לגיטימי או מיותר?

לגיטימי או מיותר?

השאלה נכתבת בלשון נקבה אבל כמובן שהגברים יכולים להגיב... נניח שהיית בקשר עם גבר התאהבת בו והכל היה נראה נחמד פתאום הוא מספר לך שהוא מאוהב בכלל במישהי אחרת.... נשבר בך הלב כשהוא עוזב....והוא לא מוכן לנסות להמשיך איתך את הקשר למרות שאת מוכנה לקבל אותו כמו שהוא.... עבר זמן אותו הבחור עבר לבחורה שהוא אוהב ועכשיו את חושבת שהם נפרדו.... היית מנסה לצור איתו קשר או שממשיכה את חייך? לי יש תשובה מאד ברורה לנושא אבל מעניין אותי לשמוע תגובות....

אם הבחור באמת עניין אותי אז...

וענה לדרישותיי, וחשה עדיין את אותה אהבה ממתינה מעט נותנת לו את הזמן לפנות אלי... לא הייתי יוזמת קשר מחשש שלא אהיי שוב "הרפסודה" לזמן ההתאבלות, ההתרוקנות מאותה אהבה שהסתיימה אם יש לו משהו אלי ימצא את הדרך עוד חודש פחות או יותא לא פונה.

ממש לא

ממשיכה הלאה
גבר יודע להשיג את זו שאהבה נפשו, גם אם תהיה בגוואטאמלה בכפר נידח להמשיך הלאה.

shir61

New member
השאלה מה מחפשים...

אם מחפשים: אשליה, התפשרות, לקבל אותו כמו שהוא ולוותר על עצמך אז כן. אני הייתי ממשיכה הלאה... (הדדיות היא מרכיב משמעותי)

magic40

New member
הרבה ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifיש בים

מעדיפה דג טרי

Snarc

New member
אני הכי אוהב נניח...

כזה שאם ובכלל יכול להיות שהיה אבל בהפוכה ובדיוק אם כי לא ממש דומה... הקיצור יש ויש...

יערית

New member
לקבל אותו כמו שהוא?

ז"א להיסתפק בכלום ז"א לדעת שהוא חושב ומאוהב באחרת לדעת שאת זה ברירת מחדל לדעת שאת כמו טבעת צוארית אפריקנית לדעת שבכל רגע הוא ינפנף אותך ואחרי כל זה,הוא הולך לזו שאהבה נפשו,הדברים לא מסתדרים ושוב לרצות לזור לבית הראשון שכתבתי במחזה הזה? תגידי,השתגעת??????????? די לשמרטוטיות!וכמובן לא אלייך הכוונה,אבל אין מה לעשות במחיצת גבר שחושב ומאוהב באישה אחרת!

תראי..

אני בקושי מצליחה להניח "אנחות"..לעצמי כשצריכה לחשוב לעצמי..מה קורה ואיפה ולמה כאב שינים צריך ללמד אותך לטפס על הקירוות.. את מבקשת לחשוב על מקרים של אחרות להניח על סיטואציות של אחרות.. אז ככה.. זה כואב מעליב פוגע לא נעים לפעמים לוקח את כל הגאווה האישית הפרטית.. כשגבר אומר לא.."אני אוהב אחרת"...מה שזה זכותו הלגיטימית ..ואין להשליך מזה שהוא "מניאק".. אז יש שתי אפשרויות..לאחל להם להיפרד..ולרצות בכך..רק בשביל הקטנוניות..ושיהיה משהו להעסיק את עצמי.. או ללקק הפצע..ולהמשיך הלאה..כואב אבל לא מתים מזה...מניסיון. כלכך הרבה דברים מיותרים יש בחיים...מי צריך עוד גבר מיותר..

d a n i e l s 5

New member
חד צדדיות .........

מעולם לא עושה לי את זה. אבל....... אם את/היא/הוא חושבים ששווה להילחם עליו, ויש עוד קורטוב של ישועה.....לכו על זה. אולי תהנו גם.

אם אין לה בעייה להיות "הריבאונד"

אז שתיצור קשר.... להנמיך ציפיות בקשר ליותר מיזה... בחורה שמוכנה לקבל בחור שהודיע לה שמאוהב במישהי אחרת....ועדיין - היא ישבה יפה בצד וחיכתה לו ...ועכשיו מוכנה לקבל אותו ולנגב לו את הדמעות... בעייתי ביותר...זה אומר שמוכנה לוותר על החשוב מכל-להיות נאהבת... מוכנה לתת בלי לקבל... שתרחם על עצמה.

אממ......

זה לא כמו להרגיש "סחבה"?? די עלוב ופאתתי לטעמי.. אבל, כל אחת והאובססיה שלה.

קליל 1

New member
ראיתי פעם דבורה שחוזרת כמה פעמים

לאותו פרח..לבדוק אם יש צוף..

ב ו ע ו ת

New member
הייתי

מתנתקת את הקשר בצורה מאד ברורה וחדה. בוכה יומיים, שבועיים, שנתיים ולא נשארת בקשר חד צדדי. כבר כתבתי פעם - מניסיוני, קשר שצריך להלחם עליו לא שווה מלחמה.

למעלה