לגלעד, תודה.

לגלעד, תודה.

גלעד היקר, כבר הרבה זמן אני מחפשת דרך לכתוב לך ולא חשבתי על האינטרנט.. אני רוצה להגיד לך כ"כ הרבה דברים. הדיסק שלך שינה לי את החיים. אני יוצאת ממנו כ"כ אחרת מלפני שהכרתי אותו. המון זמן אני מחפשת משהו שיגדיר לי את המחשבות ואתה הצלחת לעשות את זה בצורה הכי טובה. אני מרגישה לא בנח כי כל אחד יכול לפתוח ולראות את זה ולכן אני קצת אצורה. אני כ"כ אשמח לקבל ממד כל תגובה ולהסביר לך יותר אבל קצת קשה לי ככה ואני גם ממש מתרגשת. אבל אני רואה שזה יוצא לי ממש מבולבל אז אולי אני יסביר קצת.. לפני ארבע שנים וארבע חודשים אחותי נפטרה. וכ"כ רציתי שמישהו יבין אותי אי פעם. ולא הרגשתי שזה קורה. אפילו אנשים שעברו דברים דומים לא הרגשתי שהם מסוגלים להבין.. ואז אתה, זר גמור פשוט הצלחת. דרך השירים שלך, והמוזיקה, פשוט עזרת לי. עזרת לי לראות שאני לא לבד ולעוד אנשים קשה. זה לא תמיד מנחם, אבל כהתחלה זה טוב. אני כ"כ רוצה שתתיחס לזה. זה כ"כ חשוב לי.. אם זה לא בקשה מוגזמת.. האי מייל שלי זה [email protected] אני באמת מודה לך על כל שיר ושיר ועל כל דבר שהכנסת גם מבעד למילים. דברים שאני הבנתי.. כ"כ חשוב לי רק להדגיש שאני לא סתם מעריצה שלך כי אתה חתיך וחמוד, אלא כי באמת נגעת לי בנשמה ושינית בי משהו. אני לא כזאת בד"כ..

הי נעמה

כדי שהדברים המקסימים שכתבת לגלעד באמת יגיעו אליו והוא יענה לך הייתי מעיצה לך לשלוח לו מייל לכתובת של האתר שלו [email protected] משם זה בטוח יגיע אליו

הי מור!

תודה רבה על העיצה.אני ממש לא מבינה בדברים האלה אז טוב שאמרת לי.לילה טוב שיהיה לך ואני אוהבת את הטעם שלך במוסיקה..(גם גלעד שגב וגם אביב גפן..)

למעלה