לגבי scripts

ajax2003

New member
לגבי scripts

איפה אני יכול לקרוא על פקודות ליצירת סקריפט? איפה אני יכול ללמוד את זה? יש לכם אתר שמלמד על זה?

noam01234

New member
איזה סקריפט?

יש מספר סוגים של סקריפטים יש את הסוג הרגיל שזה פקודות DOS רגילות בתוך קובץ batch אפשר עם VBS שזה תכנות דומה לשפת VB ויש את KiXtart שאני אישית מאוד אוהב

noam01234

New member
KiXtart

KiXtart זו מערכת סקריפטים חינמית, שניתן בעזרת ליצור סקריפטים קצת יותר חכמים מאלו שיוצרים בקובץ BATCH רגיל אך יחד עם זאת לא צריך ממש לתכנת כמו ב VBS. סתם דוגמא: יש לי לקוח שיש לו טרמינל סרבר ומתחברים אליו מתחנות 98 עם אותו USER, יש פקודות שאני רוצה להריץ בתחנה אבל לא רוצה להריץ בטרמניל ולהפך, עם KiXtart זה פשוט:
if @hostname = "servername" MessageBox("You Are in Terminal Server", "KiXtart", 16) else MessageBox("You Are in Your Local Computer", "KiXtart", 16) endif​
פשוט לא?

ajax2003

New member
עוד שאלה

את הדוגמא שרשמת מכניסים לתוך קובץ batch ? ויש לך אולי איזה אתר שמלמד את זה?

זיו25

New member
WISE SCRIPT

אני עובד עם WISE INSTALLATON SYSTEM , וזו מערכת סקריפטים חזקה מאוד. אפשר לעשות איתה כמעט הכל, לדוגמא: * להעתיק קבצים * לרשום DLL * להציג מסכים * להתקין תוכנות * ליצור SERVICE , להפעיל ולהפסיק אותו * ועוד המון דברים... מומלץ בחום. (המחיר, די גבוה - אבל שווה כל שקל.) בברכה, זיו.

noam01234

New member
הם בכלל לא הגזימו עם המחיר

450 דולר לגרסאת סטנדרט! (במחיר הזה כבר אפשר לרכוש Zenworks)

זיו25

New member
תעיף מבט...

הנה משהו שכתבתי במיוחד בשבילך, תוך 2 דקות... התוכנה יודעת לעשות הרבה יותר ממה שהסקריפט הזה עושה, אבל רק רציתי שתרגיש את הטעם... שנה ל EXE ותריץ :) בברכה, זיו.

למעלה