לגוגל...........

לגוגל...........

פרסמת את הפרק הראשון בפיק שלך בעיברית........ אבל את לא מפרסמת את ההמשך תפרסמי עוווווווד!!!

Light woman

New member
תום, העם איתך!!! פליז גוגלו´ש???

טראנקס: אוף עם האנגלית הזאת. גוטן, למה אתה לא יכול לתרגם לי? גוטן: כי אתה גדול ממני בשנה, וחוץ מזה, אמרת שאתה המוח בחבורה (אני יודעת שאני מעתיקנית >.<) טראנקס: אז תוכיח לי שגם לך יש מוח... גוטן: אתה לא צריך להוכיח את זה, זה ברור שאין לי.... טראנקס: * מצביע על גוטן וצוחק* גוטן: *מגרד בראש* רגע... זה לא מה שרציתי להגיד... טראנקס: אבל אמרת... גוטן: מה אמרתי? טראנקס: איזה סנילי אתה... >.< גוטן: אני לא סנילי! טראנקס: אתה אפילו לא יודע מה זה סנילי! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: נמאס לי! *הופך לסופר סאייאן אחד* גוטן: סליחה? לי נמאס! *הופך לסופר סאייאן אחד גם* גוטן וטרנאקס מתחילים לריב, עד שגוטן מנצח סוף סוף את טראנקס, ועומד עליו שטראנקס שוכב על הקרקע. גוטן: הא הא הא! ניצחתי! טראנקס: לא נכון! נתתי לך לנצח! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא לא לא לא לא לא לא לא לא! טראנקס: כן כן כן כן כן כן כן כן כן! גוטן וטראנקס שוב מתחילים לריב,עד שאוגרת זהובה (סופר סאייאנית) מפרידה ביניהם ועפה משם. טראנקס וגוטן ביחד: מה זה היה טראנקס וגוטן: לא יודע... טראנקס וגוטן (מושכים בכתפיהם): שליחה... בוא נפסיק לריב, בסדר? טוב... מיני סיפור, שלא בכוונה...

Goggle Girl

New member
טראנקס מנצח את גוטן!

וטראנקס *כן* נתן לגוטן לנצח! *רודפת אחרי גוטן עם מחבת* חזור הנה, פרחח קטן! אני אראה לך מה זה לפגוע בטראנקסוש שלי! ואם, בקשר לסיפור שלי... יש לי יותר מדי! אני אעבוד על הפרק השני ביום שבת, אוקיי? אני אשתדל לפרסם פרק בשבוע בימי שבת, אוקיי? אז לא לכעוס *חובטת בגוטן*

למעלה