השתמשתי בשם הקודם, אבל בכל זאת. סקאלי + מאלדר = ביחד, לעד לנצח נצחים!!!!! נ.ב - תודה שענית במקומי.

למעלה