לגלות אותך לאט

לגלות אותך לאט

לגלות אותך לאט, להתבונן בך, להקשיב לך. שיחה אחר שיחה, לא למהר. לקלף ממך בכל פעם שכבה אחת, או רק חלק ממנה. להתעמק ברגשות שלך, במחשבות שלך, בתחושות שלך, בגוף שלך. לגלות את הפחדים שלך, את החלומות ואת התשוקות שלך. להבין אותך. להכיל אותך. להבחין בניואנסים המיוחדים לך, המבדילים אותך מכל אחת אחרת. להפשיט אותך, לחשוף טפח אחר טפח בנפש שלך, פיסת עור אחר פיסת עור בגוף שלך. להותיר אותך עירומה מולי, נפשית, רגשית, פיזית. חשופה ומתמסרת.

ומבלי שתשימי לב, לחדור אלייך. המילים שלי נכנסות אל מתחת לעור שלך. זורמות בורידים שלך. אני גורם לך למסור לידיי את הסודות הכי כמוסים שלך. גורם לך לבצע דברים שנרתעת מהם בעבר, לא רק למעני, אלא כי אלו התשוקות שלך. תשוקות חדשות או כאלה שהיו חבויות שם תמיד. תשוקות שגיליתי אני וטיפחתי בך. לשנות אותך, לשנות את המיניות שלך. להפוך אותך לנשלטת הקטנה שלי.

bonbonita2

New member
תענוג !

לאחר היכרות כמו שאתה מתאר, אין צל של ספק שהיא תהיה שלך !!
זו רמה הכי גבוהה בשליטה כשאתה יודע את נבכי נשמתה ..
אהבתי

A לוןA

New member
חת'כת כניסה הבאת..

אם תצליח להיכנס לה מתחת לעור, אם תצליח להחדור למקומות הכי כמוסים- היא תהיה שלך, ללא ספק :)

A לוןA

New member
אלימות פיזית?

איפה בדיוק אתה רואה כאן אלימות, פיזית או אחרת?

גרימת כאב, חניקות ושאר ענייני BDSM

ברור שזה מוסכם, אבל יש כאן אלמנט של אלימות.
&nbsp
זה לא רע מדי פעם, אבל לא כאן הדגש, מבחינתי.

newcharm

New member
תיכף תקבל כאן הרצאה מאלון

על ההבדל בין כאב (בכלל ובעיקר בקונטקסט של בדסמ) לבין אלימות.
תקרא טוב כי הוא צודק.
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
ממש לא.

אלימות מוגדרת (בגדול) כהפעלת כח במטרה לגרום לנזק וללא הסכמת הקורבן.
אם דרכתי למישהו על הרגל לא בכוונה- זו אינה אלימות. אם דרכתי למישהו על הרגל במטרה לשבור לו את העצמות- זו אלימות. הפעולוה זהה, אך אחת מהן אינה אלימה והשניה כן.
&nbsp
מאחר ובבדסמ- המתקיים תחת SSC- אין כוונה לפגוע אלא להיפך- חלק מהפעולות הינן פעולות כוחניות, אבל לחלוטין נעדר מהן כל סממן של אלימות, בהיותן נעדרות כוונה לפגוע ומתבצעות בהסכמה.
לא כל הפעלת כח היא אלימות.
&nbsp
אחד משניים- או שיש לך בלבול מסויים לגבי המושג אלימות- או לגבי הפעלת כח בבדסמ.

1Shir

New member
בהנחה שדרכת לי על הרגל באותה עוצמה כאשר זה בכוונה או בטעות -

אני מעדיפה שזה יהיה בכוונה.
לפחות ככה תהיה לי לגיטימציה להחזיר.
כנראה שגם אני מתקשה להתחבר למושגים שהפירוש שלהם הוא מופשט.
לא מבינה במטרות. מבינה בתוצאות.
אולי בגלל זה אני גם מתקשה להתחבר ל-BDSM.
כי אני רואה מעשים ותוצאות, ולא מסוגלת לראות כוונות.
כנראה המוח שלי לא כ"כ מורכב...

נראה לי שזה הזמן שלי לפרוש מכאן בשיא...

A לוןA

New member
זו לא הנקודה

הנקודה היא שלמעשים שונים יש התייחסויות שונות, בהתאם למי, איך ומתי הם נעשים.
אם מישהו ילטף לך את החזה במיטה- זה יהיה נעים ומחרמן. אם מישהו זר ילטף לך את החזה ברחוב זה יהיה מטריד ואלים. זו אותה פעולה בדיוק- אבל הכוונה של שני האנשים תהיה שונה, וההרגשה שלך בשני המקרים תהיה שונה.
לכן, אם מישהו (למשל) מצליף באחר להנאת ובהסכמת שניהם ובצורה בטוחה- זה נהדר, ואם מישהו מצליף את אותה הצלפה באחר ללא הסכמה ובמטרה לפגוע- זה אלים.
ומאחר ובדסמ נעשה תחת SSC- זה ההיפוך הגמור של אלימות.
&nbsp
(במאמר מוסגר- לא כל בדסמ חייב לכלול כאב, אם מי מהצדדים לא מתחבר אליו)

Dan_Kap_

Active member
עוד קצת על ההבדל בין בדסמ לאלימות ו/או התעללות

אפשר למצוא במאמר המתורגם הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=71053576
&nbsp
המאמר נמצא ברשימת ההודעות הנבחרות של הפורום - אלו שרשורים שיש בהם הודעות שעיניינו משתתפים בפרורום בעבר וסביר להניח שיש בהן דעון, תשובות ומגוון דעות דעות לחלק מהשאלות שיש למשתתפים/ות בפורום כיום (או בהמשך דרכן/ם בבדסמ).
&nbsp
ניתן למצוא את ההודעות הנבחרות תחת החוצץ של "כלים ומידע" בראש הפורום או בקישור ישיר http://www.tapuz.co.il/forums2008/Taglines/default.aspx?forumid=507
&nbsp
&nbsp

למעלה