לגולן

לגולן

היום רון שאלה אותי מתי תחזור אמרתי לה שאם היית יכול לחזור לא היית עוזב אותנו לעולם עברו כבר חודשים וחצי והכאב בא והולך המכות באות אחת אחרי השניה בבקשה תיתן לי כוחות להיתמודד מיתגעגעת אליך הלוואי שהיית יכול לחזור הלכת בכזאת הפתעה וכל כך מהר אפילו לא יכולנו להיפרד ועוד ביום שהרגשת הכי טוב כבר תיכננו את השיקום שלך ואת תוכניות העתיד אפילו שהטלפון ציצל בחמש בבוקר ביום שבת ואמרו שיש החמרה במצב לא חשבתי לרגע שתלך מאיתנו לתמיד לא נתנו לי להבין שיש סכנת חיים אמרו שאתה צעיר ותעמוד בזה אז למה אולי לא נילחמת מספיק לא היה לך כוח רצית ללכת לאבא שלך וסוף סוף להכיר אותו שם למלעלה אבל למה להשאיר אותנו פה לבד מאז שהלכת הכל יתפרק אז בבקשה אם כבר הלכת תישמור עלינו ותן לנו הרבה כוחות אוהבת אותך הלוואי ויכולת פשוט לחזור

כרטיס לכוון אחד

את מזכירה לי את הבן של בן דודי שנרצח בשומרון , שבא לאמו בטענות למה לו אין אבא בן יחיד ו4 בנות מונה המשפחה הקטנה שלהם , משפחה מאד שקטנה וקסומה למה בבית הכנסת, הוא נשלח להיות ליד הדוד,(האח של אבא, או סבא) , רוצה להיות עם אבאכמו כל הילדים ,למה הוא קבל עונש שכזה ? הדוד הזה הגר בישוב , שכל את בכורו בגלל הסרטן שנה אחרי האח , הוא מבין היטב את האחיין משתדל לקרב אותו עליו האם פסיכולוגית חינוכית שמלווה ומטפלת במשפחות שעוברות אובדן לא ידעה מה לענות לו באותו הרגע , חבקה אותו בשתיקה לנו תשובה לשאלה למה? זה העובדה שמקבלים את הדין של הבורא ופה האמונה הפנימית עוזרת לאנשים הבוגרים סבי ז"ל נהג לומר "השם נתן השם לקח יהי שם השם מבורך" או ברוך דיין אמת גם הוא שכל את בנו שהיה צעיר מאד בן 17 בשנת 47 בדרכו הביתה אחרי שנים שהוא היה בארץ עם עליית הנוער בהכשרה בגבעת ברנר ובקיבוץ בית אורן שהקימו סבי ראה אותו ל24 שעות ואז בדרך מהעיר הביתה הוא נהרג , וזה לא פגע באמונה של סבא הוא נתן לכל המשפחה דוגמה אישית , איך לנהוג בהולכים לעולם האמת , ולהמשיך לחיות בלי לשאול למה הבית אכן שידר האצילות מחייבת לא היו בו הרבה שובבות , אלא הצנע לכת כיאה לאדם דתי ומאמין

2א מאה2ה

New member
../images/Emo24.gif ע-נ-ק לרון ו../images/Emo201.gif שקטה לך אלמנה..

סיפורך קורע לבבות , תהיו חזקים , עוד יבואו ימים של ניחומים .

תודה. הלוואי ויגיע היום שאני אוכל לעודד

ולעזור כמו שאתם עושים עכשיו כמו שתמיד הייתי עכשיו מוצאת את עצמי בלי כוחות לעזור לשמוע ולהיתמודד וזה משהו שעשיתי מגיל צעיר מאוד קשה להיות פיתאום בצד השני

yamkachol

New member
כן, זה מובן.

תיעזרי בסבלנות (רבה), וגם זה יגיע - כאשר זה יגיע. בנתיים יש לך משימות יותר דחופות.

למעלה