לגברים שבחבורה

שרונהה

New member
לגברים שבחבורה

ומה אתכם? איך אתם מתמודדים עם הגיל? השיער המאפיר? הכרס? הכוח.........? מי ירים את הכפפה? שרונהה

B T1

New member
אני,אני

לשאלתיך: לאחר חצות בגילנו קצת קשה להרים. /אפילו כפפות/ בקשר לשיער אם נשאר ולא נשר הוא כמעט לבן/יש הצובעים/ ואם אין מנוס אז אורי גרוס. כרס יש רק לנשואים שבינינו, כי איזה אישה מסתכלת על גבר שקרח נמוך ועם כרס? רק אישה עיוורת או מאוהבת או שניהם. בעינין הסתם כח, סליחה מהצריך כבר לסחוב בגיל הזה חוץ מאת עצמינו ועצמותינו. להרים בעזרת השם. תאור קצר וממצא, בהרחבה לא דרך הפורום.

האדמור

New member
שרונה.

עברתי את גיל חמישים. אני חיי בכייף. קצת קרח. כרס קטנה. אבל בכייף

redredole

New member
מה היה לנו ?

הגיל 60 עובדה בלתי נתנת לשנוי הראש מלא שער מתחיל להאפיר. כרס בקושי כח? למי יש כח בימינו? ומה היה המשפט האחרון.... מה זה להרים?

הרושם שלי הוא

אם אנחנו יושבים כאן ליד המחשב ולא מבלים את הבוקר בקופת חולים אז זה סימן שאנחנו בריאים, צלולים בדעתנו, מסוגלים לתקשר ומצבנו הכלכלי מאפשר החזקת מחשב, קשר לשרת ולבזק כדי להפעיל את האינטרט. אז מה עוד צריך הבן אדם כדי לחיות ומה לכם כי תלינו על כרס, שיער מאפיר ועוד זוטות (תרתי משמע)...

טוב , לאלו שמרימים את הכפפה , ולאלו

שקצת קשה להם להרים (את הכפפה , כחולים שכמוכם !!!
):
עם כל השלג הטרי שנערם על שערי ——— עוד תתפתו להאמין – שקדקדי מלבין ——— : לא, רבותי היקרים ,זו רק דרכי להערים ——— ,זו רק קומדיה ישנה .פרודיה משנה ——— רק נסיון לצאת חוצץ ,נגד הזמן המתרוצץ ——— נגד אותו טרחן שבלי – בושה גהר על גורלי ——— אך תחת הפאה אני …שחר-תלתלים כמו צועני ——— אני נשאר על הבמה .לעוד זמן-מה ——— ,אם שתי רגלי כבר נשרכות ,אם אישוני בורקים פחות ——— אם אני שם את פעמי ,כמו משורר אשמאי ——— ,אל תלחשו : »זמנו עבר« ,אל תאמינו לדבר ——— ,זו רק קומדיה ישנה .פרודיה משנה ——— זו רק דרך להקהות ,את פקיד שומת-הבלהות ——— ולהרגיע את מחול – הגרגרים בשעון-החול ——— אך כשכבים הזרקורים …שוב אני רץ כמו בן עשרים ——— אני נשאר על הבמה .לעוד זמן-מה ——— ,ואם לבי שנה מקצב ,אם הוא פועם עכשו כמו צב ——— אם הוא כבר לא תמיד יוצא ,לכל ישבן חוצה ——— אל תאמינו לדקה – שאין לי חשק או תשוקה ——— ,זו רק קומדיה ישנה .פרודיה משנה ——— רק שהזמן ילך שולל ,ויאמין שהאמלל ——— ,כל לשדו יבוש-יבש ! הוא לא כשיר לירח-דבש ——— אך האמת היא שכחי …עוד במתני, לא נס לחי ——— אני נשאר על הבמה .לעוד זמן-מה ——— ,אם יום אחד, בבית קברות ,יתחילו בור חדש לכרת ——— ,ובו יוטח, ולא יחטיא – מת שמזכיר אותי ——— ,אל תשפכו, קהל אנין : על הלחשן דמעות-תנין ——— ,זו רק קומדיה רצוצה .בדיחה שהחמצה ——— וכשיחליט הזמן שזה ,סוף משבח למחזה ——— ,ועל פני יפסיק לחלף – אז עוד שפן אחד אשלף ——— ואשתדל מן הארון …להדרן האחרון ——— אני נשאר על הבמה .לעוד זמן-מה​

אויייי ... אני מצטערת ,הייתי בשוונג

של ההנאה מברסנס , ולא נתתי לו את הקרדיט... אז למען הסר ספק : ג´ורג´ ברסנס כתב את השיר הנפלא ההוא !!!

לא אני , המורה ... בחיי שלא אני ...

זו תחשב בגידה במלכות , אם אומר שאני מעדיפה את זה ? (אמנם לא בגירסת הLIVE , אבל ...)

magy

New member
אחד השירים היותר נחשבים

בשנות הששים - שבעים מלון קליפורניה של הנשרים........ אחללללללללללללה ובקשר להצעה המפתה.........אי אפשר לשנות את הסדר.......? קודם שימות ואחר כך........יקבל מה שרצה.???????????.

למעלה