לגלין2

אבשלום68

New member
לגלין2

כיוון שכתבת באחת הפעמים שאת שייכת למגזר הדתי. ואני מכיר שיש שוני באורח החיים של חוילוניים ודתיים בעיקר באופן חיפוש זוגיות שניה..... פניתי לחברה דתיה מקבוצת התמיכה שהייתי בה. והרי לך אתר שהיא שלחה לי http://www.2become1.co.il/ נסי אין מה להפסיד..........

ערב טוב אאבשלום

מתנצלת שנעלמתי , פשוט טיול שנתי לבלינסון , משהו לא צפוי אבל היום שבתי הביתה והיתה לי הפתעה טובה רואה איך הנוכחות שלה יצרה פה פעילות יפה ומבורכת משהו לגבי המגזר הדתי הפעילות נעשת לנשים בנפרד מהגברים , יש ערב בנות ונשים , ויש מפגשים של הגברים עם גברים יש מעט מאד מפגשים שמתערבבים גברים ונשים אלא אם זו התכנסות משפחתית או חברים קרובים שנפגשים המגזר הדתי נוהג אחרת , בשל שמירת המצוות , אופי החיים שלהם יחודי ויש לו אופי חברתי של תמיכה וחיי קהילה נוכחתי בזה גם בזמן האשפוז שלי , שהיתה בחדרי אשה תושבת בני ברק מקסימה , אשת רב אם למשפחה מרובת ילדים יש יופי בחיי הקהילה שלהם והתץמיכה ההדדית , אבל במפגשים שונים מאשר אנשיםשאינם מקפידים על קיום המצוות והאמת אני מאד אהבתי את התמיכה החברתית שקבלה האישה שהכרתי , אישית היא תמכה בי באשפוז הזה וחלק מהצוות הרפואי קרא לנו " צמד האחיות" או "חדר המתוקות" בגלל התמיכה החברית שהיתה בין הנשים

פשו שי ת

New member
בוקר טוב

ברוכה השבה נסיכתי היקרה מאחלת לך רפואה שלימה בעז''ה שמחה שחזרת הביתה ב''ה שנשמע מעכשיו רק בשורות טובות יקירתי אוהבת חגית

תודה פשושית יקרה שלי

את יודעת כמה אוהבת אותך וחשתי שאת עמי שם כל הזמן השכנה דברה ואני שמעתי את קולך מדברת והתחברתי אליה כמו שאני מחוברת אליך זכיתי בחברה של נשים יקרות וזה עשה לי שהות באחווה נשית אני מבטיחה , בלי נדר ובעזרת השם לכתוב על זה שבוע הבא איך נוצרה שם אחווה נשית שיצרה גשר מעל הפערים והשפות השונות

גלין2

New member
תודה לך

נחמד שאתה נמצא פה ומשתדל למצוא פתרונות לכל שואל. כמעט שאין אתר הכרויות שלא שחיתי בו ובוודאי שאני מחפשת רק באתרים לדתיים. ואכן גם היו לי כמה דייטים נחמדים פחות או יותר אבל לצערי, אולי הדרישות שלי גבוהות מידי. אני רוצה מאד זוגיות חדשה ומאד חסר לי מישהו "לרוץ איתו" אבל לא בכל מחיר והיחס והסבלנות שלו לילדי ולנכדי חשובים לי מאד.

אבשלום68

New member
אכן גלין

גם אני חווה את המצב הזה בדיוק. מחד הרצון בזוגיות ולא להישאר לבד. מאידך אנחנו באים היום עם הרבה רכוש - ילדים ונכדים אנחנו כבר הרבה יותר מעוצבים נפשית בעלי הרגלים מושרשים. הרצונות והדרישות שלנו ברורים הרבה יותר מאשר כשהיינו צעירים. ההורמונים משפיעים פחות וההגיון עובד שעות נוספות כל זה ביחד מקשה על מציאת בן/ת זוג ויש כאן איזו שהיא אקסיומה לדעתי שהיא קצת בעוכרינו. מי שהיתה לו זוגיות טובה מאמין בזוגיות ורוצה זוגיות נוספת אבל בגלל הזוגיות הטובה שהיתה, קשה לו למצוא את מה שהיה לו כי אין תחליף מדוייק/תואם...... ונכון שאסור לעשות השוואות אבל אי אפשר לצוות על המח להפסיק לחשוב מי שהיתה לו זוגיות גרועה, יתכן ואינו מחפש כלל, ואם הוא מוצא הרי שהרבה יותר קל לו להתפשר...... מצטער על הדברים הלא כל כך מעודדים, גם אני במירוץ העכברים הזה מסתובב סביב הזנב ואצלנו החילוניים אולי יותר קל , אולי אני לא בטוח.

גלין2

New member
כן אתה צודק

באמת לחילוניים יותר קל. אתם יכולים לגור עם מישהי לתקופת זמן ואף אחד לא יחשוב שמשהו לא בסדר, וזה לא שאני חוששת ממה שיגידו עלי, אני אדם די ליברלי ושיקפצו לי כולם. אבל יש משהו בקטע החינוכי שחשוב בעיני, עלי להמשיך לתת דוגמא טובה למשפחתי גם אם הם כבר בוגרים ובוודאי לנכדי. היה מישהו שיצאתי איתו והוא רצה לחיות בלי חתונה ואמר שהוא כבר תרם את חלקו לחינוך ילדיו ועכשיו הוא רק לעצמו. אני חושבת שכל זמן שאנחנו חיים מחובתנו לתת דוגמא אישית לילדינו. חינוך לא מסתיים ברגע שילדינו יצאו לחיים . אני בטוחה שהמקום של הילדים והנכדים שלנו בתוך זוגיות חדשה שווה בשני המגזרים. הילדים גם דואגים וגם אולי קצת מקנאים להורה וחוששים שמא בן הזוג החדש ירחיק אותו מהם כפי ששמעתי שקורה לפעמים. צריך בן אדם עם שאר רוח כל כך גדול שיכול להכיל ילדים של אחרים, וזה קיים אך קשה למצוא בין שאר המרכיבים שאנו מחפשים בבן זוג חדש, וצדקת בענין הזוגיות הטובה שאנו רוצים למחזר ובענין ההורמונים שעובדים היום יותר לאט, ואני חשה לפעמים שהייתי יכולה לוותר על הקטע ההורמונלי תמורת חיבוק חם ואוהב ואיזו כתף חסונה יותר או פחות לשים עליה את הראש.

למעלה