לגבי שיבוץ, שוב...

D a n n y b o y

New member
לגבי שיבוץ, שוב...

יש בכלל סיכוי להשתבץ בתפקיד מחקר ופיתוח אם אתה לא חניך פסגות או תלפיות?

rodsh

New member
תגיד לי? אין לך מה לעשות כל היום?

אתה נרשמת לעתודה לפי מה שהבנתי למסלול פיזיקה ומדעי המחשב. שב בשקט, קבל את התגובה האם התקבלת או לא. תלמד 4 שנים (או שלוש) ולאחר מכן, יגיע עת שיבוצך. בצבא יש תפקידים טובים יותר ופחות. לא כולם אוהבים אותו סוג של תפקיד. ישנם כאלה שמכורים לאופטימיזציות ואוהבים לקחת מערכת קיימת ולשכללה. במובן מסויים גם זה פיתוח ברמה גבוהה יותר (בניגוד לפיתוח של כל המערכת מהתחלה) ישנם כאלה שאוהבים להתחיל מאפס (פחות או יותר) ולבנות דברים בעצמם. ישנם כאלה, שרוצים אתגרים וישנם כאלה שחושבים שהלימודים כבר היוו אתגר מספק וכעת הם רוצים ליישם בקלות את מה שלמדו. השיבוץ הוא טוב או לא טוב לפי מה שאתה רוצה לעומת מה שאתה מקבל. אז תעשה טובה, תחזור לפה עוד 3 שנים ואז תתחיל לדבר על אפשרויות שיבוץ. בינתיים תפסיק להטריד את כולם וחכה לציוני הבגרות. כשאני הייתי במצבך, כלל וכלל לא הייתי מודאג. ידעתי שעשיתי את המירב בבגרויות. שיפרתי פסיכומטרי (למרות שהראשון הספיק לי ועשיתי זאת רק כדי להיות בטוח בעצמי). יותר מזה, אין מה לעשות. אם התקבלת? אז מחכה לך שנה קשה של הסתגלות לחיים חדשים. אם לא התקבלת, אז ניסית, יש לך חודש לפחות של מנוחה לאחר ההמתנה וכעת יש לפניך 3 שנים לשפר נתונים או ללמוד קורסים דרך האוניברסיטה הפתוחה ולהגיע ישר לסמסטר שלישי... הבנת?

D a n n y b o y

New member
טוב טוב...רק אל תהרוג אותי.

יש לך זכרון טוב... כשאתה היית במצב שלי, אני לא חושב שהיה את הפורום הזה... עד שמצאתי אותו, גם אני לא הייתי לחוץ בכלל. עכשיו כן. אגב, תודה שענית לי בכל זאת...

שמש27

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif כנסו כולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

דני כתב משפט, שצריך להיות חקוק בראשינו מעתה ועד עולם: "כשאתה היית במצב שלי, אני לא חושב שהיה את הפורום הזה... עד שמצאתי אותו, גם אני לא הייתי לחוץ בכלל. עכשיו כן."
מה שנקרא - חיים ומוות ביד הלשון. ועכשיו שכל אחד, מהמתנגדים ומהתומכים ומהאדישים - יחשוב טוב טוב טוב לפני שהוא כותב משהו בפורום. ולדני - אני מצטער שיש לך יותר חששות, אבל אני חושב שזה בשורת הסיכום יותר טוב ממה שהיה לי ולrodsh בזמנינו - כלום. אומרים שככל שאתה יודע יותר - אתה פוחד פחות, ובמקרה שלך זה עדיין לא עובד - אבל זה רק עניין של זמן. שמתי לי למטרה לחלק את כל הידע והמידע שלי ושל אחרים (ושל הצבא שלא רוצה לחלק אותו) - עד שנצליח, כחברה סגורה של עתודאים לעתודאים לעתודאים, להוריד את רמת האי-וודאות למינימום האפשרי. ואז, גם אם יתברר שהשלילי גדול מהחיובי - אשמח שתדע את זה מראש, גם אם זה יעשה אותך יותר עצוב - אבל לפחות לא לחוץ. אנחנו בדרך הנכונה. וככל שיכנסו לפה יותר עתודאים - המצב רק ישתפר. (אגב, זה מאד מעסיק אותי בימים האחרונים - איך יכול להיות שיש אלפי עתודאים בדח"ש, אלפי עתודאים בשירות ומשוחררים, ומאות מועמדים - ואנחנו כאן בקושי 200 ? צריך להרחיב את הפורום הזה, ומהר. למרות שזה יאבד מהמשפחתיות שלו - זה שווה את זה בכל שיותר ויותר אנשים יקבלו מידע חי, אמין ומהיר.) שלכם, ואולי בקרוב יותר (רמז...),

TangoTango

New member
הרמז של שמש

שמש, חתמת ב "שלכם, ואולי בקרוב יותר (רמז...)" האם יהיה לנו מנהל פורום חדש/ נוסף??

eitan007

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה יהיה אחלה.

למה חוסר הבגרות?

הבן אדם סך הכל שאל שאלה, לא חייב להתנפל עליו... אם יש לך דעות כל כך מנוגדות פשוט אל תגיב.. ואל תתחיל לריב גם איתי כי זה הדבר האחרון שאני מחפש כאן

שמש27

New member
דני, אתה צריך להיות מראיין פוליטי !

יש לשאלות התמימות-למראה שלך תמיד סיכוי להפתח לחבית נפץ אדירה שתרעיד את אמות הסיפים. אנסה להרוג את הנחש בעודו קטן: א. אין קשר לתפקידים שממלאים בוגרי תלפיות לאלה שממלאים העתודאים (ופסגות בתוכם). כבר אמרתי את זה כאן, ואמרו גם אחרים. ב. פסגות כבודם במקומם מונח, אך יש בצבא יותר תפקידים "טובים" (אם מישהו יאלץ אותי לכתוב את זה שוב, אני אתפוצץ !) מכמות שלוקחים, אם וכאשר, פסגות. אם תרצה תשובה תפורטת יותר, תוכל לפנות אלי במסר אישי - זה כולל דברים שאני לא יכול לפרט בפורום. אבל הכי הכי אני ממליץ לך - לשנן היטב את תגובתו החכמה של rodsh. דיה לצרה בשעתה, ומי אומר לך בכלל שזו תהיה צרה, ומי ינבא לך מה תהיה ומה תחשוב בעוד שלוש שנים ו... לך לים.

../images/Emo5.gif

אלפי נחנחים ממושקפים וזבי חוטם הגודשים פורום אחד... לא תודה, אתם מספיקים לי.
GAY IS THE WAY

למעלה