תום, העם איתך!!! פליז גוגלו´ש???
טראנקס: אוף עם האנגלית הזאת. גוטן, למה אתה לא יכול לתרגם לי? גוטן: כי אתה גדול ממני בשנה, וחוץ מזה, אמרת שאתה המוח בחבורה (אני יודעת שאני מעתיקנית >.<) טראנקס: אז תוכיח לי שגם לך יש מוח... גוטן: אתה לא צריך להוכיח את זה, זה ברור שאין לי.... טראנקס: * מצביע על גוטן וצוחק* גוטן: *מגרד בראש* רגע... זה לא מה שרציתי להגיד... טראנקס: אבל אמרת... גוטן: מה אמרתי? טראנקס: איזה סנילי אתה... >.< גוטן: אני לא סנילי! טראנקס: אתה אפילו לא יודע מה זה סנילי! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא נכון! טראנקס: נמאס לי! *הופך לסופר סאייאן אחד* גוטן: סליחה? לי נמאס! *הופך לסופר סאייאן אחד גם* גוטן וטרנאקס מתחילים לריב, עד שגוטן מנצח סוף סוף את טראנקס, ועומד עליו שטראנקס שוכב על הקרקע. גוטן: הא הא הא! ניצחתי! טראנקס: לא נכון! נתתי לך לנצח! גוטן: לא נכון! טראנקס: כן נכון! גוטן: לא לא לא לא לא לא לא לא לא! טראנקס: כן כן כן כן כן כן כן כן כן! גוטן וטראנקס שוב מתחילים לריב,עד שאוגרת זהובה (סופר סאייאנית) מפרידה ביניהם ועפה משם. טראנקס וגוטן ביחד: מה זה היה טראנקס וגוטן: לא יודע... טראנקס וגוטן (מושכים בכתפיהם): שליחה... בוא נפסיק לריב, בסדר? טוב... מיני סיפור, שלא בכוונה...