לגור עם בן הזוג...

noamko80

New member
לגור עם בן הזוג...

הכרתי את בין זוגי לפני חודש והקשר בינינו נעשה לרציני די מהר. אנחנו משוחחים כל יום, מבלים ביחד הרבה, הוא ישן אצלי ואני סופשבוע אצלו.
הכל טוב ויפה אבל אתמול באיזו שיחה על איזה משהו לא קשור לזוגיות שלנו הוא שאל אותי "כמה זמן אני מתכוונת להשאר בדירה הזו?" עניתי לו "לא יודעת. אולי עוד כמה שנים".
אומנם אנחנו רק חודש ביחד אבל עוד חודשיים השכירות שלי מסתיימת ונדמה לי שטוב לו שהוא בבית שלו ואני בשלי.

אשמח לשמוע אצלכם איך הייתה ההחלטה שלכם למגורים משותפים ואחרי כמה זמן.

אני חושבת שלא כדאי למהר בעניין הזה

אני יודעת שיש פה כמה שעברו לגור ביחד די מהר. במקרה הספציפי שלנו דיברנו על מעבר למגורים משותפים אחרי פחות מחצי שנה ודחינו את זה. עברנו לגור ביחד שנה אחרי שהתחלנו לצאת וזה היה מאוד נכון לנו באופן אישי.

כל זוג ומה שמתאים לו-יש כאלה שיתאים להם אחרי יומיים לעבור לגור ביחד וזה יעבוד נפלא ויש כאלה שצריכים יותר זמן להכיר וללמוד אחד את השני לפני שעוברים לגור ביחד.

אצלנו ההחלטה נבעה מכך ששנינו רצינו לצאת מהבית בגיל מסוים ועבדנו לשם כך ואחרי שחיכינו קצת ודחינו את זה בחצי שנה-הרגשנו שזה השלב הבא בזוגיות שלנו והחלטנו לעבור לגור ביחד.

משהו דומה למה שתיארת (נסיבות) אבל הרבה הרבה

יותר מוקדם

זה הלך ככה...
אני הייתי אחרי פרידה מבן זוג שגרתי איתו ונסעתי להורים שלי, הוא היה בחופשת סמסטר ונסע להורים שלו... אני נאלצתי למצוא דירה כי עזבתי את הדירה עם האקס, הוא נאלץ למצוא דירה כי הוא עזב את המעונות...
הוא מצא אחת חמודה.
הכרנו...
למחרת הוא כבר אמר- אז אולי בעצם נגור בה ביחד? מקסימום נהיה שותפים אם לא ילך.
אני הסכמתי.
למחרת הלמחרת
נסענו אליה ביחד ניקינו אותה והלכנו להביא את הדברים שלנו מהדירה של האקס/מהמעונות.

ככה קרה שעברנו לגור ביחד יומים מהכרותינו.
מאז עברו 7 שנים

Deanna2688

New member
עונה.

אנחנו עברנו לגור יחד אחרי כמה חודשים. אני רציתי כבר לעזוב את הבית.והוא גר עם שותף שהחליט לעזוב קצת אחרי שהכרנו.
הכרנו בפברואר, ביולי כבר גרנו יחד.

einatgross1

New member
אומנם זה היה מזמן

אבל אצלינו, בדומה לאחרים שצייצו בשרשור,
זה התחיל מסיבות פרקטיות.
שנינו היינו סטודנטים, הגיע סוף שנה ושנינו היינו צריכים לשכור דירה אז החלטנו לשכור ביחד. למה לא?
מקסימום זה לא יילך ונחפש פתרונות אחרים.
החלטנו לחסוך ולשכור יחד (במילא גרנו אצלו או אצלי) ואז...החלטנו להתחתן.

בהצלחה :)
לפעמים, כשזה אז זה זה. לא חייבים לחלוף יובלות לפני שכבר יודעים.

מזל טוב, כבר אפשר לומר
?

הסהר

New member
תגדירי לגור

אנחנו עברנו לבלות ביחד כל סופש, מהרגע שהכרנו.

אבל בגלל שהוא בקבע, וחוזר רק סופשים, יצא שמיד עברנו לגור ביחד ...

זה מאוד אישי,
אבל אם נדמה לך שטוב שהוא יגור בבית שלו ואת בשלך, כמו שאמרת,
אין כאן שום התלבטות, ואת יודעת מה נכון לך ולכם כרגע.
תמיד אפשר לעבור לגור ביחד בקלות, אבל לעזוב דירה שגרתם בה יחד זה הרבה יותר קשה
(מיני גירושין ... )

ושלום לפורום זוגיות

מיכלא77

New member
אמנם חדשה בפורום...

אבל כבר היו לי 2-3 מערכות יחסים בהן השיקולים האלה עלו.
נראה שאתם ממש בתחילת הקשר, ולא כדאי למהר.
אם תראי שזה נהיה רציני, הוא יוכל להצטרף אליך לדירה, או שתמצאי דייר במקומך ותעברו יחד לדירה אחרת.. זה קורה היום הרבה...

מ

BALEDIN

New member
לכל אחד יש את התזמון שלו

אני ישנתי אצלו כל לילה אחרי חודש (היה לי שוטף בעייתי ולו דירה קטנה לבד) וכמעט לא ראיתי את הדירה, אחרי שלושה חודשים העברתי את הדברים.

אבל אם ניראה לך שכל הרעיון של מגורים משותפים לא מתאים לך זה משהו שכדאי להעלות.
או אולי את ממש אוהבת את הדירה שאת גרה בה ותצאי שתעברו אליך.
או את מרגישה שאת צרכה עוד זמן...

אני חושבת שהמפתח זה לסים את הדברים על השולחן ולעשות שיחה עמוקה על העניין ולא רק כמה משפטים באוויר.

למעלה