לגברים בלבד!

basket case

New member
עם בנות זה לא כזה ביגי..

עם בנים לעומת זאת.. אי אפשר לראות בחור ערום בלי שכל המחשבה עליו והיחס אליו ישתנו לגמרי.. אצלי, לפחות..

shellyland

New member
באמת?

לא קורה שאת רואה גבר עירום שאין לך אליו משיכה מינית וזה לא עושה לך כלום?

dana2909

New member
כמה שאתה טועה!!

לעומת זאת, אני חשבתי שלגברים יש פחות תסביכים ועכבות בנושא הזה, אז אנחנו שווים. אני לא מכירה נשים שהן ממש חופשיות עם הגוף שלהן, ומסוגלות להסתובב ערומות בפרהסיה (במקלחות של הבנות) בחופשיות מוחלטת, חוץ מהזקנות האלה בבריכה שמתעקשות להסתובב ערומות בחדר מקלחות שעות.. וזה כבר סיוט אחר...

shellyland

New member
צר לי להרוס את האחווה הנשית הזאת

אבל אני חושבת שלנשים קל יותר להחשף בפני מישהי שהן מכירות מאשר לגברים בפני מישהו שהם מכירים. לעומת זאת - אני חושבת שזה הפוך כשמדובר באנשים זרים. למשל - כמה פעמים ראיתן אישה מורידה חולצה ומחליפה חזייה כשחברה שלה בחדר? וכמה פעמים ראיתם גבר מוריד מכנסיים ומחליף תחתונים כשחבר שלו בחדר? (להוציא סצינות צבאיות!) לדעתי המבוססת על סביבתי הקרובה בלבד, אצל נשים זה יותר שכיח.

erlich

New member
ביד כמובן.

תבקשי מהמ"כית שלך להראות לך איך. זכורה לי בבירור סיטואציה במקלחות אצלנו ביחידה של מישהו מאיזה מדור אחר שבא להתקלח אצלנו, והיה לו פשוט *ע-נ-ק* ועוד משהו מטורף יחסית לגודל של הבחור עצמו. כמעט הקאתי שם. בכל אופן, לא הפריע לי להתפשט לידו, אבל מצד שני, לאחרונה אני מגלה שיש מעט מאוד דברים שמפריעים לי. עידן, אם עדיין יהיו לך שאלות, תפני אלי אני אשלח לך לינקים
ארז.

basket case

New member
לפי סיפורים מחברות..

בעלות תסביך מאוד-לא-קטן עם הגוף שלהן, זה לא כזה ביג דיל.. איכשהו, פשוט מתגברים על זה... את באה לשם עם סרטים של "איך אני אצליח להתקלח ליד כולן", "מה אם אני אהיה במחזור" ו"אני לא מתכוונת להתקלח שבוע", אבל אז, כשאת כולך מיוזעת, עייפה וקצרה בזמן, את פשוט נכנסת, מתקלחת ויוצאת (כן, גם אם את במחזור!), בלי לשים יותר מדי לב למה שקורה סביבך.. וככה זה כולן.. גם הן לא ממש מסתכלות עלייך (לפחות לא בטירונות..
.

אצל נשים אין טעם בנעיצת מבטים.

גברים מסתכלים [גם אם לא מודים] כדי למצב את עצמם, וברור מה זה "מצב טוב" ומה זה פחות. אצל נשים, לעומת-זאת, העניין כל-כך מורכב, הכל סובייקטיבי.

Idan91

New member
אז מה אם הכל סובייקטיבי?

מישהי יכולה לנעוץ מבטים כדי "למצב את עצמה" ביחס לאחרות, לפי הקריטריונים שלה.

זאת בדיוק הסיבה שאני נוטה

שלא להתערטל ליד נשים אחרות. למה לי לגרום להן בכוונה תחושת נחיתות אם אין צורך אמיתי בכך?

shellyland

New member
לא רק זה

נשים אינן זקוקות לחברותיהן על מנת "למצב את עצמן" (אהבתי את ההגדרה) מכיוון שהאידאל-לכאורה זמין בפניהן במצפו החשוף כמעט בכל יום ובכל מקום. אנחנו נחשפים לגוף הנשי המצבו העירום הרבה יותר מאשר לגוף הגברי ובאופן כללי הרבה יותר נח לנו איתו כי אנחנו מורגלים אליו יותר.

shellyland

New member
לאט-לאט

מתרגלים. אני בטירונות הקפדתי בטירוך ללכת למקלחות רק אחרי שכולן כילו כדי שלא יווצר מצב שמישהי חלילה תראה אותי, אבל לקראת סוף השירות כבר יכולתי להתקלח עם חלון תוח, דלת שבורה וכשכל בנות הגדוד עומדות בתור ומקשקשות איתי בינתיים. מתרגלים. באמת. וכמו שכתבתי בהודעתי הראשונה בשירשור הזה - אני חושבת שזה קשור בכך שמרגע שאת מכירה מישהי ומרגישה מספיק קרובה אליה העירום הופך פחות מביך מאשר אם היא זרה.

zimes

New member
תיאורטית או תכלס?

נתחיל מהקדמה: לא לגברים בלבד. נמשיך בוידוי חושפני: אני באמצע. אבל עירום (כזה) הוא שאלה מענינת לדיון - למה אנחנו כ"כ מתבישים בו, כ"כ נבוכים להחשף אליו? ולמה הפרדת בין חוף נודיסטים ובין מלתחות? הקטע עם מלתחות הוא שהעירום שם לגיטימי, ובכך (אמורים להיות) מנוקים ממנו המטענים (הרגשיים) המיותרים. זה בדיוק הקטע של חופי נודיסטים (או לפחות מפגשים של נטורליסטים), לא? תיאורטית - לא אמור להיות (לדעתי) שום דבר מסעיר בעירום, אבל מה לעשות שבחברה שלנו (בה גדלתי וערכיה טמועים בי היטב) אנחנו לא יודעים להתמודד עם מנהל-בנק-עירום, ולכן אנחנו מוצאים דרכי ביניים. ד"א - אני קצת מקנאה וקצת מעריכה את אותן זקנות שמסתובבות חופשי. כ"כ חופשי, שבמלתחות של חוף-הנכים בחיפה אני מרגישה חופשיה יותר

basket case

New member
גם אני מקנאה..../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

איך הן לא מתביישות להסתובב על החוף עם ביקיני, על-אף שכרסן היא לפחות פי 4 בגודלה מכרסי..?
ו...סליחה על הבורות
(עכשיו הרסתי את התדמית שלי..), אבל.. מה זה נטורליסטים?

למעלה