לגולשת galit2510 ../images/Emo168.gif
תקשיבי רגע, ביקשתי פעם אחת ביקשנו גם יותר את לא מבינה, או שוכחת אני לא יודעת, אז אני אבקש בפעם האחרונה יש דבר שנקרא ספוילר, וזה אומר דברים שקורים בסדרה בעתיד. יש אנשים שלא רוצים לדעת מה קורה בעתיד בסדרה, נוח וכיף להם לראות את הסדרה ולא לדעת מה קורה והם די לא יכולים לעשות את זה כשכל הודעה שנייה שלך את רושמת ספוילרים בכותרת כמו לדוגמא [והאמממ אנשים זהירות
]: שאת רושמת בכותרת שלוסי כן בהריון, איפה היא תלד [לא ידעתי את זה ואת די הרסת לי] שסיימון היה מעורב בתאונת דרכים וכו'. אם את רוצה לכתוב על דברים שקורים בעתיד תעשי את זה בכיף אבל אל תרשמי את זה בכותרת ותשתמשי לפני בסימן ה
כדי שאנשים שלא רוצים לדעת לא יקראו!!! ממש חבל לי ככה לראות את הפורום מלא בספוילרים פרוצים, בהודעות לא משורשות וכו'. את צריכה עזרה להבין את המערכת של תפוז את יכולה לפנות לכל אחד מאיתנו, למנהלת, לפורום התמיכה של תפוז [מס' 10] וכו'. יום טוב
תקשיבי רגע, ביקשתי פעם אחת ביקשנו גם יותר את לא מבינה, או שוכחת אני לא יודעת, אז אני אבקש בפעם האחרונה יש דבר שנקרא ספוילר, וזה אומר דברים שקורים בסדרה בעתיד. יש אנשים שלא רוצים לדעת מה קורה בעתיד בסדרה, נוח וכיף להם לראות את הסדרה ולא לדעת מה קורה והם די לא יכולים לעשות את זה כשכל הודעה שנייה שלך את רושמת ספוילרים בכותרת כמו לדוגמא [והאמממ אנשים זהירות