לגלות או לא?

bellrem

New member
לגלות או לא?

אם מישהו יודע בוודאות שקרוב משפחה שלו נבגד על ידי אשתו, האם עליו לדווח זאת או לשתוק בגלל החשש למה שיקרה לאחר שזה יוודע (גירושין, הרס משפחה , ילדים עם בעיות וכו'). ואם האדם החליט לא לדווח זאת ולשתוק , האם אין בכך בבחינת חטא או בעיה מוסרית? שהרי בסופו של דבר, זה כנראה יתגלה.

bellrem

תראה. מבחינתי זה לא לגלות. למה לך צרות? זה בעיה שלהם, אם זה צריך להתגלות זה יתגלה בשלב מסויים. לפעמים עדיף להתרחק מצרות כדיי שצרות אלו לא ירדפו אחריך כל ימי חייך. נכון שזה מתריד ואולי גורם לך הרגשה של ייסוריי מצפון למה לא סיפרתי, אבל כמו שאומרים כל המוסיף גורע. אין בזה שום חטא לא לגלות, אתה תצא מזה רק בהרגשה רעה כי אחר כך יהיו כאלה שבעד זה שסיפרת וכאלה שנגד וינתרו לך טינה. המשל הלאה בחייך אתה, והם בשלהם. אם כל זה שזה משפחה.

tutit1005

New member
דעתי היא..: לא לגלות

אנו כאנשים בוגרים בדרך כלל אמורים להיות אחראיים למעשים שלנו..אם זה לטוב או לרע אם אדם מסויים וזה לא משנה אם זה גבר או אישה החליט לעשות את מה שעשה אל לנו להתערב .אף אחד אבל אף אחד לא יכול לדעת מה היה המניע ..מה עובר במחשבה..למה ..ואיך.. כמי שרואה מהצד זה נכון שזה פוגע ולא נעים..אבל אל לו להתערב הכעס או הטינה שישמרו לו לא שווה את הזה.. מבחינה דתית קצת קשה לי לענות!!!!..

ZAHAV2006

New member
אוף נמאס לי...העבודה הזו משעממת!

אין לי מצב רוח ולא טוב לי... הצילללללללללללללללללללו

tutit1005

New member
היי זהב

זהב חמודה תביני אלה החיים שלך ולגבי החלטות את היא הקובעת. קחי את הכח לבחור במה שברצונך לעשות..אבל עשי זאת טוב!!! קחי את הכח לשלוט בחייך כי איש לא יעשה זאת עבורך.. קחי את הכח לעשות שינוי ולעשות את חייך מאושרים... קחי גם
ממני לשעה זו..! מאחלת לך שהרגשתך תשתפר.. תותית

ZAHAV2006

New member
הי תותית-אני נורא רוצה לענות לך,אבל

אין לי אפשרות לכתוב עכשיו,אז מחר אענה או יותר מאוחר... בי בי

../images/Emo4.gifהיי תותית

בואי נלך לזהב למקום עבודתה, נראה לי ששתינו צריכות לחנך שם כמה עובדים, לא נראה לך? אבל חינוך בדרך הקשה. כי הם מתחילים לעלות לי על העצבים. נווווווווו מה את מחכה? נננננננננננוווווו זוזי כבר.

tutit1005

New member
לכודה ברשת מתאים לי

מתאים לי לכסח אותם שם בעבודה של זהב..יותר נכון לפחלץ אותם...ולהעמיד אותם במקומם.. שחאלס ירדו ממנה..ויתנו לנ את הכבוד המגיע לה.

יופי תותית....

אז קבענו למחר בבוקר. איך שהעובדים האנטיפתיים האלו מגיעים לעבודה, הם באים להדפיס כרטיס. אני אקח להם את הכרטיס מהר מהיד ואת תגזרי להם אותו לחתיכות קטנות קטנות. זה בתור התחלה.

כאילו באמת בלי לפגוע זהב

עם כל הכבוד שרע לך ואני מבינה... את לא יכולה להידחף כך לכל שירשור עם נושא שלא קשור!!!!!!!

הי מלכת העולמות...

אני ממש לא "נדחפת" זה פשוט מחוסר ברירה,כי בעבודה שאני עושה הוספת הודעה,אז זה לא נותן לי ותוקע את המחשב,אז איתך הסליחה אם את חושבת שאני נדחפת...כי זה ממש לא ככה,ואני אפילו רשמתי את זה פעם אחת,ואני יודעת שזה לא קשור למה שאני כותבת,אבל זה ממש מחוסר ברירה! שיהיה לילה טוב,ומקווה שבפעם הבאה לא תחשבתי שאני נדחפת ותיזכרי במה שהסברתי.

אז תפתחי הודעה חדשה

כי זה פשוט מאוד מבלבל כשמדובר בשני נושאים שונים. מקווה שאת מרגישה יותר טוב..

../images/Emo45.gifמסכים עם המלכה

יודע שזהב עשתה זאת בתמימות. אך חושב שצריך להתאים את תגובה לנושא השרשור , כשזו שאלת דיון ולא התקשקשות.

ZAHAV2006

New member
אתם לא ממש קראתם את מה שכתבתי

כי אם הייתם קוראים אז הייתם רואים שרשום שחור על גבי לבן,שכל פעם שאני עושה הוספת הודעה מהעבודה,אז זה תוקע את המחשב ולא נותן לי לכתוב! לכן אין לי ברירה ואני עושה קישור להודעות שלא ממש קשורות!!!וביקשתי את סליחתכם מראש... אז תנסו להבין שאין לי אופציה אחרת! תודה ויום טוב שיהיה

קראתי מתוקה וערב טוב../images/Emo13.gif

אני מדבר על העיקרון, אין לי טענה אלייך. בטוח שלמלכת העולמות לא היה קל לכתוב לך, מהחשש שתפגעי. ומכוון שאני חושב שהיא צודקת בעיקרון, ראיתי צורך לגבות אותה. חושב שגם לה אין דבר וחצי דבר נגדך . אבל זה מיני פגיעה במי שפתח את ההודעה הראשית. שפתאום משתרשרים לו על משו אחר בכלל. מבין שיש לך סיבות מוצדקות
ובכל זאת איך היה בעבודה? מקווה שקצת השתפר שיהיה ערב טוב

האמת לא היה קל כל כך...אבל עוד

יום עבר ,עם עוד תובנות על החיים! בתקווה שהסבל שלי יפסיק סוף סוף...ושאני יהיה פחות רגישה כלפי האנשים שלא שווים את הרגישות הזו! שיהיה גם לך אחלה ערב נעים!

לא צריך לגלות

ואתן סיבה מכיוון אחר אולי בכלל הנבגד יודע והוא במכוון בוחר להתעלם? למה צריך להכריח אותו לפעול? ההתערבות מכל הסיבות שנאמרו פה ומסכים עם כל אחת ואחת מיותרת ואף מזיקה ערב טוב

BALEDIN

New member
לדעתי עדיף כן לגלות אבל

לא בפנים כי כמו שצינו קודם זה ירדוף אותך כתוב מכתב תסים בדואר או אי מיל ממיל חדש או כל דבר אחר מכל הסיבות בעולם דווקה מהסיבה שאם זה היה הפוך (ואמרתה שזה קרוב משפחה) במצב הפוך הייתה רוצה שיגלו לך בדרך זו או אחרת וככה גם תהיה שקט במכתב תנסה לסים הוכחה או דרך שהבן זוג ידע באזרתו למצאו הוכחה כי הוא לא ידע ממי המכתב וירצה הוכחה בלי החלק הזה המכתב לא היה שווה יותר מדי

למעלה