לגיל ולד``ר עישר..

לגיל ולד``ר עישר..

טוב אז כמו שכבר ציינתי הכל טוב איתי פרט לעיניין שפשוט לא מוכן להיסגר וזה אותו אידיוט שהיה חבר שלי שלא מניח לי לנפשי.. כבר החלטתי בעזרת חברים וחברות שלא מגיע לו שאני בכלל אתייחס אליו ובאמת נהגתי כך עד שהיום הוא נכנס ודיבר איתי באייסיקיו בהתחלה הוא דיבר איתי כאילו בטעות רשם לי הודעה שלא הייתה מכוונת אלי ממש כמו ילד קטן ואז החל לדבר איתי מה נשמע וכו` במהלך השיחה רמז שהוא מתגעגע אלי ואני כתגובה רשמתי הכי עינייני שאפשר לא דיברתי הרבה כי באמת האמנתי שלא מגיע לו יחס ממני באיזשהו שלב הוא שאל אותי למה אני לא עונה לו כמו שצריך ושאני מדברת איתו כאילו אני רוצה לנפנף אתו והוא כל הזמן פתח עוד נושא שיחה ועוד נושא עד שדיברתי איתו בערך רגיל עשינו הפסקה וכשחזרתי הוא שלח לי ציטוט לגבי אהבה וכמה טוב לאהוב אחרי שהגבתי ואמרתי לו שוא גרם לי לחייך הוא משום מקום התעצבן על הכינוי שלי כאילו אני חופשיה לבנים או משהו ואיכשהו יצא שהוא הפסיק לדבר כאילו נמאס לו ממני דווקא אחרי שהתחלתי לדבר אליו נורמלי מה לא בסדר איתו מה הקטע שלו אני פשוט מתוסכלת ואין לי מושג מה לעשות כלומר זה ממש משגע אותי.. ד``ר עישר ביקשת אינטראקציות.. מה דעתך על מפגש זה? יום טוב איב

גיל.

New member
ברור שהוא מעונין...

לא סתם הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג... הוא לא ממש סגור על עצמו כנראה. רוצה ולא רוצה. לא ממש רוצה, אבל לא רוצה לסגור אופציות, רוצה אבל מפחד לסגור אופציות אחרות... מה שלא יהיה, תבהירי לו שאין יותר משחקים!!! אם הוא רוצה משהו שיחליט ורק *רק* אז שייצור איתך קשר!!! לא עוד דיבורים באוויר!!! את רוצה תשובות!!! את רוצה הצהרת כוונות ברורה!!! שמחתי לשמוע ששאר החיים דווקא בסדר!!! מה חוץ מזה?

גיל....

זאת הנקודה שהוא מעין משאיר אותי על אש קטנה ולי נמאס להסתובב לפי מוצא פיו... וכל פעם שאני מתרחקת הוא דואג לנסות לעורר בי רגש איזשהו רגש הוא לא טיפש הוא יודע שדעותיו משפיעות עלי וכך גם התנהגותו... אין לי דרך לגרום לו להחליט... יש הצעות? בקשר לשאר חיי הכל נפלא ונהדר.. בסופו של דבר אני לא טסה לקניה אלא לבלגיה והולנד אבל לא נורא... חוצמזה מצויין באמת שממש טוב בכלל יום חמישי לאילת הולך להיות פצצה!!!! מה איתך ועם ההכנות לחתונה? אהבת אמת?(אני בטוחה) יום טוב איב

גיל.

New member
אולטימטום!

או כן, או לא! אל תתקשר עד שתחליט! או מחוייבות מוחלטת, כמו שאת רוצה. או שלא יתקשר יותר! בלי אולי, בלי נחשוב על זה. החלטה! כאן ועכשיו! מה את אומרת? ההכנות לחתונה מתקדמות! אולם כבר יש, מחפשים שמלה, צלם ותקליטן. יש המלצות? בוודאי שאהבת אמת! מישהו מסתפק בפחות?

אושר אושר ועוד אושר...

זה מה שגרמת לי.... כל כך כיף לדבר עם אדם מאוהב... אני אכולת קנאה... סתם אני מברכת אותך מכל הלב בהמון הצלחה..!!! אני בטוחה ששניכם מרגישים ברי מזל ואני שמחה בשבילך! בקשר לאולטימטום... זה לא שנאחנו בכלל מדברים על הנושא הזה ככה שאין ביכולתי להציב אולטימטום... הנושא בכלל לא עולה אלא במקרים כמו שציינתי(רמיזות) לכן ההחלטה בידי ואני החלטתי להפסיק להיות מסובבת על האצבע ואפילו לנתק קשר אך זה לא בדיוק עובד מה גם היום יש לו יומולדת ... אתמול כשלא אמרתי לו מזל טוב באייסיקיו הוא נעלב ואמר כזה: ``שלום גם לך`` הייתי חייבת להתקשר ולאחל לו מזל טוב כל הפעמים הללו או שאני מתקשרת או שהוא מסרבות להסתיים ולכן אנחנו תמיד בקשר גם עוד מעט המשלחת יחד... אין זה מכה! אולי יש הצעות אחרות? עכשיו רק הבנתי כמה שאני מבלבלת לך את המח בעיניין אני ממש מתנצלת פשוט אין לי עם מי לדבר על זה ומוזר ממש נוח לי אפילו שאתה כאילו אדם זר.. אנא סלח לי.. יום טוב ומזל טוב איב

גיל.

New member
תודה תודה ועוד תודה :)

לגבי העניין שלך, את צריכה להעלות אותו! הוא מתמרן אותך ברמזים כי הוא יודע שאת לא תעלי את הנושא! הוא יודע שאת לא רוצה להתקרב לזה! בדיוק בגלל זה את חייבת להעמיד לו את האולטימטום!

איב החמודה,

אני לא מומחה בICQ לכן אם עדיין יש בידייך את הדברים המדוייקים של ההתכתבות, זה הרבה יותר טוב - עובדות - ממה שכתבת - ההתרשמויות והשאיפות שלך. אנא העתיקי את השיחה עצמה או תנסי לשחזר אותה במידת הדיוק האפשרית כדי שהמאמץ יהיה הגיוני.

ד``ר עישר....

יש בידי את הדברים המדוייקים אך איני מעוניינת לרשום אותם בפורום עצמו האם יש דרך לכתוב אותם רק לך? אין לי אי מייל אז האם יש אפשרות שאני אשלך לך את השיחה המדוייקת לתחזיר לי כתשובה את דעתך בפורום? דעתך חשובה לי מאוד ואני מאוד רוצה שתביע אותה.. חוצמזה תודה רבה ויום טוב.. איב

למעלה