לגיימבוי 11

אמא11

New member
לגיימבוי 11

ושאר הניקים שלך: abba11, רבינוביץ, מתבונן מהצד ואחרים. אם היית רשום בתפוז הייתי כותבת לך מסר פרטי - אזהרה לפני חסימה. מאחר ואינך רשום, אני כותבת לך כאן. ההודעות שלך, ברובן, לא מיועדות לתרום לפורום אלא לעורר פרובוקציות. ההודעה שכתבת בהמשך לשרשור ההודעות נמחקה מאחר ושרשור זה מיועד להודעות ולתגובות ענייניות. אני יודעת שהקישור כבר מופיע בפורום.אני, כמנהלת הפורום אחראית לכך. המטרה בהודעה הנוכחית הינה שאנשים יביאו את התרופות למפגשים- וגם תזכורת. כל ההודעות "זונה" גם כן נמחקו. כאשר מישהי כותבת הודעה חמה על מפגש בירושלים, אינך מסתפק במילה טובה אלא מסיט את הנושא לת"א. מדוע? מה אתה יודע בכלל על המפגשים בת"א? הרי נושא השרשור הוא ירושלים ורצוי להשאיר אותו ממוקד על ירושלים וכך אנשים יוכלו להגיב ולשאול שאלות על המפגשים בירושלים. אני מציעה לך לשבת עם עצמך ולחשוב אם אתה מתכוון להיות טרול או לתרום לפורום ולהתרם ממנו. תמי

planet2us

New member
תמי שלום, את יודעת בוודאות שהניקים האחרים

מייצגים את גיימבוי 11‬ ?

אמא11

New member
היי פלנט יקר

יש דפוסי התנהגות זהים. למשל אם גיימבוי 11 כותב למישהו "לך חפש פלנטה אחרת" פעם אחר פעם ואני מוחקת (גם כשההודעה נודדת לעמ' 2 ו- 3) ועוד ועוד: כותב ואני מוחקת, ואח"כ רבינוביץ כותב פעם אחר פעם "זונה" כבר שלושה ימים ואני מוחקת והוא כותב שוב (בנחישות ובהתמדה) - מדובר באותו אדם. לא יתכן שיהיו שנים כאלה, מה גם שבנוסח המפורט של ההודעה עצמה יש חזרה על דברים שמישהו אחר כתב, באותן המילים. דפוס זה של חזרה על דברי מישהו אחר, באותן המילים, באופן מסובב, קצת "מסגיר". שיהיה שבוע טוב מתגעגעת תמי

למעלה