לגור איתו

ariel thats me

New member
לגור איתו

יש לי חבר מזה כארבעה חודשים. בערך 3 פעמים בשבוע אני ישנה אצלו. אני גרה אצל ההורים ולכן הוא לא ישן אצלי. בזמן האחרון הוא רוצה שאשאר לישון לעיתים קרובות יותר. אמנם אני מאוד אוהבת לישון איתו, אבל נראה לי מצחיק לישון אצלו כל יום כמעט ללא מגורים יחד. מצד שני, זה מוקדם מידי לעבור לגור יחד. מה דעתכם? איזה תדירות אמורה להיות סבירה?

Miss Shmelo

New member
../images/Emo26.gifמה שאת הכי מרגישה לנכון

לפי דעתי זה אכן מוקדם מדי לעבור לגור יחד, אין מה למהר- כל דבר נעשה בזמן שלו. עצה לי אליך- 3 פעמים בשבוע זה מספיק בהחלט, שתדעי לך שתבשיל טוב מתבשל על אש קטנה, גירמי לו להתגעגע אליך, תני לו את המרחב שלו, גם אם הוא רוצה שתשני אצלו יותר! אני אומרת לך מניסיון שפעם האקס ממש גר מולי, כל יום היינו יחד כל היום!!!! זה נמאס, ומתרגלים לזה מהר. ותאמיני לי שלא הייתי אז אדונית לעצמי. אז חמודה, אני יודעת שזה כיף ללכת לישון עם החבר וכיף להתעורר איתו, אבל במידה מסויימת. מה שכן, הכי חשוב שתהיי שלמה עם מה שאת עושה ותעשי מה שאת חושבת לנכון, זו פשוט דעתי
בהצלחה
גברת שמלו

maybesure

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif חגשמח

מחזקת את דעתה של miss shmelo בעיקר בשביל חופש ומרחב שלך. וביוחד משום שזה הוא רוצה בזה ולא דווקא את. תהנו מהחברות. מייבי

תפתחי את חוקת הזוגיות, פרק 13

סעיף 54/ב. ברור שזה לא כל כך פשוט. אין צריך ואין סביר. אני אחרי שבוע ישנתי אצלו יותר מאשר בבית ואחרי חודש עברתי רשמית לגור איתו. לנו זה התאים. לנו זה הרגיש נכון. ויש כאלו שלוקח להם שנתיים להגיע למצב הזה. אז תעשי מה שמרגיש לך נכון.

yupy9

New member
אין "מוקדם" או לא...

אצלנו אחרי 10 ימי הכרות(!) בעלי (לימים) שאל אותי אם אני רוצה לעבור לגור איתו... מה שכן, תמיד יש איזה חשש כלשהו מהלא נודע, ועל כן בהתחלה החלטנו שלא נקנה דברים גדולים לבית כגון ריהוט ומוצרי חשמל "ביחד" אלא שכל אחד יקנה משהו מכספו שלו, אם חלילה... וכן, עד היום אנחנו יודעים שהמיטה- "שלי" המזרון "שלו" וכו...
בקיצור- לכי עם הלב!

ענתי 10

New member
היה לי בדיוק בדיוק אותו סיפור

לו הייתה דירה משלו ואני גרתי עם ההורים, ולפי מיטב זיכרוני כשיצאנו 4 חודשים ישנתי אצלו משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע, ולאט לאט לקראת השנה זה הפך להיות 6 פעמים בשבוע (כי יום אחד הוא למד בערב אז לא ישנתי שם). ואחרי 9 חודשים הוא הציע לי נישואין! אז אין כאן נכון או לא נכון. תעשי מה שמרגיש לך נכון. ואגב, גם אני "רק ישנתי אצלו" ולא גרתי במובן של לשלם חשבונות ושכירות עד החתונה. אבל כמובן קניתי אוכל, ניקיתי את הבית, עשיתי כביסות של שנינו וכו' וכו'. ותאמיני לי גם זה נקרא לגור ביחד.

ShirShir

New member
אחרי התשובות של המנוסים ממני../images/Emo26.gif

נשאר לי רק לחבק ולאחל לך בהצלחה!!!!!!!

lili81

New member
מוקדם...../images/Emo82.gif

זה באמת מוקדם מידי לגור איתו.. וזה צריך להחמיא לך שהוא רוצה אותך קרוב קרוב אליו.. אבל קחי את הזמן אל תמהרי מידי..

ariel thats me

New member
ומה עם לישון...

החלטתי באמת לא לעבור לגור איתו עדיין (הנושא עלה אבל לא ממש ברצינות כך שזה בסדר). הבעיה היא שהוא לוחץ עלי שאבוא לישון אצלו כל יום. נראה לי שלישון אצלו כל יום יהיה כשנעבור לגור יחד... כל פעם שאני אומרת לו שאני לא נשארת לישון הוא עושה לי פרצוף נעלב ואומר שהוא מאוד מאוד רוצה שאשאר לישון... מצד שני אני לא ממש יודעת להגיד לו למה אני לא נשארת לישון - אני רוצה להישאר לישון אבל נראה לי מוגזם כל יום (אני ישנה אצלו 3-4 פעמים בשבוע).

זה כבר דורש שיחה רצינית

למה ללחוץ? שייתן לך את הזמן שלך והמרחב שלך. יותר מזה את לא צריכה להסביר לו והוא צריך להבין. היום זה נושא הלינה ומחר נושא אחר. תסבירי לו שזוגיות זה דבר שנבנה שלב שלב ושאי אפשר למהר בזה. זה יפגע בכם בסופו של דבר. אני מאמינה שאחרי שיחת הבהרה הוא יוריד מהלחץ.

למעלה