לגבי שעון קיץ

notmail

New member
לגבי שעון קיץ

לא ממש קראתי אבל מלעבור על הודעות נראה שיש בעיה שהשעון חוזר כל הזמן שעה אחורה? יכול להיות שהבנתי לא נכון. בכל מקרה, אם זה המצב... אם מדובר עם מכשיר עם GPS, יש, לפחות ב-iGO תיבת סימון של האם לסנכרן בין שעון המכשיר לשעון שהלווין מזהה באיזור שבו אני נמצא. כשזה מסומן (וזה ה-Default), אז כל פעם הוא יחזיר אותכם לשעון חורף, את השעון של כל המערכת. צריך להסיר את זה, ואז הוא לא נוגע לכם בשעון. יכול להיות שאני הוזה, וזאת בכלל לא הבעיה של האנשים פה. לא נורא.

notmail

New member
goosync

מישהו משתמש? יש בעיות? עברית עובדת טוב? ממליצים?

notmail

New member
סינכרון בין לוח שנה של גוגל לפוקט פיסי

http://www.goosync.com/

גזיז

New member
עובד מצויין

למעט בעיית התאמת השעות. למרות שגם בגוגל, גם ב- GOSYNC וגם ב- PPC אזורי הזמן מכוונים על GMT+2 עדיין בסנכרון הכל זז שעה אחורה, לא ברור למה.

AYELET1

New member
יתכן שבגוגל תל אביב מוגדרת עם שעון קיץ

מה שאומר רשמית GMT +2 אבל בתכלס +3. לעומת זאת , אם לא התקנת את הפטש של מיקרוסופט, בפפוקט תל אביב היא גם בתכלס +2.

גזיז

New member
עכשיו אני ממש מבולבל

הכנסתי בפגישה ב-google calander בשעה 10:00 , אחרי הסנכרון עם goosync הפגישה מופיעה ביומן ב-PPC בשעה 9:00 ובאאוטלוק על המחשב בשעה 10:00 , ניסיתי לשחק עם הגדרת השעות גם בגוגל וגם בגוסינק. לא הצלחתי להתאים בינהן.

YosMan1

New member
הסבר:

השעון בקיץ בישראל עובר מ GMT+2 ל GMT+3. (שעה יותר מאוחר) החל מה 1.4.2007 נכנס לפעולה PATCH אוטומטי של WINXP שהעביר את כל המחשבים בארץ ל GMT+3. כל מכשירי ה PDA נשארו ב GMT+2. הדבר יצר בלאגן כפול. גם הפגישות באוטלוק זזו שעה וגם נוצרה אי תאימות עם ה PDA (הפרש של שעה בין האוטולוק ל PDA) מיקרוסופט ישראל הוציאו PATCH ל WM5 שמעביר את ה PDA בישראל גם כן ל GMT+3. אפשר לקבל אותו רק ישירות ממיקרוסופט ישראל - להתקשר לתמיכה והם שולחים. אתה צריך לראות מה מוגדר ב GOOGLE מה מוגדר ב WINXP ומה מוגדר ב PDA וליישר קו עם כולם. שים לה שתוכנות של מיקרוסופט מציגות רק את מצב ה GMT יחסית לשעון חורף אבל בפועל עוברות לשעון קיץ. (+1) ויש כבר דיונים מפורטים בפורום בנושא זה:

OradSA

New member
אם כך

אי אפשר פשוט לשנות את איזור הזמן בפוקט לאיזור שהוא GMT +2 אבל עם שעון קיץ (למשל איסטנבול), ואז גם בפי.סי. וגם בפוקט זה יהיה בתכלס 3+??? תקנו אותי אם אני טועה, כי זה מה שאני עשיתי וזה עובד מצויין בינתיים.

notmail

New member
זה עובד

השאלה מה יקרה כששם יגמר שעון קיץ. יכול להיות שזה לפני שלנו נגמר?

notmail

New member
שעון קיץ באיסטנבול

מסתיים ב 28.10.07, ואצלינו ב-16.9.07, אז נראה שזה בסדר לא? לפחות לפי האתר הזה: http://www.timeanddate.com/ האם למי שמשתמש בפאצ' משתנים הזמנים קדימה ואחורה? כלומר פגישות שנקבעו בשעה מסויימת שבוע שעבר פתאום זזים שעה קדימה גם בעבר?

YosMan1

New member
זה יעבוד עד ספטמבר ואז שוב יתברבר בגלל

החודש הבדל בין המעבר חזרה לשעון חורף בין ישראל לאירופה. מה שחשוב גם, זה לשמור על תאום בין ה PDA למחשב ה WINDOWS. אם במחשב מבטלים את שעון הקיץ אז הפעלת שעון קיץ ב PDA תיצור הבדל של שעה בפגישות ב PDA. לכן או שבשניהם שעון הקיץ מופעל או שבשניהם מבוטל. מי שלא משתמש בשרות עולמי (כגון GOOGLE CALANDER) ולא קובע פגישות עם אנשים מחול או דרך שרת EXCHANGE אז הכי טוב לו פשוט לבטל את שעון הקיץ במחשב והכל יעבוד מצוין. (בלי ה PATCH ל PDA). אחרת חייבים להתקין את הPATCH ל PDA כדי שזה יעבוד מתואם עד הסוף.

OradSA

New member
אוקי...

אם ככה אז איפה אפשר להשיג את הפטש של מיקרוסופט?

YosMan1

New member
מהתמיכה של מיקרוסופט בטל:

טל: 09-7625400 והם שולחים באימייל את הקובץ. למה ? ככה הם החליטו.

OradSA

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אני אכן אתקשר אליהם ואבקש את הקובץ. תודה

AYELET1

New member
1. שרשר בבקשה את הודעותיך וקרא את התקנון

2. אכן לא ממש קראת
וזו איננה הבעיה

למעלה