לגילי - עוד משהו

נטע20111

New member
לגילי - עוד משהו

את טועה ומטעה !!! בפורום זה כל הכותבים מכבדים האחד את השנייה,וכמובן את מושאי כתיבתם. לגיטימי ומקובל שאת אוהדת קרן. לא לגיטימי,לסלף עובדות או להביא רק חצאי אמיתות. פרשנות/ניתוח לארועים/עובדות יכולות להיות אינספור אבל עובדות ,צריך לקבל לטוב או לרע. סוגיית ליז- היה אחד הארועים החברתיים הקשים והמכוערים. חרם , זה עונש חברתי קשה ביותר ! ודוקא כאן את לגמרי מוציאה את קרן מהתמונה. היא לא היתה כלל שותפה פעילה. צר לי , זה מקומם אותי - זה סילוף האמת ושיכתובה מחדש. לנגד עיני עולה סצינה מהמכוערות בבית שקרן ואתי צועקות על ליז במיטה , היא בוכייה והן באגרסיביות לא מפסיקות .. וקרן הוסיפה שאגה אוילית " ...מיהי...שתלך תקרא ספרים " כאילו קריאת ספרים , זה עניין מגונה ?! כאן ובהקשר זה נולד המושג " ציר הרשע" - שדיבר על הזדוניות של אתי/קרן/ליהי. ואת מכל הדבר הנורא הזה בוחרת להטיל את האחריות על אתי. סליחה - זו בפירוש התעלמות מהעובדות וסילופן ! וכמו כן - בציר הרוע שלך את בחרת לשבץ את אתי וחן - בהקשר לדניאל. היה חשוב לי לתת דגש מפורט על מקרה ליז , ולו בגלל שהקלת ראש בהבנת המשמעות של חרם בכלל ובסרובך להכיר בחלקה האקטיבי של קרן במעשה. גילי - לא מכובד, לא מכבד, לא אחראי ,לא עינייני לכתוב באופן סלקטיבי כדי להוציא את קרן באור חיובי. אני ממש לא רוצה להאמין שגם עבורך המטרה מקדשת את כל האמצעים . כשעסקת בניתוח ופרשנות - היית בסדר ( אף שלא הסכמתי עם הכל) אך כשהגעת לשכתוב עובדות -לצורך התאמתן לדבריך - בעיני זה פסול.

poseidon111

Active member
איפה הייתן אז?

אני מתכוון לפנים החדשות שכינויין הן גילי ונטע.ללא ספק הייתן יכולות להוות ציר חשוב בפורום בזמן שידור התכנית ובעניין הסוגייה הבלתי נגמרת בעניין אישיותה של קרן,הרי לעניות דעתי,וכתבתי על כך לא מעט,האגוצנטריות שבה הורסת כל חלקה טובה.

למעלה