לגל ../images/Emo24.gif
סוף סוף מצאתי זמן להכנס לפורום אחרי זמן רב ודווקא התחיל לא רע: קודם כל ראיתי תמונה של יהלי בשער, איזה כיף
ותודה. ההמשך היה הרבה פחות מלבב כשקראתי על הפרידה שלך מהאביר האוסטרי. שיהיה לך ברור שאנחנו לא מקבלים את הפרידה הזו (כמו שלא מקבלים התפטרות שר !) כי לא יתכן שמנהלת הפורום תהיה נטולת בן זוג מעורב
והנה כבר ראיתי שיש לך השפעה שלילית על משתתפות אחרות בפורום שהחלו בגל הרהורים וספיקות... ולעצם העניין, בין השורות (וגם מעליהן) רואים שיש ביניכם עוד הרבה הרבה אהבה וגם לא עושה רושם שאתם כל-כך שלמים עם ההחלטה אם אתם ממשיכים בקשר טלפוני כה הדוק. ולכן מבלי להכנס לפרטים (שאינם ידועים לי), נראה שההחלטה די פזיזה ועשויה להוביל לתחושת החמצה בעתיד וחבל. נראה לי שכדאי לתת עוד צ´אנס ולראות מה קורה, לפעמים הזמן מאפשר לגשר על פערים ולפתור קשיים שהיום נראים ללא מוצא. אולי אפשר לחכות עם החלטות כה גורליות לשלב יותר רציני ומאוחר במערכת היחסים, מה גם שכשלא נמצאים יחד, הכל נראה הרבה יותר גרוע. אז קדימה, תחזירי את רוח האופטימיות והאושר לפורום... ותשקלי שוב את כל העניין.
ובינתיים אני מצרפת תמונה נוספת של יהלי שיכולה להיות יותר משעשעת לשער. לשיקולך כמובן.
סוף סוף מצאתי זמן להכנס לפורום אחרי זמן רב ודווקא התחיל לא רע: קודם כל ראיתי תמונה של יהלי בשער, איזה כיף