לגלות או לא לגלות?

djtut111

New member
לגלות או לא לגלות?

פירסמתי מוצר במחיר גבוה פתחתי תמכירה 0.99 דולר עם RESERVE PRICE של 220$ עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לענות במקרה שמשתמש שואל אותי מה המחיר של הRESERVE PRICE? האם אני חייב לענות לו או מה אנ אמור בדיוק לעשות?

The Experience

New member
למה עשית RESERVE PRICE?

כדי לא להפסיד וכדי שתהיה תחרות אין הגיון בלספר לקונה את המחיר השמור. תגיד לו שיתן את הביד המקסימלי שלו ותאחל לו בהצלחה במכרז.

panayotiss

New member
פעם העליתי מכירה כזו, שאלו אותי וגיליתי

הקונה פשוט רוצה לדעת אם הוא בכלל באיזור של המחיר שלך, אולי התקציב שלו הוא 50$ ובכלל אין על מה לדבר. אם זה כן בתקציב שלו הוא ייתן ישר 220 אולי 210 ואתה תסכים. ככה הוא מתבאס סתם לתת 3 הצעות ולבזבז אותן ואת הזמן. אני בעד לגלות לו. שמע, זרקת חכה, יש דג, אתה רק צריך לעניין אותו בפתיון ושיבלע. אם לא תגלה לו הוא ילך לחכה אחרת, חבל.

The Experience

New member
אם זו המטרה אז תשים את המחיר ההתחלתי הזה

בכל מקרה תשלם פחות או יותר אותו % עמלה אם זה יגיע ל220 או אם זה יתחיל מ220 למי שמתאים לו סבבה... האמת RESERVE PRICE זו דרך מסויימת לבדוק את השוק מבלי להפסיד כסף....חוץ מעמלות.

panayotiss

New member
אין הגיון אבל בתכלס כולם שואלים

אם לא תענה קונים פשוט ינטשו את עמוד המכירה. נכון שזה מפספס את כל המטרה אבל מי בכלל אמר שזה פורמט יעיל. לטעמי זה פורמט גרוע, לא רואה בו שום יתרון.

goolgol

New member
רזרב פרייס זה טוב רק למוצר מאוד אטרקטיבי

יתכן וטוב נהגת, גם אם יש לזה עמלה מאוד גבוהה. בקשר ללגלות או לא. לדעתי, אתה יכול לאמר לו, אולי זה מעט לא הוגן כלפי קונים אחרים, אבל זה מקובל (בעצם-למה לא?) המטרה שלך למכור ואם יש קונה - שיהיה בהצלחה.

למעלה