לגדל בנים

nissimlev

New member
לזכור את הגיל הזה

לא הייתי לוקח את זה לשימוש עצמי אלה כאילו שהייתי דואג לאמא והייתי לוקח אותם כמו שלוקחים מילד קטן צעצוע מסוכן או סתם בגלל דמיון ועצם העובדה שזה קונדום דבר שאסור ומיסטורי אני כאילו ניכנס לדבר גדול מעלי ואולי הוא פשוט בעל נסיון ויודע מה הוא עושה את מידך יכולה לשאול אותו עם הוא נגע בתיק שלך ולומר לו שניפגעת מיזה כי זה דברים פרטיים ולא נעים וגם את לא מישתמשת בזה רק למקרה חירום ורק פנטזיה

זה שהוא לוקח קונדומים

לא בהכרח שהוא מקיים יחסי מין.... בתור מי שהיה בגילו לא לפני הרבה שנים אני יוכל לספר לך שבגיל הזה בנים תמיד מתלהבים לשים קונדום בארנק או בתיק כמראה לפעילות. בסוף תמיד איכשהו הקונדומים האלו מנופחים ומתעופפים לאוויר. אחח גיל התיכון...תסכול...

daphts

New member
נכון מביך אבל...

ופה האבל הגדול - אני לא בדיוק בטוחה שהית רוצה להיות סבתא בעוד 9+- חודשים, אז במובן מסוים טוב שלקח קנדומים. לגבי החדירה לפרטיותך והתגליות שגילה באותו תיק בארון - יופי! הילד יודע שאמא שלו שיכת למין האנושי וגם לה כמו לו צרכים מינים כמו צרכיו שלו. הייתי מנצלת זאת לשיחה מעמיקה על תפקיד המין בחיינו ומשמעותו, על יחסי הורים ילדים, על כבוד בין הגרים בבית,על פרטיות וכו' מנסיוני האישי כאם למתבגר בן אותו הגיל, בבית של משפחה חד מינית - השיחות על נושא המיניות האנושית התחילו מזמן- ברור לילדי שאמהותיהן פעילות מינית- עם זאת ברור לילדי כי עליהם לכבד את פרטיותם של כל גרי הבית באשר הם. שרון

טוב, כתבו לך לפניי- אין מה לעשות

אלא לפתוח את הקלפים על השולחן- קודם כל תהיי מרוצה מהעובדה שהילד יודע להגן על עצמו, גם אם זה במחיר הפרטיות שלך, מרגיז, אבל עדיף מאשר יסמוך על הימים הבטוחים, משגל נסוג ועוד כל מיני קישקושים שכאלה. קחי אותו לשיחה- לא על הקנדומים, אלא על הפרטיות שלך- זכותך לפרטיות וזכותך לדרוש אותה.

למעלה