לגבי קרמיקה...

לגבי קרמיקה...

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתרים בהם אפשר למצוא מרשמים לגלזורות של קרמיקה צבעים שונים, מרקמים וכו´ תודה. תמר.

אלדר

New member
אין ממש הרבה כל כך

אני הכי אהבתי את ה"חימר" החום החלק... הכי כיף וקל לעבוד איתו ואפשר ממש לדייק איתו על הסנטי´... זה מה שאני ממליץ לך ולגבי אתרים אין לי מושג בכלל לא חיפשתי אף פעם מה שאני צריך לדעת אני כבר יודע פשוט שלך אלדר

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

שמחה שהצטרפת. אני אנסה לחפש לך קישורים בנושא. תני לי קצת זמן...
אפרת

אווווף ../images/Emo64.gif כמה זבל יש באינטרנט

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור בטכניקות עבודה וכאלה אבל אני מאמינה שיש פה משתמשים שיודעים על הנושא יותר ממני...נחכה להם. במקביל אני מבטיחה לשאול כמה חברים שהם ממש "כרישי" גלישה
אגב האייקונים החדשים שנקראים בעגה המקצועית "אמוטיקנים" - סמלים המביעים רגשות הם יצירותיהם של גל ואורן מנהלי פורום עיצוב גרפי. כפיים רבותי!!!

../images/Emo51.gif על הברכות...

יש לי קצת ידע בהרכבת גלזורות אבל לא ידע נרחב והייתי שמחה אם הייתי מצואת אתר או מישהו שיש לו ניסיון ומוכן לשתף... כי המקצועניות - לא מוכנות... ושוב - תודה מראש

וואו זה קשה....

אין לי שום ידע בחימר מלבד מה שרכשתי בחוג בכיתה א´
אבל אולי שווה לך לקחת קורס קצר, נגיד בבית ברל או משהו כזה? ואז גם את תהיי מקצועית ולא תצטרכי את המקצועניות...

יקירתי....

למדתי בתל חי במשך 4 שנים כעת יש לי סטודיו בבית כולל תנור אני יוצרת, ומוכרת ומאוד נהנית אבל רציתי רק להעשיר את עצמי ואת אוצר הגלזורות שאני עובדת איתן מאחר ולא למדתי את הנושא הזה של הרכבת הגלזורות באופן מעמיק. הרבה תודה בכל אופן. תמר

איתך הסליחה!!! ../images/Emo24.gif

איזה יופי שלמדת, התנצלותי הכנה, האם יש לך צילומים של העבודות? האם תוכלי להעלות אותם אל הפורום? בכל מקרה אני עדיין מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להביא לפה יותר מידע על עיצוב קרמי. ברגע שאמצא את הראשונה שתדעי. ואני שמחה שאת אצלינו!

no way

New member
../images/Emo70.gif בנושא קרמיקה ?

מצאתי באתר ווטקנבס נישה שמתעסקת בנושא הזה (אני חושב). מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת. בהצלחה http://www.wetcanvas.com/cgi-bin/channels_new.cgi?forum=37

תודה שאתה מגן עלי אבל אין צורך../images/Emo13.gif

אם זה היה פורום של פורטל מתחרה יש סיכוי שהייתי מוחקת, הסיבה למה ברורה, אבל במקרה הזה מדובר בפורום באנגלית. לא ממש תחרות נכון?

oren*

New member
../images/Emo41.gif קישורים בנושאי קרמיקה ../images/Emo41.gif

אז ככה, בכל מנוע חיפוש יש המון חומר על קרמיקה (CERAMICS) וגלזורות (GLAZING). מספר אתרים גדולים שמצאתי עם חומר מעולה: טיפים לקרמיקה - האתר הגדול ביותר שמצאתי, שימי לב לנושאים בתפריט בצד שמאל ולמגוון הגלזורות שהאתר הזה מדבר עליהן טכניקות גלזורה - מתוך פורום הקרמיקה של ABOUT.COM למיטב ידיעתי המקור המקצועי והגדול ביותר לקרמיקה ברשת (שימי לב לתפריט בצד שמאל) מנוע חיפוש ייחודי רק לקרמיקה - GOOGLE הקימו תת קטגוריה המיועדת רק עבור אומנים בקרמיקה, עמוס במדריכים, אתרים של מעצבים פרטיים, היסטוריה ומידע נפלא לעוסקים בקרמיקה ופיסול - מומלץ ביותר

היייי תודה!!! ../images/Emo24.gif

אני כבר קופצת לשם לבקר...
וכמובן גם שנה טובה!! ופוריה - לכולם. תמר.

למעלה