לגילי

גם אני קיבלתי גילי...אומנם עדיין

לא את הספר...אבל קיבלתי דואר רשום מאיזור חדרה ואני מניח שזה הספר שלך...תודה רבה וכשאקרא אותו...תקבל תגובה...

rozgil

New member
מקסיקני...!!!-במיוחד בשבילך!!!-שוב:

מקסיקני טעים..-בקשר לספר ששלחתי!!!ו rozgil ו מידע על פריט רשום שמספרו RR780001647IL דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 06/04/2003 באמצעות יחידת הדואר המרכזית אשר בחדרה. דבר הדואר האמור הועבר אל הנמען בפתח תקוה, אך מאחר שלא היה מענה במען בעת ביקור הדוור, הוא יופנה אל יחידת הדואר הקרובה אל הנמען. הודעה על כך הועברה לנמען. גילי-ההודעה מאתר :"רשות הדאר"

rozgil

New member
לאיש הגשם!!!

מידע על פריט רשום שמספרו RR780001678IL דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 06/04/2003 באמצעות יחידת הדואר המרכזית אשר בחדרה. דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בתאריך 07/04/2003 באמצעות יחידת הדואר עפולה עילית אשר בעפולה גילי-למעלה-מאתר:",רשות הדאר"

rozgil

New member
באופן כללי...לידיעת כולם!!!

באתר רשות הדאר שכתובתו מצוינת כאן למטה אפשר לעקוב אחר דאר רשום בארץ וגם דאר לחו"ל (EMS-זהו דואר אויר שנשלח מישראל לחו"ל-למרבית הארצות-בתוך 4 ימים!!! והוא עולה פחות מדאר אויר לחו"ל---מדובר על חבילות!!!-----)

rozgil

New member
לכבוד חג הפסח!!!(לאנשי הפורום בלבד)

לחברי הפורום ב-ל-ב-ד !!!ו rozgil ו (תשאלו את מקסיקני טעים ואיש הגשם!!!---הספר אצלהם!!!) הוצאתי ספר שירים(שני!!!)ונשארו לי קצת עותקים הספר ניקרא "האנשים הקטנים",זהו ספר שירים,על יחסים בינו לבינה.....-רוב השירים ניכתבו בפאבים בנתניה בשנות ה-90,הספר יצא בהוצאת "סער" והוא למעלה ממאה עמודים לדעתי ,רוב השירים הם על אהבה,ויפים מאוד אנא כתבו לי את כתובתכם (שם,כתובת,עיר ,מיקוד)לדאר האלקטרוני ואני ישלך לכם את הספר,ח-י-נ-ם (בלי כסף!!!).....-מחירו בשוק 40 ש"ח!!! [email protected]

גילי שלח לי גם את הספר...

לא מצאתי אותו בחנויות. אני אשמח לקבל אותו שיהיה לכולם לילה טוב ושקט.

rozgil

New member
מה עם כתובת???.-פלסר???

תיכתוב אלי לאימייל כתובת מלאה (+שם אמיתי)למשלוח הספר!!! אתה יכול לכתוב לי גם לתיבת המסרים של "תפוז"-גילי

למעלה