לגור איתה.

ב ו ע ו ת

New member
לגור איתה.

היום אני עוברת להתגורר בהיכל הקרושה והגובלן של הגב' שוורצמן. עכשיו היא בטח ממתינה לי, בחושך, בידה ספל תה פושר (!) ופלח לימון ומאמנת את חתולי הזעם שלה לטרוף אותי. איך שורדים את התקופה הזה? מעט עצות "עשה ואל תעשה" יועילו לי מאד. נעמה - שרועדת כג'לי של גפילטע ביום חגו.

מייקי31

New member
מחזקת אותך בובובובועות

במקרה הכי גרוע תבואי לגור אצל מייקי הטורפת..... מייאווווווווו מיכל

ואולי מרחוק...

אישה יפה וגדולה מהחיים שכמותך, מה שניסינו את ואני לבנות לא עלה יפה, זה חלק מהחיים, לפעמים הדברים עולים על דרך המלך כשעוברים לדור יחד ולפעמים הבעיות האמיתיות רק מתגלות. הלכת לך לדרך אחרת וחדשה ואני מביט מרחוק, מקווה שתמצאי עם הזמן אי שם את האושר לו את מצפה ולו את ראויה, ואם יהיה משהו בו תוכלי להיעזר בי - רק תגידי.

לביאה11

New member
זה נשמע כמו קטע מסרט אימה../images/Emo5.gif

במה מדובר? הצלחת להפחיד גם אותי

רחלי228

New member
אל תעשה

אל תשכחי להזמין את מי שאוהב אותך לביקור... אל תפסיקי לחייך... אל תפסיקי ליצור... ועוד...

אוי אה ברוך

כבר שלושה ימים שאני מורידה מהבוידדעם את הסרויס החגיגי שקיבלתי מדודה ציפורק'ה היקרה (שבטח התחרטה על ההשקעה בחתונה שלא הצליחה), שידרגתי את הסכו"ם של הבית לזה של האורחים ואפילו החתולים אוכלים עכשיו מצלחות פרחוניות מסט זהה (מדודה זויה, קיבלתי לחתונה, זיוף חסר ערך והיא חשבה שלא אגלה), החתולים אומנו לאכול עם סכין ומזלג ולברך את ברכת המזון לפני הסעודה והתה הופשר לטמפרטורה האידאלית. הבית מצוחצח וערוך לבוא הבהמה הבלתי מתורבתת כי אני רואה בהפצת התרבות והחינוך משימה לאומית- תעשי: תזרמי, נשמה. תשתלבי. לכי עם זה. לא לשכוח לשטוף ידיים לפני הארוחה ולא לדבר בפה מלא. כללי בל יעבור: מסטיקים, גרעינים, אלכוהול (פרט ליין לקידוש), בלי בנים ובלי נעליים מטונפות על החתולים העדינים שלי. שלך, המטרוניטה.

יערית

New member
אם כאלו חוקים

כדאי שאתן לה מפתח לבית שלי ..למיקרה הכי גרוע.

ב ו ע ו ת

New member
נוסעת בעקבות האהבה

חלאה השוורצמן הזאת. רוצה שאני אגור אצלה רק כדי שהיא תוכל לכתוב במצב המשפחתי "במערכת יחסים". ולגבי תנאי המחיה: שנים אני מדברת בפה סגור, זורמת ומפזרת סביבי אור (טוב, עור, למה להתקטנן כשאפשר להתגדלל?!) ואהבה. מסטיקים מוציאים סתימות, גרעינים עושים פצעים, שותה רק שוקו (בלי הקרום, נבלה!) ולא עושה בנים. אבל... בלי נעליים מטונפות על חתולי הזעם? כאילו בשביל מה אני באה?! אני דורשת להוריד את הסעיף הזה לאלתר! נעמה

שוורצע

לבקשתך המשתמעת עדכנתי את מצבי המשפחתי. תראי איך אני נשמה, מלאך צחור כנפיים: אני מוכנה להשאיל לך את החתולים לעיסוקייך המטונפים כל עוד לא תספרי לדודה ברונייה שאת מגיעה מהתפוצות האלה בהן מכינים קובות ומג'דרה. ונכון שתכיני לי מג'דרה?

naama78

New member
נשמעת לי...

מפלצתיתי משהו השוורצמן הזאת... תהנו ביחד
בהצלחה

m i n i m a u s

New member
אה , זה מאד פשוט

להיות את. ואם כבר ,אז תמונה זוגית של שתיכן על רקע החתולים והגובלן ,לכל המשוכנעים שאתן אחת!

ערסlight

New member
ואני לא מבין

לפני שעשית את הצעד המטורף הזה... למה לא ראינו מכרז? אני בטוח שאם היית משחקת נכון את הקלפים שלך, היית יכולה להסתדר כולל לגרד את הגבינה באצבעות הרגליים על הספה ממש, לפוצץ חצ'קונים באמצע ארוחה, חופש לאכול מהצלחת של החתולים ושקית חדשה בכל פעם שתשתי תה.

R a c h e li

New member
משקפיים שחורות.....

כובע על הראש.... בטוחה שכלל לא תצליח לזהות אותך....ככה עברי בשקט בשקט בין המטבח לסלון..... והגב' שוורצמן כלל לא תשים לב.....
דרך צלחה מתוקה.....
אם גב' שוורצמן צריכה המלצות ....חופשי תני לה את שלי......

נקודות שחורות

יושבת ורושמת בפנקסי (קוהינור מודל 1973, דפי מצהיבים ולפחות אחד מגה) נקודות שחורות לכל אלה שחוגגים על חשבוני. הכל נרשם, הכל, לא שאני לא סימכת על הזכרון שלי, בסופו של דבר הוא השתבח במשך שנים רבות של קטנוניות. מחילה נרשמה רק למינימאוס שעדיין חושבת- אפילו רק מהרהרת, שבועות ואוולינה אחת הן, והכל בזכות המנוול ההוא הותיר פה את השמועה בדבר אחדותנו הגנטית וטס לקצה השני של הגלובוס לאכול קנגרו כשר. מה יש לו לחפש שם, כל כך רחוק, אני לא מבינה.

R a c h e li

New member
ככה בא לי לאמר

שלדעתי שתיכן מדהימות.... ואם לרגע רוצים להחזיר את התסריט לאחור מאוד פשוט מוציאים את ה
וצועקים....CUT וההוא שם שימשיך לאכול קנגורו....סקיצות מהתסריט מידית אליו ישלחו..... רגע כמה נקודות שחורות יש לי.....
...

למעלה