לגיא ולכולם :

SupeRonit

New member
לגיא ולכולם :

אתם עושים עליי חרם ?????????????????? ( או שאתם סתם מתעלמים מבקשותיי-מה כבר ביקשתי??? לקרוא את הסיפור..זה כל כך קשה לכם ?? ) - ציפתי ליותר תמיכה מחברי הפורום הזה . . . . . . . . . . . .

Guy K

New member
חלילה רוניתי -

אבל את חייבת לזכור שמדובר כאן בפורום ולא בצ'ט. בצ'ט מקבלים תגובה מיידית למה שרשמת - ובפורום התגובה מתקבלת כשהגולשים האחרים יושבים מול הפורום. אצלי לפחות היו כמה ימים לחוצים וכמעט שלא יצא לי לשבת מול המחשב.. מה שכן, קראתי את הסיפור והוא באמת מצחיק לאללה
סחת'ן! שמת לב אגב שהוא נמצא בטגליינז? לגבי איך להוסיף קישור ישיר להודעה - פשוט נורא: העתיקי את שורת הכתובת אל התיבה למטה שרשום בה "כתובות אינטרנט נילוות" - בצד שמאל. בצד ימין רשמי את תיאור הלינק. זה הכל! אם תרצי לעשות קישור שיופיע למילה ספציפית מההודעה שלך - שימי את הכתובת ב"מחרוזת מתוכן ההודעה" - בצד שמאל, שוב, ובצד ימין רשמי את המילה / משפט שמופיעה בהודעה שלך, שאת רוצה שתוביל לקישור. זכרי שאם את שמה קישור למילה שמופיעה יותר מפעם אחת בהודעה - הקישור יופיע בכל פעם שהמילה תופיע.

SupeRonit

New member
תודה אבל לא ענית לי על השאלה

אמרת לי איך עושים קישור בהודעה.אבל אני רוצה קישור בחתימה-שזה יהיה קישור תמידי

Guy K

New member
אההה בחתימה...?

אי אפשר
רק לשים את הכתובת אינטרנט כטקסט רגיל... ואיפה כל המומחים שיענו על החידה היומית??

eranmc

New member
אי אפשר וכן יש עליך חרם ../images/Emo46.gif

לא מדברים עם רונית כולם תזכרו!

SupeRonit

New member
אני בשוק !

לרגע לקחתי אותך ברצינות-הפרצופים שינו את דעתי או שמא עלי לשאול בתמימות "מה עשיתי?"-כי אולי לא הבנתי את הפרצופים..

למעלה