לגלריות

Loppy

New member
ועוד משהו...

סיכמנו על שירשור תמונות אחד בכל דף! כיוון, שה"חוק" די חדש ויכול להיות שלא הספקת לראות אותו, וחוץ מזה שהשרשור עומד כבר לעבור דף בכל רגע אז זה יצא בסדר, אבל שתדע להבא...

DIRRTY

New member
יקירי אני חושב שאתה צריך

שותף לפורום כמו כריסטינה3 אתה לא יכול לנהל 2 פורומים לבד יש לך גם חיים מחוץ לאנטרנט אני חושב שאתה באמת צריך שיעזרו לך וחוץ מזה אתה יכול לשים את זה בההודעות מועדפות שיש בדף הראשי לא חייב לגלריה

Loppy

New member
יקירי, אני חושב שלא....

בינתיים עוד לא מצאתי ממש סיבה טובה לצרף עוד מנהל! חוץ מזה, שיוסי כבר אמר שאין לא כוונה לנהל את הפורום והוא רק מעריץ שבא לשתף מידע עם מעריצים אחרים. היחידים שעושים את הפורום הזה קשה לניהול הוא אתם!!! חבל מאד שאתם לא מבינים את זה..... לפורום השני שלי, אני אדאג, לא אתה, טוב?! יש שם עוד שני מנהלים ביחד איתי שמתי שאני יהיה צריך יותר זמן לפורום הזה ימלאו את מקומי בפורום שלי. אבל אולי במקום רק לבוא בתלונות ובקשות, תנסו רגע לפרגן? להבין? להקל? חשבתם על זה פעם? כי אם תסתכלו על כל ההודעות שלכם ממתי שנהייתי מנהל זה רק כמה שהגלריות נוראיות, וכמה המנהל נוראי, במקום לנסות קודם לבנות פורום?????!!!!! פורום, זה לא התכנים! התכנים הם תוספת לפורום והם פרט שולי!!! מטרת הפורום, היא לבנות קהילת מעריצים של כרסטינה אגילרה שידיינו על כריסטינה בפורום, ויחליפו מידע. זה לא נשמע לכם כמו משהו הרבה יותר טוב ממה שיש לנו כאן??? ורק בעזרתכם נוכל לקיים את זה...

flowers girl

New member
מסכימה עם דור אבל..

אבל זה לא אומר שהשרשור הזה היה לשווא
אני ישבתי לי וקראתי את כל הכתבות הללו.. אני נהניתי
אני מקווה ששאר חברי הפורום יהנו גם כן
תודה רבה על השרשור הנהדר הזה:)

slave4brit

New member
תגידו...שמתם לב שבקליפ פייטר

כריסטינה הורידה חלק, הרי יש פעמים את הקטע של all i would forget i'll remember... ובקליפ הוא מופיע רק פעם אחת....

תראו כולם....

דבר ראשון דור אני חושב שדירטי רק הציעה שתעשה את התמונות שהוא הביא לגלריה ולפי דעתי הוא צודק הם צריכות גלרייה משלהם משהו כמו: כתבות מישראל......אבל הוא לא אמר קח לך יומיים ותעשה את זה! דור קח לך תזמן שלך אנחנו נשים תמונות כמו שקבענו שירוש בכל דף....ואתה תעלה אותם לגלריות מתי שיהיה לך זמן....אף אחד לא לוחץ פשוט נותנים לך עצות....ודרך אגב דיררטי אהבתי מאוד את הכתבות ומאוד אשמח עם תפרסם עוד כי לא היה לי אותם.... ודרך אגב כן כריסטינה טיפה קיצרה את פייטר בקליפ....

לדור דור

אני חושב שאתה פשוט נלחץ תרגע הפורום רק נפתח אנחנו לא מצפים שביומים הוא היה מוכן

DIRRTY

New member
אתה יכול לשים בבקשה אולי את

השירוש בתג ליין ? ? ?

DIRRTY

New member
כעת אני פותח בחגיגיות את השירוש-

האסור תמנות פרוקטיביות של כריסטינה אגילרה מראש אני כותב התמונות פרוקטיביות מי שסוג של תמונות כאלה פוגע בו אז לא להסתכל על השירוש

Devilish Angel

New member
../images/Emo41.gifוואו כתבות מעניינות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אבל יש משהו שאני כל כך לא מסכימה איתו - הכתבה ההיא בורוד.... אמרו שם שכל פעם שכריסטינה צריכה לקדם את עצמה נחשפים סודות כמוסים שלה... הם התכוונו לילדותה הקשה בה אביה היכה אותה. האמת, אני בעצמי לא ממש קלטתי את הסיפור הזה ,אבל אני חושבת שהוא אמיתי. אם מישהו יודע משהו על זה, או על מקום בו לפחות כתוב מידע על זה, בבקשה שיגיב. תודה

DIRRTY

New member
מה אתם אומרים אלי????

? ? ? ? אין אפשרות להקפיץ נכון?

למעלה