לגור הררי

לגור הררי

קראתי את מה שכתבת.. "ברור שאם תאכלי כל היום דברים משמינים בטונות, אז את תעלי במשקל - ולא משנה איזה מחשבות תחשבי. ואני גם לא הייתי ממליץ לאף אחד לשנן את המנטרה "אני יכול לעוף" ומיד אחר-כך לקפוץ ממגדלי עזריאלי... כי "הסוד" פשוט לא עובד ככה. אז למה זה לא עובד ככה? כי הדיאלוג ביננו לבין היקום, שמנוהל באמצעות "הסוד", מתנהל לפי חוקים מסויימים. היקום לא יהפוך בשבילך סדרי בראשית סתם כי ביקשת. מה לעשות, יש דברים שהם באמת ובתמים בלתי-אפשריים. " וכל להרחיב בנושא? כי זה כן ברור שיש דברים שהיקום לא יכול לממש (שיצמחו לי קרניים, או רגל שלישית, או היכולת לטוס באויר) מצד שני , אני יכול לבקש שיר שיתנגן ברדיו הוא אכן יתנגן לאחר כמה ימים, חבר שחשבתי עליו שלא הייתי בקשר שנים ייבקש ממני חברות בפייסבוק.. איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר? מהם החוקים של הסוד? התוכל להסביר, בבקשה?

קודם כל זה לא כזה ברור

אני מכיר הרבה בנות (ובנים) שיכולות ויכולים לאכול דברים משמינים בטונות כל היום ועדיין לסבול מתת משקל. יש לי ידידה קרובה כזאת.. וגם חבר קרוב. וכדי לעוף מעזריאלי אתה לא צריך לשנן מנטרה.. אתה יכול פשוט לקפוץ ואז אתה תעוף .. לפחות לכמה שניות
ואתה גם יכול לבקש שיר ברדיו והוא לא יופיע.. ואתה יכול גם לבקש שחבר שלא ראית הרבה זמן יצור קשר .. וזה פשוט לא יקרה. רק כשזה קורה אז נוח לך לחשוב שזה בזכותך איכשהו כי מצאת את עצמך חושב עליו יום לפני זה.. בלי שהתכוונת בכלל להשתמש בסוד בשביל זה. כל מה שזה אומר זה שיש סנכרון מסויים בינך לבין העולם.. מכאן ועד להגיד שאתה הגורם לזה .. מרחק גדול. כשמאמינים בתיאוריה מעוותים הכל כדי לנסות להאמין בה..

לקחת אותי ודפקת לי את הצורה

או במילים אחרות - בילבת אותי עוד יותר ממה שהיתי מבולבל. אז אין דבר כזה חוק המשיכה לדעתך?

מחייך לתמיד

מוזר לי שהצלחת לקבל הצעת חברות, כשחשבת על החבר הזה. הצלחת לזמן קפה, הצלחת לראות את זה קורה, ואתה ככה מזלזל...חבל... אגיד לך את זה בפשטות הכי פשוטה - הסוד: כל אשר תרגיש ותאמין בו, יבוא לידי ביטוי בחייך". תאמין ל"מדען חלל" - תראה מה יקרה. תאמין לעופרה - תראה מה יקרה. תאמין לקיקונה - תראה מה יקרה. תאמין לי - תראה מה יקרה. אבל תוכל להאמין באלוהים ועצמך?? תענה לעצמך בשאלה הזאת - וכל תשובה שתיתן, זה מה שיקרה ! בהצלחה !

נהייתי מטומטם..

אחרי שהצלחתי לחולל פלאים עם חוק המשיכה, אחרי שהוא התיחחס אליי כל כך טוב ונטעתי בו את אמונתי, זה התערער. גם מדען חלל וגם גור העלו בי ספקות שנאי סתם מטמטם.. אוףףףףףףף

חוק המשיכה פועל! רק בדרך מעט שונה ממה שחשבת.

וזה ממש לא הופך אותך ל"מטומטם". אנחנו מדברים פה על סוגיות שהטרידו את גדולי הוגי הדיעות בכל הזמנים. שאלות ברומו של עולם. ואתה, אם הבנתי נכון, רק בתחילת מסע החיפוש שלך. אז זה לגמרי טבעי שיש דברים שעדיין אינך מבין, לא? ותן לי לגלות לך סוד: אף אחד פה, כולל אני, לא מבין ה-כ-ל. זה פשוט בלתי אפשרי להבין הכל. אבל זה דווקא נחמד, כי ככה תמיד יש אפשרות לגלות דברים חדשים

אל תיהיה דרמטי

יש דבר כזה חוק המשיכה.. זה אותו חוק שבגללו אנחנו לא יכולים לעוף.. אינשטיין גילה אותו כשנפל לו תפוח על הראש.

pizi33

New member
חוק המשיכה שיך לניוטון

איינשטין גילה הרבה מאוד דברים אחרים אבל לא את חוק המשיכה.

kikona126

New member
זה מצחיק

אבל היו אמנים צרפתים שהאמינו בדוס. אחד מהם אפילו כתב ספר בשם "שדות מגנטיים" ואת "נדג'ה". קריאה ראשונה של שדות מגנטיים לא ממש מובנת, הוא חיבר בין כל מילים לא קשורות, אבל יש שם קטע שהוא מספר איך בעזרת זכרונות של תמונות הוא הגיע למקום למכירת פחם, בפריז, ברחובות שהוא לא מכיר (זה ספר פחות קריא, אבל נדג'ה מומלץ - החתימה שלי je suis l'ame errante לקוחה משם.

