לגור במודיעין

לגור במודיעין

שלום לכולם, הורי שוקלים לעובר לגור במודיעין. הסיבות העיקריות - עיר טובה, עיר העתיד, ערך הדירה יעלה , חדש נקי .... וכו'. אני חושב שהעיר יפה מאוד , יש פוטנציאל לפיתוח טוב, בהחלט עיר שתראה פרצופה בשנים הבאות כאחת המובילות בארץ. אשמח לקבל מידע ממש מהאנשים ב"שטח" (תושבי העיר...) - רשמים לחיוב ושלילה בעיר (ותמיד יש שלילה) אשמח אם תתיחסו לפרמטרים הבאים: פעילויות לגיל הזהב (50+) חיי חברה לגיל הזהב אזורים במודיעין בהם יש "צבר" קהילתי - כגון עולים ותיקים/חדשים מעירק,איראן,צרפת.רוסיה תחבורה ציבורית למחוסרי רכב - החל אל מרכזי קניות (סופרים , קניונים שוק) וכלה אל העיר הגדולה (ת"א) ולסיום - אזורים מומלצים לאיכלוס - ואני לא מדבר על וילות למינהם.... תודה רבה!

מחשבות

לא יודעת כמה המחיר יחסית להיום עוד יעלה-המחירים היום לא נמוכים כמו פעם. אם הם עובדים בירושלים/תל אביב יש פקקים איומים החוצה וגם פנימה (לפחות מכיוון תל אביב על כביש 443 אחה"צ ובבוקר החוצה). עיר העתיד-למה הם מתכוונים? תחבורה ציבורית יש אבל אם תחפשי בפורום על המילה מרגלית (שם החברה שעושה הסעות כאן) תביני שהנושא בעייתי, כך שאם אין להם רכב זה יהיה קשה. מעבר לזה, יכולה לומר לך שאני גרה באזור, שמודיעין זה המרכז שלנו, ושלמרות כל הקיטורים שלי מצאתי שלגור באזור זה חביב למדי, אולי בעיקר בגלל האנשים.

תודה אבל....

נשמע טוב... עיר העתיד - יתפתח, מחירים יעלו(השקעה טובה) , סביבה טובה וכו'... מה עם חיי חברה? לגיל הזהב? הורי לא עובדים - לכן פעילויות ו "מה לעשות" מאוד חשוב. איזורים מומלצים לביקור לצורך רכישת/השכרת דירה. - לא בנייה חדשה. יותר דירות "יד שנייה" , אך איזורים שנחשבים לטובים. (כמו בכל עיר יש את "שכונות הפשע" ואת שכונות היוקרה ואת ה-"בסדר" ..) תודה

למעלה