איזה שטויות../images/Emo70.gif

מדען, עם כל הכבוד, אבל אתה מדבר ש-ט-ו-י-ו-ת !!! אני מציע לכולם לקרוא ב"חתימה" שלי את הכתוב בהדגשה - מקווה שתפנימו את זה טוב טוב !! לפני חודש ומשהו, כשהתחלתי יותר ויותר להתחבר למציאות הסוד - הטוב שבחיים, אני ניזכרתי באישה מדהימה אחת שהיא גם רקדנית בלט מאוד מוצלחת! אנסטסיה וולוצ'קובה. אני ניזכרתי ששמעתי (ולא התייחסתי כל כך) אתה בראיונות, וזכרתי כמה אופטימיות וטוב יש בה...כמה שמחה ואושר פנימי, תקווה והכל הכל ...כל מה שמדבר אליי כיום!! פשוט חשבתי מחשבה אחת קלה: "כמה היה נחמד לו הייתי יכול לשמוע ראיון איתה, רק הפעם עם התפעלות וכייף!!". אז מדען, יקירי, אחרי שבוע (בעבודה), אני הייתי מאוד משועמם ולא ידעתי מה לעשות, ועלה לי רעיון לשמוע רדיו. כשהדלקתי את הרדיו, אני חיפשתי מה יש מעניין, וניתקלתי, "במקרה", כשאומרים: "ובכן, לכל המאזינים, אנחנו כאן בראיון בלעדי עם אנסטסיה וולוצ'קובה". אז מה תגיד? דבר שני, אין לי חשק לכתוב סיפור הצלחה מאוד מאוד גדולללללללללללללללללל שקרה בדיוק ברגע שהתחלתי לשנות מחשבה (לא מזמן אפילו) ושבוע שעבר זה התגשם לי!!! ולא, זה לא חניה בקניון, ולא מסטיק שרציתי, ולא שקל שרציתי למצוא... משהו נורא גדול ויפה, שמגיע לי - ואני קיבלתי - הגשמתי אותו לעצמי ! וזה רק חלק מאוד זעיר מההגשמות, שגם כוללים שיר ברדיו! אז תגיד שזה מקרי, אז תגיד שזה אמונה בדויה או כל מה שתרצה, אבל העיקרון הוא זה שציינתי לקרוא תחת תגובות שלי. שיהיה לכולם שבוע מצויין אופטימי ושמח !!!

kikona126

New member
אני חושבת

שאם תקרא את התגובה שלי למדען, אולי זה יחדד קצת את הכוונה (אינני יודעת אם לזה התכוון המשורר, אבל יודעת שאצלי זה נכון) מחשבה טהורה היא מה שמתגשם... לדעתי.

kikona126

New member
כמה הייתי רוצה להיות כמו האנשים האלו

שיכולים לאכול הכל והרבה ולא להשמין... יש לי חברה כזו, כל שבת היא אוכלת איזה 4 ג'חנונים. פעם היינו הולכים אחרי אימונים לאכול היא תמיד היתה מזמינה מנה כפולה... ותמיד יש את אלו שתקועים עם הסלט......
אני גם חושבת כמוך בקשר לשיחת טלפון ודברים שכאלו, אבל גם פה יש לי אבל. מחשבה טהורה, היא בעצם מה שמחברת אותנו ליקום. כך אני מאמינה. ולהגיע למחשבה טהורה, שלא מגיעה ממקום של אגו, האחזות או מניפולטיביות זה לא קל. כי אחרי הכל הרבה מהבקשות שלנו הן מניפולטיביות...

אני מופתע לקרוא דבר כזה...

קיקונה, את אחת מאלה שפוחדות ממזון?? האמת שלא הייתי גם מעלה בדעתי, וזה יפתיע כי אנחנו בכלל לא מכירים...חחח לגבי מחשבה טהורה - את מאוד מאוד צודקת !!! אפשר להאמין בדברים טובים, והם בהכרח יתגלו אלינו, ללא ספק... כשמבקשים בדרך שלא פוגעת בזכות האחר, ולא באה ממקום מניפולטיבי, או תלות כלשהי, הדברים בהחלט באים לקראתנו.

kikona126

New member
פוחדת? לא מה פתאום \

הוא פוחד ממני
כי אם הוא יעצבן אותי אני אוכל אותו
למחשבה הטהורה יש מקום מאוד מכובד. אבל לא תמיד קל להגיע אליה...,

למעלה